Morgen ga ik écht aan de slag. Nog eeeeeeeeentje dan!

Morgen ga ik écht aan de slag. Nog eeeeeeeeentje dan!

Altijd weer die struggle en uitdaging om het roer om te gooien. Of om nou eindelijk éccccht eens aan de slag te gaan. Voor sommigen is het heel eenvoudig. Voor anderen blijft het een grote uitdaging. Of nog erger: een pijnlijke ‘kwelling’. Voor veel mensen blijkt dit de praktijk: het maken van strúctureel gezondere keuzes en het ervaren van meer energie, verliest het heel vaak van al die grote verleidingen om ons heen. Veel mensen willen het roer echt wel omgooien. Liever vandaag nog dan morgen. Toch ontbreekt het vaak aan die laatste stap, op weg naar meer energie en gezondheid. Een van de meest gehoorde uitspraken is dan ook:

“Morgen. Ja echt. Morgen ga ik écht aan de slag. Nogggggggg…….. eeeeeeeentje dan”

 

Dit uitstel gedrag en deze gedachte gaat vaak vele jaren door en door en door en door en…….doorrrrr. Enkelen die dit lezen zullen zich hierin herkennen. “Hee....verrek zeg,… dat doe ik ook. Morgen ga ik écht aan de slag!”

Hoe kan het dat de ene persoon blijft hangen in deze gedachte en het roer niet kan omgooien, terwijl een ander dit wel lukt? Beide wíllen wel, maar de een lukt het wel, dan ander lukt het niet. Tijdens mijn Masterclasses neem ik je aan de hand mee. In mijn eerst volgende grote Masterclass in het Theater sta ik hier uitgebreid bij stil. 

48 POST IT BRIEFJES

Drie jaar geleden stelde ik mij als doel: “Ik wil echt wat bijdragen aan het leven van andere mensen. Als het gaat om het ervaren van meer energie en gezondheid. Zonder te zeuren. En zonder te zeggen dat ík alles wel weet. Zo ontstond #DBV90”.

Dat ik alles wel weet? Uiteraard niet! Hoewel ik wel durf te zeggen dat de opgedane kennis en ervaring in de afgelopen 20 jaar erg waardevol is. Uitgeleerd ben je als mens echter nooit. Sinds de start van De Beste Verliezer heb ik wekelijks mooie reacties ontvangen. Van mensen die het roer omgooiden. Mensen die mij de mooiste en meest hartverwarmende reacties stuurden. 

Deze bruikbare tip geef ik altijd:

“Leg het boek minimaal 3 maanden op je tafel in de woonkamer. Op je keukenblad mag ook. Als het maar zichtbaar is, zodat je ermee aan de slag gaat en blijft”

 

Die tip werkt! Met regelmaat ontvang ik dan ook mails van mensen die steeds weer terug grijpen naar het boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Het stimuleert hun actief bezig te blijven. Minder te grijpen naar de verleidingen. En vooral meer energie te ervaren en voor anderen weer gewicht te verliezen. Simpelweg door het toepassen van de strategie die ik in het boek omschrijf. Het werkt zéér effectief.

De meest fanatiekelingen gaan met alle lessen uit het boek aan de slag. En ik kan zeggen: als je dat doet, krijg je 100% garantie op meer energie. Het boek is steengoed. Durf ik zonder arrogantie te zeggen. Over 10 jaar is het boek nog een vaste waarde in dit mooie land. Hypes zijn er al genoeg. Die komen en gaan. Het is even leuk, maar at the end: het werkt gewoon niet. De Beste Verliezer is geen populair hype dieet. 

Af en toe kom je iemand tegen die zo geraakt is en dan echt alles uit de kast haalt. Om het maximale uit het boek te halen. Vooral het maximale te ervaren voor de persoon zelf. Onderstaande foto ontving ik. 48 post-it briefjes. Aangevuld met een toffe reactie. Voor deze persoon is het roer om. Gouden Boodschappen worden er gescoord. De lessen uit het boek zijn inmiddels het vaste patroon in het leven. Moeilijk? Nee! Uitdagend? Ja! 

Mocht je nog twijfelen? Zeg het dan nog écht ….. één keer: “Morgen ga ik écht aan de slag!”

Beste-verliezer-snoep-voeding

Lukt het je niet alleen? Logisch!! Dat geldt voor velen. Ik help je daar graag bij. Bezoek mijn gave Masterclass die eraan komt. In het Theater neem ik je mee, op energieke en bijzondere wijze. Nederland is een dorp. Afstand is geen issue als het gaat om je gezondheid. 

“Als je in slechts één avond  het roer kan omgooien, zou je dat dan doen?”

 

Als ik een schilderij moet ophangen, bel ik mijn broer Edwin. Naast een lieve vader is hij een echte vakman in de bouw wereld. Zelfs een schilderij fatsoenlijk ophangen..... Zonder dat je denkt: "HJ kommmm opppp man!!! ....Alweerrrrrr schuin?!" Ik kan dat gewoon niet. Nou ja... een spijker in de muur zou nog kunnen. Nog nét. Veel spannender wordt het niet bij mij. Ik vind het gewoon niet leuk, het is niet mijn vak en ik weet dat anderen daar niet alleen veel beter in zijn: ze vinden het ook nog eens erg tof om te doen. Zo heeft íedereen talenten. Iedereen heeft zijn vak. Ik versta het vak van voeding, motivatie, energie, gezondheid en ongezondheid. Al 20 jaar lang. Maak er dan ook gebruik van! Kom naar de grote Live Masterclass. Het is het zó waard. Alles deel ik met je. Ik support je die avond met alle tools die je nodig hebt. Je gaat super geïnspireerd naar huis. Het roer gaat om bij jou en eventueel bij je partner. Kom samen, want Verliezen doe je niet alleen. Scoor een ticket en gooi het roer om. Tenzij je nog jaaaaaaren wilt herhalen: “Morgen, ga ik écht aan de slag…!”

gezonde-voeding-beste-verliezer

 

boeken-stapel-De-Beste-verliezer

.... of scoor online je exemplaar. Dat kan ook...... Hoewel ik moet zeggen: De grote Masterclass in het Theater wordt een heel waardevolle avond. Pak je kans en....Join!

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-09

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-08

Speel mee | Tijdens de Live Masterclass in het Theater 

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.