DE BESTE VERLIEZER NOORWEGEN IS... BIZAR

DE BESTE VERLIEZER NOORWEGEN IS... BIZAR

Het leven van een aantal mensen zal nooit meer hetzelfde zijn.... Life has Changed.

En verder......?? Geen idee!! Ik heb werkelijk geen idee…

Meestal weet ik wel waar ik moet beginnen. Altijd heb ik wel m’n woordje klaar. In woord of geschrift. Nu is dat uitdagend…. Deze reis naar Noorwegen. De Beste Verliezer Base Camp, Norway editie 1, maakt mij dankbaar. En eigenlijk ook wel een beetje stil. Zo stil dat ik echt even denk: waar moet ik toch beginnen als ik dit blog schrijf?  Wát is nou interessant om te delen? Zijn t ‘slechts’ de bijzonder mooie pica’s van deze prachtige reis? Of juist de ervaring van de mensen van deze trip? For sure: Lifes has changed! Of is t wellicht mijn eigen kijk op de reis die ik momenteel hier in Noorwegen leef? Wat mij betreft is het een combinatie van dit allemaal. Dat het bijzonder is, is a fact! Letssss start met typen. Here we goooo……

Inmiddels zit ik twee weken in Noorwegen. Deze reis is een combinatie van ‘alleen’ zijn - mijn eigen vakantie voor mijn eigen inspiratie - en natuurlijk voor de eerste editie van De Beste Verliezer Base Camp. Met als doel een select gezelschap mensen te mogen inspireren. Het klinkt wellicht wat overdreven, maar dat is het niet: De Beste Verliezer Base Camp is Dé Absolute Life Changer. Ik moedig hen aan om het meest ultieme leven te ervaren. Te leren. Te ervaren. Avontuur aan te gaan en vooral geïnspireerd en gepassioneerd te leven. En dat op een gezonde en hele vitale manier. Niet alleen op dit moment. But for a longgggg time. Het is The Magic #DBV90.

 

EEN BOEK, DIET PROTEIN EN EEN CARAVAN: EEN ULTIEME DRIVE. AUTHENTICITEIT. 

Heel snel even terug in de tijd. Heel kort. Ongeveer 3 jaar geleden startte ik met het idee van De Beste Verliezer. Voor degenen die mij niet kennen; al vele jaren ben ik werkzaam in de wereld van sportvoeding en beweging. Prachtig om met sporters te werken. Voor mijn eigen werkplezier is het niveau van de sporters niet interessant. Natuurlijk is het gaaf om te werken met de beste atleten ter wereld. Maar toch…. Als je van mensen en sport houdt: elk niveau heeft iets moois. Van Olympisch niveau tot beginnende sporters. En alles wat er tussen in zit. Als fanatiek sportman is het werken met sporters van alle niveaus simpelweg een groot voorrecht. Een groot deel van m’n job is dat ik met regelmaat workshops mag geven. Presentaties. Masterclasses. Kletsen voor groepen. Whatever…. Give it a name.

* tekst loopt door hieronder

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-31-47-4

Na vele jaren wilde ik meer doen. Vooral meer bijdragen. Aan wat? Bijdragen aan een energieker en gezonder Nederland. Zelf ervaar ik veel energie. Het is mooi om dat over te mogen geven. Dat gaat niet van de ene op de andere dag. Dat hoeft ook niet. Het is een lange weg die ik ga. Wat ik zelf zie en ervaar als een erg mooie reis. Naast sport Performance is het leveren van een bijdrage op gebied van gezondheid erg waardevol en dankbaar ‘werk’.Het ervaren van energie is namelijk iets moois. Ik ben van mening dat iedereen recht heeft op het ervaren van veel en ultieme energie. Dat is echter voor iedereen niet even makkelijk.  En zeker ook niet altijd vanzelfsprekend. Velen zijn de energie of de passie kwijt. Of hebben het nooit écht gevonden. Toch geloof ik erin dat iedereen meer energie en gezondheid kan ervaren.

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-01-2

De keiharde realiteit is dat je daar wel wat voor moet doen. In veel gevallen eerder wat voor laten. Met een land met 52% overgewicht en een nóg groter percentage mensen dat zich dagelijks bloot stelt aan continue hoge bloedsuikerspiegels – met alle gevolgen van dien op de lange termijn – ontstond mijn boek De Beste Verliezer. Het Verliezen van slechte eetgewoontes en het Verliezen van gewicht. Er is al zó veel geschreven over voeding. Ik doe het anders. Niet om anders te zijn, of anders te ‘verkopen’; maar simpelweg omdat ík anders ben. Zoals íedereen anders is. Een sterk geloof heb ik namelijk in authenticiteit. Ik zegt alijtd: doe het op jóuw manier. Dat doe ik zelf ook. En daarom is De Beste Verliezer ‘het verhaal en de aanpak van HJ’. Gebaseerd op mijn 20-jarige ervaring en uitgebreide professionele kennis, maar met daarin sterk mijn eigen persoonlijke aanpak. Authentiek! 

Het is niet de grote HJ show. Het is slechts mijn aanpak. Mijn manier. Dat spreekt je aan of niet aan. Zoals dat voor alles geldt. Maar hier is waar ik voor sta. En voor ga. Dit deel ik graag met anderen. Om er een Family verhaal van te maken. De Beste Verliezer Family.

Door dat gedachtegoed en ben wie ik ben, ontstond naast het boek ook De Beste Verliezer Base Camp. 

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-39-28-3

 

“Wat moet jij nou met een caravan man??

Je wil toch mensen supporten naar meer gezondheid? Wat moet je dan met zo’n ding?!?!” 

 

Zo vaak moest ik het aanhoren. Vanuit alle kanten. Niet dat ik er iets op uit deed. Maar toch... Het was veel gehoord. Zeker in de begin fase van De Beste Verliezer, toen ik vertelde over ‘mijn idee van de caravan’. 

Voor mij was de keuze voor de Airstream Caravan quite simple:

  • Ik hou van reizen
  • Én omdat ik het leven zie als een avontuur. Een gróót avontuur. Mensen wil uitdagen om méér het avontuur aan te gaan in het leven. Dagelijks. Figuurlijk, in allerlei opzichten. De dingen doen die je écht blij maken. Your real Drive. Maar ook létterlijk: het avontuur van reizen
  • Omdat ik op een authentieke manier mensen wil inspireren.

 WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-26-25

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-26-25-8

BASE CAMP NOORWEGEN

Zo ontstond het idee voor de aanschaf van De Beste Verliezer Airstream caravan. Tijdens de jaarlijkse De Beste Verliezer Base Camp geef ik aan een select gezelschap een ultieme ervaring. Dat als je daarna terug komt je leven op recht voorgoed anders is. Ik neem de mensen mee in mijn gedachten goed dat ik omschreef in mijn boek. Base Camp is dan ook…. Dé absolute Life Changer. Deze eerste editie kon niet mooier dan starten in Noorwegen. Het is het land van natuur, een prachtig aanbod van gezonde voeding. Onbeschrijflijk mooie natuur. Back to Basic en wandelen en hiken is een dagelijks ritueel voor vele Noren. Again: ik kan mij geen betere start wensen dan dit land. Daarom editie 1 in Noorwegen.

NIET ZOMAAR IETS

In mijn boek omschrijf ik vele aspecten van gezondheid en vitaliteit en geluk. Waarin ik vooral spreek over ‘Gouden Boodschappen’. De titel van het boek is niet voor niets: ‘De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap’.   

Als onderdeel van mijn ontwikkelde ‘Supermarkt Tour’. Ik werk slechts met één eigen ontwikkeld product. En daar ben ik trots op. Sta daar 200% achter. De Beste Verliezer Diet Protein. Waarom ik dit ontwikkeld heb en de voordelen hiervan voor de gezondheid van tal van mensen, vertel ik in mijn Masterclasses. Het is niet zomaar ‘een shakie’. Ik verkondig al helemaaaaaal niet dat mensen hele dag op shakes moeten leven. Verre van zelfs. Het product is een sterke aanvulling voor een hele grote groep mensen. Een paar keer per week gebruik ik zelf Diet Protein. Soms als start van de dag. Soms als tussendoortje. Ook wel eens als herstel na een workout in de avond. Ik zal er op een ander moment nog eens een heel uitgebreid blog artikel over schrijven. In Noorwegen heb ik aardig wat Diet Protein mogen bereiden. Naast vele andere Gouden Booschappen. En dat was niet alleen tof, maar ook mooi om de reacties te krijgen. Vanuit de groep en voor vele reizigers die wij onderweg tegen kwamen. Share the Gold! 

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-31-47-7

Allright, mijn ultieme drive een bijdrage te leveren aan een gezonder Nederland is iets dat mij veel energie geeft. Dat is mooi. Maar wat heb jíj daar aan??  

Nou… heel simpel: ik hoop dat ik je kan informeren en inspireren tot meer #DBV90 gedachtegoed. Zó waardevol! Ik bied hiervoor alle tools. Mijn boek, de supermarkt tour, het volgen van een Masterclass, Diet Protein, social media updates, podcast (later in 2019) of het meegaan op Base Camp. Of... bél mij gewoon. Maakt niet uit wat je doet, maar geen actie ondernemen in t leven is voor mij een absolute NO-GO!! Take action!

 

PLEASE:……LEEEEEEF!!!

 

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-26-25-7

TRANEN

Mensen écht wat meegeven is m'n drive. Raken! Mensen hun ultieme drive laten vinden in het leven. Dat gaat verder dan enkel je gewicht. Hoe kijk je naar jezelf, ben je trots op je zelf? Kijk je in de spiegel en zie je jezelf bijna naakt staan... en denk je dan? YES I AM! Of ...? Je ware passie vinden is niet voor iedereen even eenvoudig. Het vergt lef, uit je comfortzone stappen en veel meer. Tijdens de reis in Noorwegen mocht ik mensen treffen; enkele van hen mocht ik inspireren. Uitdagen om hun ware ik te vinden. Soms vallen er dan tranen bij de ander. Dat is mooi.... Life comes met ups and downs. Je ware drive vinden is een groot iets. In mijn optiek gaat dit altijd gepaard met optimale gezondheid en vitaliteit. Althans, wat je daar zelf aan kan doen. Ik ben van mening dat je daar zeer veel invloed op hebt. Je moet jezelf cool en 'energetic' vinden. Níet te verwarren met arrogantie. Dat is totaal wat anders. 

Vaak sta ik op het podium. LOVE THAT!! Maar het werken 1 op 1 of met een kleine groep? Minstens zo mooi...! Werken in een kleline groep,... je kan de mensen raken daar waar het voor hen echt om draait. Tot tranen. Mooi....

Door deze 'aanpak' van De Beste Verliezer Base Camp - met slechts zéér weinig mensen - waarbij de impact erg groot is, geloof ik erin dat een kleine groep mensen een grote groep kan bereiken. De Beste Verliezer is geen eendagsvlieg. Zij wil een land inspireren. Dat vraagt tijd. Step by Step........

IJZERSTERK GELOOF

Deels was ik alleen. Deels met de groep. So far So good. Samen koken. Leven volgens mijn gedachte goed uit het boek. Bewegen. Elkaars verhalen aanhoren. Jezelf uitdagen om uit je comfortzone te treden. Je real drive te vinden en daarvoor te durven gaan. Doelen stellen. Hoe die waar te maken in het leven? Wat heb je nodig om ‘meer te bereiken’? Op welk gebied dan ook. Het hoeft niet altijd makkelijk te zijn. Life is with ups-and-downs. Als je in ieder geval maar naar huis gaat na deze reis met een plan. En een geweldige ervaring. Uhm…. Ook met …. Een plan? Ja een plan! Als iemand impulsief en vól vanuit z’n hart leeft durf ik te zeggen dat ik het wel ben. Maar als je geen plan heb leef je maar een beetje rond. Je hoeft niet elke dag te plannen. Doelloos het leven leiden is een extréém gemiste kans op een ultiem leven. Soms vergt dat lef. Buiten de gebaande paden stappen zetten. En daarom heb je een plan nodig. Ieder jaar maak ik mijn eigen plan. Wat wil ik doen. Bereiken. Wie wil ik zijn. Wat maakt mij blij. En vooral…. Welke dromen wil ik realiseren? Ik heb een IJZERSTERK GELOOF in het feit dat we tot héle grootse dingen in staat zijn. Als we maar durven, een plan hebben, gezond leven en het dan vervolgens gewoon gaan… DOEN! Actie!!

WhatsApp-Image-2019-07-21-at-11-12-00

We zijn langer dood dan we leven. Het leven is prachtig, - ook met alle ups en intense downs - maar de keiharde realiteit is dat het leven een countdown is. Elke dag, is één dag minder op jouw teller en dichter bij het einde. Dus please……….. LEEEEEF!!! En ga vooral katssss lang en vitaal mee op deze prachtige aardbol: #DBV90

Deze reis staat in het teken om vooral ánderen te geven. Anderen te inspireren. Kan niet ontkennen dat het ook mij erg veel gegeven heeft. What. A. Trip. Thnx voor de support via alle kanten. Ik kan dan ook niet anders zeggen...

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-18-05-25

DE BESTE VERLIEZER NOORWEGEN IS... BIZAR

 ** de volgende editie van De Beste Verliezer Base Camp gaat zeker plaats vinden. 

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-15-36-57

 Pa. Ma. Bedankt dat ik deze reis kon maken. Jullie maakten mij tot wie ik ben geworden. In Noorwegen besef je eens te meer hoe mooi het is als je intens van iemand kan houden. Van jullie. Hoog in de bergen...

This smile for you mum and dad.....

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-15-36-57-17

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-15-36-57-16

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-15-36-57-15

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-15-36-57-7

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-15-36-57-6

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-15-36-57-5

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-15-36-57-4

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-15-36-57-3

 

 

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48-19

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48-18

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48-17

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48-16

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48-15

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48-14

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48-7

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48-5

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48-4

 

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-01-19

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-01-18

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-01-17

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-01-16

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-01-14

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-01-10

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-01-9

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-01-7

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-01-4

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-01zbwbGgON8GKZQ

 

 

WhatsApp-Image-2019-07-23-at-18-03-28svLsT1fmvpgU1

WhatsApp-Image-2019-07-23-at-18-03-28-2uXzNlvhdqzFsp

 

WhatsApp-Image-2019-04-08-at-13-06-06

WhatsApp-Image-2019-01-07-at-13-35-03

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48

 

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48-13

 

WhatsApp-Image-2019-07-28-at-20-57-48-12

 

Diet-Protein-De-Beste-Verliezermms6dZ60Aiq9X

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-39-29

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-39-28

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-39-28-8

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-39-28-7

 

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-39-28-4

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-39-28-2

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-31-47

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-31-47-8

 

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-28-40wks9ggybQHrWf

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-28-40-2

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-26-25-6

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-26-25-4

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-26-25-5

WhatsApp-Image-2019-07-29-at-17-26-25-3

 

 

 

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.