Betalen

Via onze webshop is het mogelijk om op meerdere manieren te betalen. Hieronder worden de opties kort toegelicht. 

iDEAL
Via de betaalmethode iDEAL kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. IDEAL bestellingen die op werkdagen voor 17.30 worden geplaatst, ontvang je de volgende werkdag al in huis.  

PayPal
Via de betaalmogelijkheid PayPal kan je betalen via onze beveiligde SSL verbinding. Wij zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Voor betalingen via PayPal zijn wij genoodzaakt om € 0,99 in rekening te brengen. PayPal bestellingen die op werkdagen voor 17.30 worden geplaatst, ontvang je de volgende werkdag al in huis.  

Vooruitbetalen
Via de optie vooruitbetalen / overboeking kan je het totaalbedrag van je bestelling overmaken op ons rekeningnummer. Dit kan naar NL84RABO0330811223 t.n.v De Beste Verliezer B.V., onder vermelding van het ordernummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan. 

Bancontact
Vanuit België kan je eenvoudig betalen via de betaalmethode Bancontact / Mistercash. Je rekent af in de vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bancontact bestellingen die op werkdagen voor 17.30 worden geplaatst, ontvang je de volgende werkdag al in huis.  

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen of kortingscodes kunnen online worden aangeschaft in onze webshop of gekocht worden in ons Experience Center in Zenderen. Het inwisselen van je cadeaubon is heel eenvoudig. De cadeaubon bevat een unieke kortingscode die je tijdens het afrekenen kan invullen in het veld kortingscode. Het bedrag van de desbetreffende cadeaubon wordt automatisch in mindering gebracht op het totaalbedrag van je bestelling.