De Beste Verliezer reist 8 mei af naar Fitland in Mill voor de 4e Masterclass. Na het succes in Almelo, Enschede en Rijsbergen, gaat De Beste Verliezer Tour verder. Op naar Mill in Brabant. Nederlands grootste fitnessclub kiest voor Hét Lifestyle programma; de meest energieke en inspirerende Masterclass. Op woensdag 8 mei delen wij De Beste Verliezer Masterclass voor de 4e keer. In deze mooie club.
Na de succesvolle lancering van De Beste Verliezer in Almelo, Enschede en Rijsbergen mogen we nu het grote nieuws bekend maken: De Beste Verliezer goes Ziggo Dome! Hét lifestyle programma waarin het gaat over het Verliezen van slechte eetgewoontes en het Verliezen van gewicht, was vanaf de start succesvol ontvangen. Na de lancering in een uitverkocht Theaterhotel volgde de bioscoop tour.

Ben jij De Beste Verliezer

Ruim 50% van de mensen kampt met overgewicht of gevaarlijk hoge bloedsuikerspiegels als gevolg van ongezonde voedingspatronen. Een epidemie van ongekende omvang is helaas de keiharde realiteit. Blijven wij op de huidige manier eten, dan winnen wij niet, maar verliezen we de strijd tegen kanker, diabetes, overgewicht, vermoeidheid, gebrek aan zelfvertrouwen en vele ander klachten en ziektes.
Na een succesvolle eerste Masterclass in Almelo, daarna in Enschede was Rijsbergen (Brabant) de 3e locatie waar De Beste Verliezer Masterclass plaatsvond. Niet ver van de Belgische grens streek De Beste Verliezer neer.
Personal Training studio All it Takes uit Hengelo is de club waar ze het net even anders willen doen. Geen 13 in een dozijn sportschool. Zij gaan voor constructieve fitness-sessies met een eigen Personal Trainer.
Wat moet ik zeggen? 1.200 mensen in slechts 2 Masterclasses…. Een groot woord van Dánk is op zijn plaats. Na een héle lange voorbereiding is er vooral één ding dat blijft hangen: dankbaarheid! De start in het Theaterhotel Almelo met 850 aanwezigen was bijzonder. Uniek. Op 27 februari, slechts een paar weken later, volgde een tweede masterclass in Enschede in de bioscoop Kinepolis. 350 mensen waren daar getuige van de droom die geldeelt werd tijdens de Masterclass. De grote opkomst heeft al onze verwachtingen overtroffen. 1.200 mensen in twee Masterclasses. Dat is erg veel. Daarom een groot woord van dank voor de grote interesse. En vele berichten die wij ontvingen vanuit alle hoeken en allerlei mensen.
Vorige week deed De Beste Verliezer een oproep: "Ik schaam mij. Ik kan het niet betalen". Er werd massaal gereageerd. Het bericht werd 100x gedeeld. Nog veel meer reacties ontvingen wij. 'Stuk voor stuk' maakten de verhalen veel indruk op ons. Kiezen was niet makkelijk. Ieder heeft zijn eigen verhaal.
Ik schaam mij. Ik kan het niet betalen. De Beste Verliezer is op zoek. Op zoek naar een gezin, een stel of 1 persoon. Iemand die zéér weinig, maar ook echt zeeeeer weinig geld heeft. Deze persoon of gezin bied De Beste Verliezer een ware beleving op 27.02.2019 tijdens de 2e Masterclass. Alles op deze avond is geregeld voor dit gezin of deze persoon. Alles!

2e Masterclass Kinepolis Biocoop Enschede

Na een succesvolle eerste Masterclass en boeklancering in een uitverkocht Theaterhotel Almelo voor 850 mensen, is er nu een 2e Masterclass gepland. Op woensdag 27 februari gaan we een deurtje verder. In de prachtige bioscoop Kinepolis in Enschede gaan we op een héél groot scherm een hele mooie 2e Masterclass geven.
Het is begonnen. En hoe! Whow…..!! De datum woensdag 30 januari 2019 stond al máánden in mijn agenda. In grote letters geschreven. 2 jaar van voorbereiding ging eraan vooraf. Nooit had ik kunnen dromen om voor een uitverkocht Theaterhotel te mogen presenteren. 850 mensen die vanuit alle delen van het land – én België - naar ‘mijn’ hometown Almelo kwamen. Een wereld start. Het maakt mij stil en vooral ontzettend dankbaar.