Hey there! I'm Lindsay

Ready to start really living your best life? Then you're in the right place. 

Sign Up

In 90 minuten, jouw kans voor 90% vergroten om de leeftijd van 90 jaar te bereiken!

Nederlands meest waardevolle theatershow


Te zien in 10 provincies. 90-90-90 wordt gezien als Nederlands meest waardevolle Theatershow. Met vólle energie, bevlogenheid, passie die van het podium spát en de humor die niet ontbreekt. Inspirator en Bestseller auteur Henk-Jan Koershuis neemt je voor eens en voor altijd mee in de wereld van Voeding, Beweging, een Positieve Mindset en... Gedragsverandering. Na het verlaten van de show wíllll én gá je voor eens en voor altijd die heerlijke gezonde stappen maken. Ze maken onderdeel uit van je leven. Op weg naar de 90 jaar. Mínimaal.

 


 

Video Poster Image

Verbeter je leven in 90 minuten

Stel je voor dat Henk-Jan je voor ééns en voor álllltijd een radicaal positieve verandering aan je leven kan geven. Door slechts één Theatershow?

1 MOMENT IN JE LEVEN

Slechts 1 moment in je leven kan jouw leven veranderen. Slechts 1 moment. Als er één persoon is die bij jou kan binnen dringen, is het wel Henk-Jan. Nog vele jaren ná het bezoeken van de show 90-90-90 en het zien van de pakkende video's, denk je in de supermarkt nog steeds aan Henk-Jan. Of anders gezegd; je maakt nog dágelijks andere keuzes. Simpelweg door het bezoeken van 1 show.  

Voeding, Beweging, Positieve Mindset en Gedragsverandering.

Al tienduizenden gingen je voor in de show. Natuurlijk, niet iedereen gaat levensveranderend naar huis. Wél het overgrote deel van de mensen. Als geen ander is Henk-Jan in staat om jou te raken als het gaat om je allergrootste goed. Jouw gezondheid.

Scoor een ticket en ervaar de meest waardevolle Theatershow over Voeding, Beweging, Positieve Mindset en.... Gedrag.

SPEELDATA

De Theatershow 90-90-90 is te volgen in 10 provincies. Met regelmaat nieuwe speeldata. Dus kom nog eens terug. Op dit moment zijn dit de reeds bekende speeldata. 

 • 11 januari 2023 - TheaterHotel Almelo
 • 18 januari 2023 – Uden, Markant Theater
 • 26 januari 2023 – Dronten, De Meerpaal
 • 25 januari 2023 - Enschede - Wilminktheater
 • 3 februari 2023 – Laren, Singer Laren
 • 8 februari 2023 – Papendrecht, Theater de Willem
 • 13 februari 2023: De Tamboer, Hoogeveen
 • 20 februari 2023 - Naaldwijk
 • 14 maart 2023 - Veendam, Van Beresteyn Theater
 • JANUARI 2024 - DE ÁLLER NIEUWSTE EN GEHEEL VERNIEUWDE SHOW: LOCATIE ENSCHEDE KINEPOLIS / __ JANUARI 2024
 • Overige speeldata en locaties volgen… lees meer over de show

FAMILY HOUSE

Heb je een Theatershow bezocht en wil je nog een bijzondere stap verder gaan? Start met De Proef, of bezoek vervolgens (in de toekomst) ons Family House voor een Life Changing training.

"Hoe staat het ervoor met jullie Family House?". Met regelmaat krijgen wij deze vraag over ons Life Project nadat de landelijke media over ons idee schreef. Thnx dus ook voor jouw interesse! Op dit moment is de architect fase afgerond. Ook is de bouwvergunning binnen. Mooi! Eind 2022 starten we met de bouw van onze woning. Het Beste Verliezer Family House. We zien er naar uit je te ontmoeten in het Theater. En natuurlijk ook in het Family House. Waar we jou een life changing ervaring training willen geven. 

Natuurlijk gaan we onze voeding oogsten uit ons eigen Voedselbos.

VOEDSELBOS

Op 1 november 2020 is het Beste Verliezer voedselbos (video) officieel geopend. In Nijverdal, tegen de rand van Nationaal park Sallandse Heuvelrug. Het voedselbos is op afspraak te bezoeken. En met regelmaat hebben we thema dagen. Lekker meehelpen in de natuur. Met andere leuke Beste Verliezers. Heerlijk!

Ruim 150 mensen waren aanwezig bij de eerste dag van het voedselbos. Met elkaar planten we 75 fruitbomen. Het voedselbos heeft al perenbomen, appelbomen, walnotenbomen, pecannoten bomen, kersenbomen en veel meer. We gaven in 2021 het voedselbos extra kleur door het aanplanten van 1.000 zonnebloemen. Die ieder jaar weer naar bovenkomen. Proost op een jaarlijks knal groengele zomer

Wist je dat we ook eten uit ons eigen voedselbos en dat ook gebruiken voor de mensen die we mogen trainen straks in het Beste Verliezer Family House?

DE PROEF

Vandaag al vol energie van start gaan? Start direct met De Proef. Het is The Next Level, na het succesvolle boek. Of zoals Henk-Jan het benoemt: "Mijn 90 dagen Ullll-ti-mate programma".

Gericht op de 4 pijlers: Voeding, Beweging, Positieve Mindset en Gedrag. Vol met video's, blogs, spraakberichten en... much more!

 

30-dagen-proeftijd!

Dé Voorproef is een monster van een eerste indruk! Het voorspel, de spannendste les van de Premium Proef die jou ~ in de basis ~  coacht naar een leven vol energie en gezondheid. Wij pakken 1 van de 4 grootst gemaakte fouten in ons eetpatroon aan! En leren je nieuw gedrag, zodat deze ene fout voor altijd verdwijnt uit je leven! 

Lekker proefdraaien met 30 lessen vol gouden boodschappen! 

90-dagen-oefenen

Dit is de meest populaire Proef. In de Premium Proef leer jij hoe je simpel afscheid neemt van slechte eet- én beweegpatronen. Het is een díjk van een programma. Alle 4 fouten komen uitgebreid aan bod! Ook onze beweeglijke fouten. Wat is échte voeding of nepvoeding? En bewust stil staan bij HOE je eet? Niet alleen bij WAT! Ooit gedaan? En als allerrrrrr-belangrijkste: leer je, hoe jij voor eens en altijd, in real-life je nieuwe patronen gaat volhouden! Yesss. Levenssssslang.

Premium! Online video's, audios', blog, tips & tools! 'n Allround optreden! 

Kom eersteklas Proef'n! 

Privé-les! 100% Live met top coach Henk-Jan! In dit proeflokaal is slechts plek voor 25 gelukkigen! Dit is dé meest inspirerende proef. Stap hier in en je ontvangt naast alle online video's, audio's, blogs en oefeningen uit de Premium Proef ook nog eens mij erbij! ; ) Ik zorg er persoonlijk voor dat dit jóuw avontuur wordt dat levenslang impact maakt. We gaan sámen eten, sámen bewegen, lachen, misschien wel huilen en vooral gedrag levenslang veranderen! Ik kan in een paar zinnen niet uitleggen hoe extreem trots ik op deze meest waardevolle proef ben. Maar je gaat het ervaren. Ik zal mij 100% geven. Je ervaart mijn 20-jarige passie en drive. Vólop!

Overblijven?! Alleen de allergezondste keuzes! Levenslang impact.