Hey there! I'm Lindsay

Ready to start really living your best life? Then you're in the right place. 

Sign Up

 Eén van Nederlands meest unieke voedselbossen


Het Beste Verliezer Voedselbos is een uniek bos. Anders dan álle andere voedselbossen.

Het overgrote deel van de mensen is de relatie met de natuur verloren. En dat terwijl de mens juist ónderdeel is van de natuur. De ontstane afstand tussen mens en natuur, staat in directe relatie met tal van Westerse gezondheidsproblemen, waar veel mensen tegenwoordig mee te maken hebben. Het voedselbos van De Beste Verliezer is dan ook een onmisbaar onderdeel van het gedachtegoed van Henk-Jan. Inspirator en Bestseller auteur Henk-Jan Koershuis, heeft niet alleen een sterk geloof dat iedereen 90 jaar kan worden; hij heeft ook de sterke overtuiging dat je mensen moet meenemen in de natuur. Ook zelf het goede voorbeeld geven is zijn credo. Het voedselbos is een enórme bron van inspiratie voor velen, op weg naar meer gezondheid. Op weg naar de leeftijd van 90 jaar. Mínimaal.


 

Video Poster Image

Laat je inspireren in het Voedselbos.

Niets is zo krachtig als het zélf ervaren. Zíen. Voelen. Ruiken. Én proeven. Wil je een bezoek brengen aan het voedselbos? Maak een afspraak met HJ. Laat je inspireren op weg naar de leeftijd van 90 jaar. Mínimaal.

'Dit bos is een soort bron van wie ik ben'

In tal van media verscheen al het unieke Voedselbos, met het gedachtegoed van De Beste Verliezer. Marco Bosmans van het Nederlands Dagblad interviewde Henk-Jan in zijn eigen voedselbos. Onder het genot van een DBV-proof maaltijd spraken de twee mannen elkaar. 

Ook spraken zij over 'Gouden Boodschappen' en over 'snoep op brood, is idioot'. En natuurlijk over zijn grote drive; zijn inzet voor de nieuwe generatie, waaronder zijn eigen kinderen Kiki & Lenthe. 

VOEDSELBOS THEMA DAGEN

We leven niet voor onszelf. Ieder mens beschikt over unieke talenten. Íeder mens! Talenten die je ten dienste zet voor een ander. Het is mijn talent om mensen te inspireren en ook jou mee te nemen op weg naar meer energie en gezondheid. Op weg naar de leeftijd van 90 jaar.

Ik geloof erin dat wanneer je mensen iets laat erváren dat dat vele malen krachtiger is, dan wanneer je 'slechts' iets leest of ergens over hoort. Aanpakken. Doen! Live ervaren. Dát zet aan tot daadwérkelijk gedragsverandering. Daarom organiseren wij Themadagen. Hele léuke themadagen. Voor jong en oud. Zodat je zelf dírect zin krijgt om óóóók aan de slag te gaan met gezondheid of heerlijk in de natuur bezig zijn. Op jóuw manier!

 

69. PLANT DE TOEKOMST

Hier achter mij. Achter mijn duimen. Op nr. 69. Daar rijst het voedselbos... Dat.... doorloopt via het bos naar een open vlakte. Een ongekend uníek voedselbos. Eetbare planten. Eetbare bloemen. Notenbomen. Eetbare bodembeddekers. 

Plant de toekomst. 

VOEDSELBOS

Op 1 november 2020 is het Beste Verliezer voedselbos (video) officieel geopend. In Nijverdal, tegen de rand van Nationaal park Sallandse Heuvelrug. Het voedselbos is op afspraak te bezoeken. En met regelmaat hebben we thema dagen. Lekker meehelpen in de natuur. Met andere leuke Beste Verliezers. Heerlijk!

Ruim 150 mensen waren aanwezig bij de eerste dag van het voedselbos. Met elkaar planten we 75 fruitbomen. Het voedselbos heeft al perenbomen, appelbomen, walnotenbomen, pecannoten bomen, kersenbomen en veel meer. We gaven in 2021 het voedselbos extra kleur door het aanplanten van 1.000 zonnebloemen. Die ieder jaar weer naar bovenkomen. Proost op een jaarlijks knal groengele zomer

Wist je dat we ook eten uit ons eigen voedselbos en dat ook gebruiken voor de mensen die we mogen trainen straks in het Beste Verliezer Family House?