EEN GOUDEN BOODSCHAP

Readyyyyy om te starten met je gezondste fase? Then you're in the right place. We 'moeten' radicaal anders eten en boodschappen doen! Gouden boodschappen!

KOOP HET BOEK NÚ!

Hey there! I'm Lindsay

Ready to start really living your best life? Then you're in the right place. 

Sign Up

DE BOODSCHAP KOMT AAN 

 

Mijn naam is Henk-Jan Koershuis, voedingsdeskundige en inspirator en ik wil ongeloooofelijk graag mijn boodschap verspreiden over voeding en beweging. Scoor mijn boek. Dat een Bestseller werd in 2019. En ook nu nog in de top van meest gewaardeerde en gelezen boeken staat in de wereld van voeding en gezondheid. Ruim 40.000 (!) mensen gingen je voor. Een boodschap die aankomt

 

HET GAAT OVER OVERGEWICHT, GEVAARLIJK HOGE BLOEDSUIKERSPIEGELS EN VÉÉL MEER

Ruim 50% van de mensen kampt met overgewicht of gevaarlijk hoge bloedsuikerspiegels als gevolg van ongezonde voedingspatronen. Ruim 50%!! Een epidemie van ongekende omvang is helaas de keiharde realiteit. Blijven wij op de huidige manier eten, dan winnen wij niet, maar verliezen we de strijd tegen kanker, diabetes, overgewicht, vermoeidheid, gebrek aan zelfvertrouwen en vele andere klachten en ziektes. Een nog groter percentage van de mensen heeft dagelijks ziekelijk hoge bloedsuikerspiegels. Vaak zónder dat ze het door hebben. De realiteit is dat je nare ziektes, die veel te vroeg optreden, in veel gevallen kunt uitsluiten. Of tot een minimum kunt beperken. Maar dan moeten we wel wat doen aan het massale overgewicht en de ziekelijk hoge bloedsuikerspiegels waar veel mensen – ongemerkt – mee te maken hebben. We eten op een manier dat velen normaal vinden. Die vorm van normaal is niet meer zo gezond.

 
Video Poster Image

NEEM ACTIE!

VOORKOM (ONZICHTBAAR) OVERGEWICHT EN GEVAARLIJK HOGE BLOEDSUIKERSPIEGELS. EN KRIJG ZICHT IN DE WERELD VAN DE SUPERMARKT EN GOUDEN VOEDINGSINZICHTEN

DEZE KOMT AAN!

Ik zet mijn kennis in om deze epidemie van overgewicht en gevaarlijk hoge bloedsuikerspiegels te stoppen. Niet door te wijzen. Niet door minachtend te doen als je 100+kg weegt. Niet op betweterige toon. Niet door jou een slappe zak te vinden als je kampt met overgewicht. Wél neem ik stelling in. Aangevuld met feiten en inzichten. 

ANDERE KIJK OP VOEDING

Dit boek bevat slechts mijn kijk op voeding en gezondheid. Gebaseerd op mijn twintigjarige ervaring. Zonder dat ik pretendeer compleet te zijn. Veel winst op gebied van gezondheid door betere voedingskeuzes en minder ziektes is absoluut te realiseren met mijn aanpak. Je kijk op voeding zal niet meer hetzelfde zijn.

ALLES OP ALLES

Voor het schrijven van mijn boek sprak ik met hónderden mensen. Sporters. Niet sporters. Artsen. Supermarkten. Fabrikanten. Scholen. Kinderen. Volwassen. Politici. Mijn reis om tot het boek te komen bracht mij onder andere in Londen, Kaapstad, Barcelona, Gambia en Nederland. Alles op alles om het beste boek Ever te maken. 

BESTEL HET BOEK

Voor jezelf of voor een dierbare! Ik ga het speciaal voor je signeren!

JA! IK WIL EEN GESIGNEERD BOEK!

UITVERKOCHTE BOEKLANCERING

Ik heb mijn boek in een uitverkocht Theaterhotel gelanceerd voor 850 mensen. En nog eens 350 in de 2e show in de Bioscoop Kinepolis in Enschede. Daarna volgden Masterclasses in vele theaters en bedrijven. En in 2020 ging ik uitverkocht van start in Zwolle met 450 mensen in de Schouwburg Odeon en 1.000 in De Lawei in Drachten.

Inmiddels zijn er 40.000 mensen die je voor gingen. Een ware Bestseller.

LEES HET BOEK