Frits Barend en Henk-Jan Koershuis veilen Masterclass De Beste Verliezer voor Kika

Frits Barend en Henk-Jan Koershuis veilen Masterclass De Beste Verliezer voor Kika

De eerste editie van de Masterclass De Beste Verliezer trok 850 mensen. De tweede editie, 350 aanwezigen. De Beste Verliezer ging van start met 1.200 mensen. De daarop volgende edities in Rijsbergen, Mill, Den Ham, Hengelo en andere plaatsen waren ook steevast goed voor volle bak. De Beste Verliezer Tour gaat door. Op diverse locaties in Nederland is de Masterclass te volgen. Op zondag 23 juni werd voor het eerst een Masterclass geveild. Voor het prachtige goede doel: Kika. De veiling was in handen van niemand minder dan Frits Barend. Voorafgaand aan de Masterclass sprak auteur en voedingskundige Henk-Jan Koershuis. Hij gaf een korte introductie aan het aanwezige publiek over de waardevolle en misschien wel meest inspirerende Masterclass die hij geeft door het land. Dé Masterclass: als het gaat over onze gezondheid en energie. Het Verliezen van slechte eetgewoontes en gewicht, anders blijft er niets van je over. Het was Rien Schimmel, ambassadeur van Kika, die de aanwezigen meenam in de wereld van Kika. En de prachtige resultaten die zij behaalt hebben de afgelopen jaren. 

veiling-frits-barend-en-henkjan-koershuis-voor-kika

 

veiling-frits-barend-beste-verliezerDe veiling werd 'gewonnen' door een bedrijf uit Alphen. Later dit jaar zal Henk-Jan dan ook afreizen naar dit bedrijf om de Masterclass daar te verzorgen. Geheel in het teken van Kika ter beschikking gesteld.

 

veiling-beste-verliezer-frits-barendveiling-beste-verliezer

Het winnende bedrijf uit Alphen (Brabant)

 de-beste-verliezer-airstream

HENK-JAN WIL DE EPIDEMIE STOPPEN

Een epidemie van ongekende omvang trekt door Nederland. En door de Wereld. De twee epidemieën van overgewicht en hoge bloedsuikerspiegels lijken de normaalste zaak van de wereld. Henk-Jan kijkt hier radicaal anders tegen aan. Hij vindt dat wat velen nog beschouwen als een normaal voedingspatroon, niets meer te maken heeft met een gezonde levensstijl. De komende 10 jaar gaat hij op positieve manier een bijdrage leveren aan een gezonder Nederland. Hij vertaald die drive en visie naar #DBV90. De leeftijd van 90 jaar bereiken op een gezonde energieke manier. Zonder toeters of bellen. 

“In de afgelopen decennia is ons voedingspatroon extreem verandert. Dit heeft geleid tot twee epidemieën van ongekende omvang. Het aantal mensen met overgewicht is inmiddels 52%. Dat betekent dat er meer mensen met overgewicht zijn, dan met een gezond gewicht. Dat is niet meer gezond. Ik help mee in die strijd om mensen te supporten naar een gezonde levensstijl. Zonder daarin belerend te zijn. Dit doe ik tijdens een Masterclass; 1.5-2 uur lang vol energie en inspiratie. Ik zie er naar uit om deze tijdens het event De Speer van Rijsbergen te veilen. Gezien de geweldige samenwerking heb ik vanuit mijn kant dan ook deze Masterclass gratis ter beschikking gesteld. Bekijk aub de video op de website van De Beste Verliezer; daarin krijg je een goede indruk van de Masterclass. Naast de epidemie van overgewicht speelt de tweede epidemie van hoge bloedsuikerspiegels een grote rol in een steeds zieker wordend Nederland. Op een zekere leeftijd is er een hele grote groep mensen die meer pillen eten dan broccoli. Willen we toe naar een gezondere samenleving, dan moeten we rádicaal anders gaan eten. De Beste Verliezer biedt alles om dit te bereiken: het bijzondere boek, de supermarkt tour en niet te vergeten: De Beste Verliezer Base Camp. De eerste editie De Beste Verliezer Camp gaat naar Noorwegen. Gaaf! Kortom,.... ik ‘strijd’ voor meer: Gouden Boodschappen”.

 De-Beste-Verlierzer-Theaterhotelh7dy8rJ2lImYE

WINNAAR VAN DE MASTERCLASS TIJDENS DE SPEER VAN RIJSBERGEN

De Masterclass De Beste Verliezer werd tijdens de Speer van Rijsbergen geveild. Het winnende bedrijf kwam uit Alphen, Brabant. Frits Barend veilde op energieke wijze na het event deze hoogwaardige en vooral waardevolle Masterclass. Ben jij werkzaam binnen een bedrijf? Eigenaar van een bedrijf? Dan zijn wij altijd bereid jouw kant op te komen om meer uitleg te geven over deze mooie Masterclass. Henk-Jan zal alles geven om jou te voorzien van een zeer waardevolle ervaring. Docent of werkzaam in het onderwijs? De Masterclass is ook perfect voor scholen. 

Was je niet aanwezig? Dan is Hét Boek De Beste Verliezer een goed alternatief. 

GOUDEN-BOODSCHAPPEN-De-beste-Verliezer

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.