Ik schaam mij. Ik kan het niet betalen. De Beste Verliezer is op zoek. Op zoek naar een gezin, een stel of 1 persoon. Iemand die zéér weinig, maar ook echt zeeeeer weinig geld heeft. Deze persoon of gezin bied De Beste Verliezer een ware beleving op 27.02.2019 tijdens de 2e Masterclass. Alles op deze avond is geregeld voor dit gezin of deze persoon. Alles!

2e Masterclass Kinepolis Biocoop Enschede

Na een succesvolle eerste Masterclass en boeklancering in een uitverkocht Theaterhotel Almelo voor 850 mensen, is er nu een 2e Masterclass gepland. Op woensdag 27 februari gaan we een deurtje verder. In de prachtige bioscoop Kinepolis in Enschede gaan we op een héél groot scherm een hele mooie 2e Masterclass geven.
Het is begonnen. En hoe! Whow…..!! De datum woensdag 30 januari 2019 stond al máánden in mijn agenda. In grote letters geschreven. 2 jaar van voorbereiding ging eraan vooraf. Nooit had ik kunnen dromen om voor een uitverkocht Theaterhotel te mogen presenteren. 850 mensen die vanuit alle delen van het land – én België - naar ‘mijn’ hometown Almelo kwamen. Een wereld start. Het maakt mij stil en vooral ontzettend dankbaar.