Een Gouden start voor De Beste Verliezer. Bedankt!

Een Gouden start voor De Beste Verliezer. Bedankt!

BESTE.... BESTE VERLIEZERS,

Het is begonnen. En hoe! Whow…..!! De datum woensdag 30 januari 2019 stond al máánden in mijn agenda. In grote letters geschreven. 2 jaar van voorbereiding ging eraan vooraf. Nooit had ik kunnen dromen om voor een uitverkocht Theaterhotel te mogen presenteren. 850 mensen die vanuit alle delen van het land – én België - naar ‘mijn’ hometown Almelo kwamen. Een wereld start. Het maakt mij stil en vooral ontzettend dankbaar. 30.01.2019 staat voor altij in mijn mind als de lancering van mijn boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap én tevens de lancering van een product waar ik ontzéttend trots op ben: Diet Protein De Beste Verliezer. Check AUB de gruwelijk gave video.

Mijn droom om een bijdrage te leveren aan een gezondere generatie is gelanceerd. Per se wilde ik dat doen vanuit Almelo. Het geloof in een gezondere generatie uitbouwen vanuit de kern. Vanuit je hart. In Almelo heeft maar liefst 1 op de 5 mensen obesitas. En is daarmee de gemeente met het hoogste percentage overgewicht. Onacceptabel. Achter dit getal zit veel verdriet en ellende. Mijn bijdrage en mijn energie wil ik hiervoor inzetten. Dat gaat verder dan Almelo. Een bijdrage leveren aan een heel land. De práchtige en vaak intense berichten die ik terug krijg zijn zéér motiverend om door te gaan met deze droom. Het geeft mij heel veel energie. Dat is wat mij drijft. Een gezondere generatie.

Ik noem dat #DBV90. Het sterke geloof in een generatie die 90 jaar wordt, zonder toeters of bellen. Dus zonder overmatig gebruik van pillen en medicijnen. Radicaal anders eten is onderdeel van mijn message. En okeej,… genieten hoort erbij. Toch moet het radicaal anders in mijn optiek. Zonder daarin belerend te zijn.

WERKEN MET DE BESTEN

Het Theaterhotel was gevuld. Je droom mogen presenteren voor 850 mensen is erg bijzonder. Vooral omdat ik geen bekendheid ben. Geen Youp van ’t Hek. Geen Jochem Meijer. Geen Herman Finkers. Gewoon iemand met een grote passie en dromen. Als je dan voor zo’n grote groep mag staan, kan ik zeggen: dan ben je zéér dankbaar. Dat gevoel is moeilijk te omschrijven. 30 januari 2019: 1 man die op het podium stond. Maar, zoals voor elk verhaal geldt; De Beste Verliezer is het succes van velen.

Niemand kan iets alleen. Om mooie dingen te bereiken wil ik werken met de besten. Zonder hun staat er geen prachtverhaal. Het voelt als een groot voorrecht om te werken met de beste mensen in hun vak. Enkel goed zijn in je vak is wat mij betreft niet voldoende. Ik wil alleen met de vakmensen werken als ik er een real klik mee heb. Enkel ‘the business’ is een real no-go. Dat is een kwestie van gevoel. De mensen waarmee ik mag werken zijn dan ook echte vakmensen én hebben ook De Beste Verliezer hoog zitten. Thats the real combi!

Op het podium heb ik al deze vakmensen bedankt. Persoonlijk. Zo hoort dat. Omdat wij met elkáár dit prachtige werk hebben neergezet. In de komende periode ga ik over deze mensen per persoon/bedrijf een apart blog schrijven. Het worden interessante blog artikelen met achtergrond info en foto’s zoals ik ze nog niet heb gedeeld. Wil je nu al meer over hen weten? Bestel het boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap en je leest meer over deze vakmensen.

10 JAAR VOORUIT

Dit is het begin. De reis van De Beste Verliezer begint nu. We gaan een sprong in de tijd maken.

“Over 10 jaar is De Beste Verliezer er nog steeds. Het is van grote waarde geweest voor veel mensen. Vele mensen hebben baat gehad bij de informatie en hopelijk inspiratie van het #DBV90 gedachtegoed. We hebben mensen op een positieve manier mogen enthousiasmeren om het beste uit hun zelf te halen. Uit hun leven. Uit hun eigen real passie. Dát kan alléén met een fitte mind en body. Radicaal anders eten voor een hele groep mensen bleek cruciaal te zijn, nu 10 jaar later terugkijkend op die avond in het Theaterhotel in 2019”.

DIET PROTEIN

Het vernieuwde gedachtegoed van De Beste Verliezer en het schrijven van het boek heeft 2 jaar geduurd. Zo lang duurde ook de ontwikkeling van mijn nieuwste product. Ik heb er al mijn kennis en energie in gestopt. Het resultaat is een absoluut top product. De Beste Verliezer Diet Protein is een zéér hoogwaardig product. Met trots presenteer ik dan ook dit product waar ik 100% achtersta. Het is verkrijgbaar in de smaken Diet Protein Vanille en Blueberry.

 diet-protein-beste-verliezer

 

theaterhotel-voorbereiding-07 

 

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-10

 Júllie lieten mij stralen. Ongekend dankbaar.

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-03

De lancering van mijn boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Een absoluut hoogtepunt in mijn leven dit moment.

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-06

Ik dekte de tafel en jullie speelden .....

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-08

... met honderden speelden jullie massaal mee. Een bijzonder shot

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-04

Gouden Boodschappen | We moeten radicaal anders boodschappen doen

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-01

 

MORE TO COME?

Er komt nog veel moois aan. Dus hou aub de site in de gaten. Volg ons online via social media. Hier alvast een update voor de komende periode:

  1. Vanwege het succes gaan we een 2e Masterclass Lanceren. Op woensdag 27 februari in de bioscoop Kinepolis te Enschede. Van 19:00-21:00 uur. Tickets zijn nu online te bestellen
  2. Het boek van De Beste Verliezer kan je vanaf vandaag online bestellen. Een práchtexemplaar
  3. De Supermarkt Tour bij de Plus Almelo locaties gaan binnenkort van start. Data en tijden volgt binnenkort. Wij helpen jou om te kiezen voor meer Gouden Boodschappen
  4. De Bester Verliezer Basecamp. Wil je gaan voor dé optimale Beste Verliezer Experience, ga dan mee op Basecamp met Henk-Jan Koershuis. Binnenkort volgt er meer details en info. Erg gaaf!
  5. Podcast: stay tuned met mooie interviews. Soon more…
  6. Diet Protein: hét Gouden Beste Verliezer product is nu verkrijgbaar. Enkel online via de webshop

 

HAAK AAN! DE BESTE VERLIEZER FAMILY APP: 06-1569 4559

Op de hoogte blijven? Voeg dit nr. toe aan je WhatsApp contact. Stuur vervolgens ‘BOODSCHAP AAN’ naar 06-1569 4559. Binnenkort ontvang je dan periodiek de eerste berichten. Afmelden? Dat kan heel simpel: “BOODSCHAP UIT”.Lieve mensen, mijn dank is ongekend groot. Niet alle berichten kon ik op antwoorden. Normaliter doe ik dat altijd. Dit heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Reageer ik niet of later…. Ik bén erg dankbaar voor alle support die ik mocht ontvangen. Whow…!! Jullie gaven mij een Wereldse dag in mijn leven.

Vele vakgenoten en allen die ons steunen: BEDANKT!

Met vriendelijke groe(n)ten, ook namens 'mijn' geweldige Art Director,

Henk-Jan Koershuis & Femke Konijnenbelt, Twee van De Beste Verliezers

 ** Foto's: Stefan Schipper en 'achter de schermen foto's Rogier Koershuis

boek-signeren

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-01

 

Mijn dank is voor állen.

theaterhotel-voorbereiding-00

 Voorbereiding. Stilte voor de 'storm'

theaterhotel-voorbereiding-04

 

theaterhotel-voorbereiding-05

 

theaterhotel-voorbereiding-06

 

theaterhotel-voorbereiding-08

 

theaterhotel-voorbereiding-10theaterhotel-voorbereiding-09

theaterhotel-voorbereiding-11

theaterhotel-voorbereiding-12

theaterhotel-voorbereiding-13

theaterhotel-voorbereiding-14

theaterhotel-voorbereiding-15

theaterhotel-voorbereiding-16

theaterhotel-voorbereiding-17

theaterhotel-voorbereiding-18

theaterhotel-voorbereiding-20

theaterhotel-voorbereiding-21

theaterhotel-voorbereiding-22

theaterhotel-voorbereiding-23

theaterhotel-voorbereiding-24

 De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-00

Two Friends. Henk-Jan en Steven Pig. Een mooi cadeau dat ik van hem ontving deel ik binnenkort in het blog.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.