All it takes Personal Training werkt met De Beste Verliezer

All it takes Personal Training werkt met De Beste Verliezer

Personal Training studio All it Takes uit Hengelo is de club waar ze het net even anders willen doen. Geen 13 in een dozijn sportschool. Zij gaan voor constructieve fitness-sessies met een eigen Personal Trainer. Op twee hoogwaardige clubs in Hengelo kan er onder professionele support getraind worden. Om je doelen te bereiken wordt er tegenwoordig veel van het vak als Personal Trainer verlangd. Hij moet kennis hebben op vele aspecten. Mensen begeleiden gaat véél verder dan slechts de werking van een toestel uitleggen of een schemaa-tje maken. De Personal Trainer van tegenwoordig is een allround professional.

VOORUIT | ER VALT NOG VEEL TE WINNEN

Als het gaat om voeding wil All it Takes ook vooruit. En vooral verbeteren. Daarom huurden zij de voedingsspecialist in. Op zaterdag 9 maart stond een training voeding gepland. Voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis van De Beste Verliezer verzorgde voor 8 Personal Trainers een trainingsmiddag. De lesstof bestond onder andere uit het boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap.

Het verliezen van slechte eetgewoontes en/of het Verliezer van gewicht. Ook in de wereld van fitnesscentra en personal training studio’s valt nog veel te winnen. Althans, als het gaat om voeding. En dus onze gezondheid. De training van De Beste Verliezer is erop gericht om Personal Trainers meer te leren over het vak van voeding.

HET BOEK MEE NAAR HUIS

De trainers gingen allen naar huis met het boek De Beste Verliezer. Bij deze danken wij All it Takes Personal Training voor het vertrouwen in De Beste Verliezer. Veel succes op jullie mooie club in Hengelo.

NOGMAALS DANK! MAAK DE MENSEN BLIJ! EN HOU ZE LANG GEZOND! #DBV90

all-it-takes-hengelo-personal-training

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.