MASTERCLASS VOOR JOUW BEDRIJF?

Heb jij een zakelijk gezelschap? Of een persoonlijke? Een club mensen die gezond wil leven en zijn? En zoek je iemand die álles geeft om jou samen met dit gezelschap naar de 75, 80, 85 of 90 jaar "te coachen" zonder hulp van toeters of bellen? Dé man die voor jouw afdeling of hele bedrijf een écht blijvende vitalteitsimpact maakt? Boek dan direct! 

BOEK DE MASTERCLASS!
 

Hey there! I'm Lindsay

Ready to start really living your best life? Then you're in the right place. 

Sign Up

DÉ MASTERCLASS 

40.000 mensen gingen je voor

 

De Rabobank, de Belastingdienst, FC Twente, Heracles Almelo, ROC van Twente, Saxion, Zone College, Enexis, UWV, CBS, Koppert, AH, MST ziekenhuis, Ambius en véle andere bedrijven en scholen boekten al de Masterclass. 

Vind je ook het interessant, leerzaam en goed om meer te weten over slechte voeding, gezonde voeding, de werking van je suikerspiegel, eetpatronen, eetmanieren? Is jouw bedrijf of school al wel goed geïnformeerd, maar is de kwestie van doen nog niet geactiveerd? Wil jij je jouw afdeling of jouw hele bedrijf dé vitaliteitsboost geven die écht blijvend impact maakt? Boek dan deze levendige Masterclass! Henk-Jan is een energieke Tukker en een van Nederlands meest gevraagde sprekers over dit onderwerp. 

 

"Door de boeiende anekdotes uit zijn leven blijft de boodschap hangen. Zijn leer gaat niet het ene oor in en de andere uit. Nee, zijn woorden hangen in je systeem en galmen als een echo door je hoofd als je boodschappen doet, aan tafel schuift of als je een broodje smeert!"

Video Poster Image
ZIJ GINGEN JE AL VOOR
BOEK NU!

Start jouw Masterclass aanvraag

Wij stemmen samen de Masterclass af! Er is geen team zoals de jouwe ; ) Dus dat vraagt om special treatment!