De eerste editie van de Masterclass De Beste Verliezer trok 850 mensen. De tweede editie, 350 aanwezigen. De daarop volgende edities in Rijsbergen, Mill, Den Ham, Hengelo en andere plaatsen waren ook steevast goed voor volle bak. De Beste Verliezer Tour gaat door. Op diverse locaties in Nederland is de Masterclass te volgen. Op zondag 23 juni wordt voor het eerst een Masterclass geveild.
Maanden van voorbereiding ging eraan vooraf. En nu…. is het zover: De Beste Verliezer Base Camp Goes Norway! Reis je met Henk-Jan mee naar Noorwegen?

Auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis nodigt jou uit om de Ultimate Life Changer te ervaren. Je gaat met hem mee op reis in zijn gave Airstream. Op naar awesome Noorwegen. De eerste editie van De Beste Verliezer Base Camp vindt in de zomer van 2019 plaats. Een unieke ervaring die je nergens anders vindt. Het is de ultieme ervaring van zijn gedachtegoed en lifestyle van De Beste Verliezer.
Het Bornse Twickel College kreeg bezoek van De Beste Verliezer. Een aantal speerpunten van de school gaat over ‘ondernemen’. De jonge studenten kregen een gastles in het ondernemerschap en vitaliteit. Omdat ondernemen ook topsport is, mag de rol van voeding daarin niet ontbreken. Als onderdeel daarvan werd de school voorzien van de nodige boeken De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap.
“Ja, maar… appelstroop bevat toch ook ijzer enzo Henk-Jan?”
“Ja, en? Dat bevat een fiets sleutel ook”

Niet raar dat ze moe was. Afslanken ging haar ook niet makkelijk af, zei ze. En moet ook eerlijk zeggen: zij was niet echt vooruit te branden. Het was slechts een constatering. Geen waardeoordeel….
Het maken van een wereldreis en het schrijven van een boek. Het zijn de twee meest gegeven antwoorden van mensen op de vraag: “Wat zou jij écht nog eens willen doen in je leven?”

Een Gouden investering #DBV90

Het lijkt erop dat er een soort van tweedeling ontstaat in de maatschappij. Een deel van de mensen is heel erg gezondheidsbewust. Zij verdiepen zich in het onderwerp voeding, sport en ontspanning. Gezondheid. Een ander deel van de mensen daarentegen neemt nauwelijks tijd voor het onderwerp gezondheid. Het overgrote deel van die groep mensen verdiept zich wél in een verzekering, de voorbereiding van een vakantie of bereiden zich voor op een sollicitatie gesprek. “Ja, want ik wil wel dat dat goed verloopt hoor”.
In een wereld waarin vrijwel alles draait om snelheid en digitale vooruitgang is aandacht voor elkaar soms ver te zoeken. Waar zijn de persoonlijke berichten? Het lijkt erop dat we we steeds minder tijd hebben voor elkaar. Juist deze persoonlijke aandacht is voor ons als mens een belangrijk onderdeel als het gaat om een gezonde levensstijl.
Dat goede voeding en optimaal presteren onlosmakelijk met elkaar verbonden is, lijkt inmiddels al gemeengoed. Ondanks dat we het erover eens zijn dat voeding een cruciale rol speelt in ons leven en gezondheid, valt er nog een wereld te winnen. Ruim 52% van de mensen kampt met overgewicht. Een nóg groter percentage Nederlanders stelt zichzelf dagelijks bloot aan hoge bloedsuikerspiegels. Kortom: het kan beter met de vitaliteit van de BV Nederland. Rabobank Centraal Twente zet vitaliteit hoog op haar agenda.
Bij Fitland in Mill kochten vele enthousiastelingen een ticket om de Masterclass De Beste Verliezer bij te wonen. Full House in Brabant. En dat op de avond waarin ruim 5.5 miljoen Nederlanders voor de buis zaten. Voor de halve finale Champions League eindstrijd tussen Ajax- Tottenham Hotspur. 8 mei 2019.
Voeding, sport en gezondheid hebben een grote impact op jou als persoon en jouw organisatie. Wat zijn dé gouden lessen bij de integrale aanpak anno 2019 volgens de laatste inzichten? Henk-Jan Koershuis van De Beste Verliezer is op woensdag 15 mei dagvoorzitter van dit bijzondere congres. Hij nodigt je uit hierbij aanwezig te zijn. Aan tafel nemen interessante gasten plaats.
Dat vitaliteit een hot item is, is geen nieuws. Hoe gaat het bedrijfsleven hiermee om? Tot hoever kan en wil je gaan als bedrijf om een bijdrage te leveren aan een gezondere en energiekere organisatie? Een van de mogelijkheden is het onderwerp voeding op de agenda zetten. Dit onderwerp verdient wat ons betreft – geheel terecht – de nodige aandacht. En het onderwerp ís hot. Dit blijkt onder andere uit het aantal Masterclasses dat wij alleen al deze week mochten verzorgen op locatie.
De Beste Verliezer reist 8 mei af naar Fitland in Mill voor de 4e Masterclass. Na het succes in Almelo, Enschede en Rijsbergen, gaat De Beste Verliezer Tour verder. Op naar Mill in Brabant. Nederlands grootste fitnessclub kiest voor Hét Lifestyle programma; de meest energieke en inspirerende Masterclass. Op woensdag 8 mei delen wij De Beste Verliezer Masterclass voor de 4e keer. In deze mooie club.
1 van 2