DE BESTE VERLIEZER GOES…. BORNE

DE BESTE VERLIEZER GOES…. BORNE

De Beste Verliezer Masterclass Theatertour komt naar… BORNE. Een extra bijzondere editie zal het worden: Het is namelijk de éérste Masterclass Theatershow die in samenwerking – met support – van een gemeente wordt georganiseerd. Daarnaast zijn er ook dit keer weer lokale ondernemers die de Masterclass supporten. Na meerdere uitverkochte zalen in diverse steden in Nederland gaat De Beste Verliezer Masterclass Theatertour (zie video) op 4 & 6 februari 2020 Borne aandoen. De Beste Verliezer goes… Borne! Het is de Gemeente Borne die een positieve bijdrage wil leveren aan haar inwoners. De Masterclass De Beste Verliezer sluit hier perfect op aan. De Gemeente Borne roept dan ook al haar inwoners op die meer energie, gezondheid, geluk of wellicht gewichtsverlies wensen. Of misschien juist de wens tot aankomen in gewicht. Hoe dan ook: gezondheid raakt ons allemaal. Het is universeel. Het beloofd een bijzondere avond te worden. Na meerdere gesprekken met de Gemeente Borne zijn we eruit: met elkaar gaan we dit oppakken. Tickets zijn vanaf nu te bestellen.

Op 4 & 6 februari gaat het gebeuren, in het Kulturhus te Borne. De voorgaande Theatershows waren gevuld met 850-1.000 mensen. In Borne is er plek voor 250 mensen, per avond. Scoor dus snel een ticket voor deze avond in februari en geef 2020 een energieke kickstart. Uiteraard zijn ook inwoners buiten de Gemeente Borne van harte welkom. 

Dinsdag 4 en donderdag 6 februari 2020 (19:00-21:00uur) in het Kulturhus te Borne.

"Een energieke stad is zo ontzettend waardevol. Te gek dat de Gemeente Borne haar bijdrage levert aan de Masterclass De Beste Verliezer. Winst voor de gemeente en uiteraard ook voor haar inwoners. Ik zie ernaar uit om deze avond veel energie te geven"

 

GEMEENTE BORNE ROEPT HAAR INWONERS OP TOT VERLIEZEN

Martien Weernink en Gerdianne Mekelenkamp pakten de handschoen op namens de Gemeente Borne. Samen met De Beste Verliezer roepen zij de inwoners van Borne en ‘omgeving’ op om deze inspirerende en waardevolle Masterclass bij te wonen! De nuchtere en vooral energieke Tukker presenteert zijn Gouden Boodschap. Over gezondheid, over onze voeding en voedingspatronen! Een boodschap die aankomt. Eerder stond hij onder andere al in een uitverkocht Theaterhotel. De week ervoor zal Henk-Jan op 29 januari 2020 in De Lawei in Drachten staan, waar een kleine 1.000 mensen aanwezig zijn. 

Martien Weernink, Gemeente Borne | Adviseur organisatieontwikkeling en menselijk potentieel:

"De gemeente Borne vindt het belangrijk om de Masterclass De Beste Verliezer te sponsoren en doet dat vanuit de Bornse missie:“Borne is een vitale, leefbare en zelfstandige gemeenschap met een eigen identiteit binnen de Twentse samenleving” om zo de verbinding te maken met de samenleving en in het bijzonder met Bornse statushouders. Ook maakt de gemeente Borne het graag mogelijk om samen met een Bornse ondernemer de samenleving een beetje mooier te maken"  

 

De Gemeente Borne en De Beste Verliezer hebben elkaar gevonden: ze hebben dezelfde missie. Beiden willen een bijdrage leveren aan de gezondheid, het geluk en de energie van mensen. Diverse gesprekken tussen de gemeente Borne en Henk-Jan volgde. De gemeente wil een positieve bijdrage leveren aan de inwoners. Daarnaast wil zij als Gemeente Borne óók dicht bij de mensen staan. Ze gééft om haar inwoners. Het supporten van De Masterclass in haar eigen Gemeente is het bewijs dat ze echt wat wil doen voor de stad en haar inwoners.

Kulturhus-Borne

250 zitplaatsen | In het Kulturhus Borne zal 4 & 6 februari de Masterclass De Beste Verliezer plaats vinden 

Kulturhus-Borne-Beste-Verliezer 

EEN GEGARANDEERD WAARDEVOLLE EN GESLAAGDE AVOND

Auteur, en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis garandeert ... een erg waardevolle avond. Zoals hij zelf zegt:  

“De Beste Verliezer Masterclass Borne wordt een avond met impact. Vol inspiratie en waardevolle en diepe inzichten... Hoe word je vitaal (minimaal) 90 jaar, zónder toeters en bellen? Langer leven, langer genieten. Waardevol voor iedereen die een Life Changer wil zijn.”

BESTEL HIER JOUW TICKETS 
Eerst meer informatie? Lees verder onder de foto-impressie!  

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-02
BESTEL HIER JOUW TICKETS 

NIET HET ZOVEELSTE DIEET OF HYPE? 

Nee,... De Masterclass De Beste Verliezer gaat verder! Of jij nou sporter of geen sporter bent? Voedingsdeskundige of nog amper iets weet over het onderwerp voeding? Of je nu overgewicht hebt of helemaal afgetraind bent? Deze magic avond heeft op iedereen een ware impact. Henk-Jan neemt je mee in de wereld van (on)gezondheid, energie en voeding. Het is niet het zoveelste dieet of hype. Als geen ander weet hij hoe je gezond kan leven, de tools die daarvoor nodig zijn op dagelijkse basis. Hoe je op een fitte en vitale manier door het leven gaat. Zelf is de Tukker het levende bewijs van Unstoppable energie. Hoe bereikt hij dat? En vooral: hoe zorgt hij dat jij dit ook gaat ervaren? Het gaat immers níet om Henk-Jan, maar om jóu! Hoe slaagden vele duizenden anderen die jou voorgingen? Je zal merken dat hij je ‘grijpt’ deze avond. Achteraf zal je zeggen:

“Whow…wat ben ik blij dat ik erbij was in Borne Kulturhus, bij De Beste Verliezer Masterclass. Wat. Wasssss. Het. Gaaf!" Niet alleen voor mij. Maar ook voor mijn thuissituatie. Mijn gezin en hele familie. De Beste Verliezer heeft mij geraakt”


BESTSELLER | EEN GOUDEN BOODSCHAP

Henk-Jan draait al 20 jaar mee. In al die jaren sprak hij al voor meer dan 30.000 mensen. Hij is een absolute kenner en één van Nederlands meest gevraagde sprekers. Inmiddels een autoriteit in zijn vakgebied. Hij werkt met de beste atleten ter wereld. En werd zijn eerste boek een bestseller. Je vliegt er namelijk zo doorheen. Als lezer heb je het gevoel dat Henk-Jan létterlijk met je praat. Het is één van de meest ontvangen reacties van zijn lezers. Een van de redenen dat mensen tegen een vriend, familielid of bekende zeggen: “Hey... Dat boek moet je eens kopen joh! Super bruikbaar!”.

Henk-Jan“íeder woord in het boek heb ik zelf geschreven. Het is mijn doel mensen te motiveren tot hun meest energieke en gezondste leven. Álles is waardeloos als je gezondheid je in de steek laat. Álles! De manier hoe ik spreek op het podium, zo ‘spreek’ ik ook in mijn boek. Je krijgt mij. 100% mij. Niets meer. Niets minder. 


Op een één of andere manier spreekt mijn manier van schrijven blijkbaar aan. Het is motiverend en je krijgt zin om zelf ook aan de slag te gaan. Als je het gouden boek leest, voel je de gezondheid op je af komen. De Masterclass is daar een verdieping op. Het kan confronterend zijn. In mijn optiek mag dat best. Ik ben niet belerend of arrogant betweterig. Wél neem ik heel duidelijk stelling in. Omdat ik van mening ben dat we op een totáál andere manier tegen ons voedingspatroon moeten aankijken. En als ik bewustwording wil creëren, moet het eerst schuren. Het roer moet bij velen radicaal om; althans, als zij vitaal oud willen worden met plezier. Wat velen beschouwen als een normaal voedingspatroon heeft niets meer met gezond te maken. Ik geef deze avond in Borne een 100% zekerheid: een zeer waardevolle avond. Ik voel het als mijn ware drive en DNA: ik ben het verplicht om alle mensen, die op 4 of 6 februari 2020 naar Borne komen, te geven waar ze recht op hebben: álle tools voor een gezond en energiek leven. Ik noem dat #DBV90”.

BESTEL HIER JOUW TICKETS 

theaterhotel-voorbereiding-09abQedwUzXpYzk

theaterhotel-voorbereiding-12JDP9pH1pVtBer

Alle voorgaande Theater Masterclasses van De Beste Verliezer waren uitverkocht 

theaterhotel-voorbereiding-11GluNOlvw8TBKt

SAMEN MET DE GEMEENTE ....ÉN ONDERNEMERS

Naast de Gemeente Borne verlenen ook diverse ondernemers hun medewerking. Step One in Borne zal ook haar energieke bijdrage verlenen. Zij gaat zowel van start met de verkoop van Diet Protein en zal tevens verkooppunt zijn van tickets. Dus wil je een ticket scoren? Dan kan dat online of via de winkel van Step One in Borne. Ook kan je vanaf heden dus Diet Protein bij het team van Step One kopen. Handig als je snel even de winkel in wilt schieten. 

Naast Step One, zal ook Brama2Wielers haar support verlenen. Zij zal aanwezig zijn met een team in het Kulturhus. Ook kan je bij het team van Henk Brama in zijn winkel een ticket kopen. Er zijn dan ook momenteel 3 verkooppunten voor tickets. Online via deze webshop, via Step One of Brama2Wielers. Succes maak je samen. 

IK WIL ERBIJ ZIJN | HOE RESERVEER IK ÉÉN VAN DE 250 STOELEN?

  1. TICKETS BESTELLEN: Tickets zijn vooraf TE KOOP VIA DEZE LINK. Let op: Het ticket ontvang je per post thuis. Verlies deze niet. Een ticket is eventueel wel overdraagbaar aan een ander. 

     2. GROEPSKORTING: “Wij willen met meerdere mensen komen. Ons hele team komt. Met misschien wel 25 mensen of zelfs nog meer. Kan ik groepskorting krijgen?”

Dank voor jullie grote interesse! In tegenstelling tot andere theatershows en masterclasses is De Beste Verliezer Masterclass al zeer laaggeprijsd. De reden is heel simpel: Henk-Jan wil aan alle Nederlanders zijn Gouden Boodschap kwijt. Oók aan Nederlanders met minder financiële ruimte. Helaas kunnen we dus geen groepskorting bieden. Wel een garantie op een bijzondere avond. 

LAATSTE TIP EN VERZOEK VAN HENK-JAN

“Beste Verliezer, ik zie enórm uit naar deze avond in Borne. Niemand kan iets alleen. Ook ik niet! Ik heb een hulpvraag; ik geloof namelijk in de kracht van vele, positieve mensen. De Gemeente Borne, de lokale ondernemers en ik zijn ervan overtuigd dat we iets heel moois met elkaar kunnen neerzetten. Help je mee door dit blog artikel te delen? Stuur het door via WhatsApp of deel het online. Bedankt!

Wil je wat kwijt? Heb jij een top idee? Mail het naar info@debesteverliezer.com of app mij: 06-21111208. En ja… bellen mag ook. Succes maak je samen. Ben je erbij? DOEN!"

Tickets Masterclass Borne kan je hier bestellen

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.