De Beste Verliezer gaat van start met 1.200 mensen

De Beste Verliezer gaat van start met 1.200 mensen

 

Wat moet ik zeggen? 1.200 mensen in slechts 2 Masterclasses…. Een groot woord van Dánk is op zijn plaats. Na een héle lange voorbereiding is er vooral één ding dat blijft hangen: dankbaarheid! De start in het Theaterhotel Almelo met 850 aanwezigen was bijzonder. Uniek. Op 27 februari, slechts een paar weken later, volgde een tweede masterclass in Enschede in de bioscoop Kinepolis. 350 mensen waren daar getuige van de droom die geldeelt werd tijdens de Masterclass. De grote opkomst heeft al onze verwachtingen overtroffen. 1.200 mensen in twee Masterclasses. Dat is erg veel. Daarom een groot woord van dank voor de grote interesse. En vele berichten die wij ontvingen vanuit alle hoeken en allerlei mensen. De Masterclass is niet 'gewoon een lezing'. Ook niet 'zomaar een verhaal'. Het is de drive en ambitie om een bijdrage te leveren aan een gezondere generatie. Niet het zoveelste programma. Geen hype. We willen de mensen écht raken. Energie en gezondheid geven.

De tweede Masterclass in de Kinepolis bioscoop te Enschede was een mooie variant en ‘vervolg’ op de eerste editie. Vele onderwerpen passeerden. Ook was het gezin aanwezig dat nauwelijk financiële ruimte had voor gezonde voeding. Wij gaan hen een mooi vervolg geven. Om te laten zien dat je als extreme minima óók gezonde keuzes kan maken. Het vergt kennis. Wij gaan dat binnen nu en een maand 'overbrengen'.

Na 2 Masterclasses volgt al heel snel nummer 3. Verderop in het land zal op vrijdag 15 maart in Rijsbergen in de gemeente Zundert (Brabant) de 3e Masterclass plaats vinden. Henk-Jan verspreidt daar zijn Gouden Boodschap. Inschrijven voor deze Masterclass is nog mogelijk.

GEÏNSPIREERD GERAAKT? MASTERCLASS OP JOUW LOCATIE?

Was je erbij? Of raak je geïnteresseerd om ook iets voor jouw school of bedrijf een prachtig verhaal over gezonde voeding en Gouden Boodschappen te introduceren? Laat dan van je horen en boek een Masterclass op locatie.

 Ook spraken we kort tijdens de Masterclass over het gouden product: Diet Protein.

HET VERVOLG VAN DE BESTE VERLIEZER

We hebben een ongekende hoge drive en passie om een bijdrage te leveren aan een gezondere generatie. Met 1.200 man van start gaan is een ware kickstart. We gaan niet stil zitten. We gaan door met onze droom. #DBV90; een generatie dat de leeftijd van 90 jaar bereikt zonder toeters en bellen. Zonder medicatie. Het roer moet om. We moeten rádicaal anders boodschappen gaan doen. Gouden Boodschappen.

De komende maanden zullen we vooral hard werken aan het delen van informatie via de website van De Beste Verliezer. De grootste Masterclass zijn nu achter de rug. Let op: we komen zéker weer terug. De focus verleggen we nu naar (kleinere) Masterclasses op locatie binnen bedrijven en daarnaast het delen van informatie via de website. Kom dan ook regelmatig terug en bezoek het blog of de social media pagina’s van De Beste Verliezer.

Beste-Verliezer-Kinepolis-henkjan-koershuis

Beste-Verliezer-Kinepolis-02

Beste-Verliezer-Kinepolis-01

Beste-Verliezer-Kinepolis-06

Beste-Verliezer-Kinepolis-07

Beste-Verliezer-Kinepolis-03

 

Beste-Verliezer-Kinepolis-04

Beste-Verliezer-Kinepolis-05

 

DANK

Once again: Dank dat wij onze Gouden Boodschap met jou mochten delen. Wil je een ander inspireren? Geef dan een dierbaar cadeau als dat tot de mogelijkheden behoort. Hét Boek, De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap.

Dánk, namens allen die eraan mee werken,

Henk-Jan Koershuis | Eén van De Beste Verliezers

Beste-Verliezer-Kinepolis-06

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.