Hey there! I'm Lindsay

Ready to start really living your best life? Then you're in the right place. 

Sign Up

In 90 dagen ongezond gedrag afleren!


DÁt is wat je gaat leren in deze online cursus DE PROEF! 40.000 mensen mocht ik al supporten of inspireren. Mag ik ook voor jou waardevolle impact maken in je leven?


Einde-lijkkkk weet je hierna hoe je ~ alles wat je (misschien) al weet over voeding en beweging ~ omzet naar écht DOEN! En je gaat veel nieuws leren. Ik ga je niet alleen kennis bijbrengen, maar ik moedig je ook aan om een stap verder te gaan. Niet alleen mijn gouden boodschappen lezen of horen. Actie erin. Aan de slag. Dagelijks.
90 dagen welgeteld (of 30 in DE VOORPROEF).

 


 

30-dagen-proeftijd!

Dé Voorproef is een monster van een eerste indruk! Het voorspel, de spannendste les van de Premium Proef die jou ~ in de basis ~  coacht naar een leven vol energie en gezondheid. Wij pakken 1 van de 4 grootst gemaakte fouten in ons eetpatroon aan! En leren je nieuw gedrag, zodat deze ene fout voor altijd verdwijnt uit je leven! 

Lekker proefdraaien met 30 lessen vol gouden boodschappen! 

90-dagen-oefenen

Dit is de meest populaire Proef. In de Premium Proef leer jij hoe je simpel afscheid neemt van slechte eet- én beweegpatronen. Het is een díjk van een programma. Alle 4 fouten komen uitgebreid aan bod! Ook onze beweeglijke fouten. Wat is échte voeding of nepvoeding? En bewust stil staan bij HOE je eet? Niet alleen bij WAT! Ooit gedaan? En als allerrrrrr-belangrijkste: leer je, hoe jij voor eens en altijd, in real-life je nieuwe patronen gaat volhouden! Yesss. Levenssssslang.

Premium! Online video's, audios', blog, tips & tools! 'n Allround optreden! 

Kom eersteklas Proef'n! 

Privé-les! 100% Live met top coach Henk-Jan! In dit proeflokaal is slechts plek voor 25 gelukkigen! Dit is dé meest inspirerende proef. Stap hier in en je ontvangt naast alle online video's, audio's, blogs en oefeningen uit de Premium Proef ook nog eens mij erbij! ; ) Ik zorg er persoonlijk voor dat dit jóuw avontuur wordt dat levenslang impact maakt. We gaan sámen eten, sámen bewegen, lachen, misschien wel huilen en vooral gedrag levenslang veranderen! Ik kan in een paar zinnen niet uitleggen hoe extreem trots ik op deze meest waardevolle proef ben. Maar je gaat het ervaren. Ik zal mij 100% geven. Je ervaart mijn 20-jarige passie en drive. Vólop!

Overblijven?! Alleen de allergezondste keuzes! Levenslang impact.

Video Poster Image

Verander je gezondheid. Start vandaag!

Ik stel je niet teleur! Ga met mij aan de slag met deze 4 pijlers en GENIET!

VOEDING

BEWEGING

POSITIEVE MINDSET

GEDRAG

 

VOEDING

Hoe vaak per dag heb jij een hoge bloedsuikerspiegel? En wist je dat hoge bloedsuikerspiegels redenen kunnen zijn waarom je maar geen gewichtsverlies realiseert?

In 'De Proef' leer je hoe schadelijk hoge schommelingen in je bloedsuikerspiegel zijn en alles over de 4 grootste veroorzakers. Niet alleen wát we eten, maar vooral hóe en met wélke regelmaat. De gevolgen van een ongezond voedingspatroon worden sterk onderschat en zijn dramatisch. Van vermoeidheid, gebrek aan zelfvertrouwen, diabetes, overgewicht, depressies tot aan vele andere klachten en ziektes. Ook gaan wij de supermarkt in! Leer alle do's and don'ts via video's die écht blijven hangen! 

BEWEGING

Beweging is niet dé oplossing tegen overgewicht of andere klachten. Toch is het ontzettend belangrijk voor een fit en gezond lichaam! Voldoende bewegen is een absolute voorwaarde voor een gezond lichaam. Leer in 'De Proef' wat onvoldoende of voldoende beweging is. Leer en ervaar ook  hoe je dit het beste doet. Easy, leuk en doeltreffend. 

POSITIEVE MINDSET

Volle focus op het positieve! Simpelweg omdat het je ~ bewezen ~ goeie resultaten oplevert. En dat kunnen wij goed gebruiken in 'De Proef'. Ook in ons hele verdere leven. 

"Ik kan het niet!" "Het lukt mij toch niet!" "Is toch niet gezellig!"... veranderen naar: "Ik dóe het opnieuw!" "Wat kan ik anders doen?"

Het geeft mij dagelijkse levensenergie. Aangeboren én getraind. Ik hoop dat ik ook jou kan inspireren. Pik een greintje van mij mee en train de rest! Ik leg je uit hoe! 

GEDRAG

Je kan van alles van mij aanhoren, maar jouw succes valt of staat of jij wel of niet gaat trainen en repeteren! Net als fietsen: zonder oefenen kan niemand fietsen. Daarna verleer je het ook nooit meer! De lessen uit 'De Proef' zijn vergelijkbaar.

Ontdek de verschillende niveaus van gedrag en hoe je dit succesvol kunt beïnvloeden! Simpel, leuk en,.... óók voor jou écht haalbaar!