100 BOEKEN VOOR KADER BUREAU VOOR KWALITEITSZORG | 25-JAAR VIERING

100 BOEKEN VOOR KADER BUREAU VOOR KWALITEITSZORG | 25-JAAR VIERING

Kader bureau voor kwaliteitszorg bestaat 25 jaar. Om dit te vieren werd onder andere De Beste Verliezer uitgenodigd. Een Masterclass gezondheid en vitaliteit op-maat werd aangeboden aan de collega’s. 100 medewerkers werden op energieke manier 1.5 uur meegenomen in de wereld van voeding, energie en gezondheid. Na de Masterclass overhandigde auteur Henk-Jan Koershuis persoonlijk aan alle aanwezigen het boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Plaats van locatie was het prachtige Parc Spelderholt te Beekbergen. 

VITALITEIT VOOR DE EIGEN MEDEWERKERS VAN KADER 

Vitaliteit is een belangrijk aspect binnen organisaties. Een vitale organisatie vraagt om vitale medewerkers. Vitaliteit vraagt om een aantal zaken op de rit te hebben. Voeding en beweging zijn twee aspecten die onderdeel zijn van zowel een vitale organisatie als De Beste Verliezer. Dat je als werkgever invloed hebt op je medewerkers is vanzelfsprekend. Een van de cruciale vragen is; wat is de verantwoordelijkheid van de medewerker en welke verantwoordelijkheid ligt bij de werkgever? Die scheidslijn is niet altijd even makkelijk te bepalen. Wat je als organisatie wél kan doen is het optimaal faciliteren als het gaat om gezondheid. De Masterclass van De Beste Verliezer is hiervoor een ultiem middel. Zéker in combinatie met het boek dat naderhand overgedragen wordt.

* artikel loopt door onder de foto's

Kader-De-Beste-Verliezer-Almelo

 De collega's van Kader ontvingen allemaal persoonlijk van Henk-Jan het boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap

Kader-opleidingen-vitaliteit

Mede-eigenaar Roelof Kleinjan: “Wij hebben Henk-Jan uitgenodigd om te spreken over dit onderwerp. We willen onze mensen wat moois aanbieden. Wij hoorden goede verhalen over zijn energieke Masterclass. Ons team heeft het dan ook samen met Henk-Jan netjes geregeld. We hadden een energieke middag met elkaar. Als organisatie supporten wij gezondheid voor onze mensen. Wij geloven in kennisoverdracht. Het boek dat onze collega’s allemaal naar huis namen na de Masterclass is een waardevolle aanvulling. Meer vitaliteit en gezondheid gaat op die manier nog meer leven binnen onze organisatie. Wij willen die energieke en gezonde organisatie ook zijn. Het is mooi de drive van Henk-Jan te zien in zijn missie als het gaat om dit onderwerp van vitaliteit, voeding en beweging. Gezondheid”.

Kader-de-Beste-Verliezer-vitaal

 In het prachtige Parc Spelderholt (Beekbergen) werd de Masterclass De Beste Verliezer over vitaliteit en gezondheid gegeven | Naderhand sloten we af onder het genot van een hapje en drankje 

 Kader-Almelo-Beste-Verliezer

Henk-Jan vult aan: “Op 30 januari 2019 lanceerde ik het boek waar ik bijna 2 jaar aan werkte. Het voelt als een groot voorrecht om daarna mijn Gouden Boodschap door het land te mogen verspreiden. Dankbaar voor het feit dat ik ook voor Kader mocht spreken. Een prachtige organisatie. Ook zij willen anderen helpen; uiteraard vanuit hun expertise en vakgebied. Als het gaat om meer gezondheid en vitaliteit, geloof ik er sterk in dat de combinatie van Masterclass en het boek overhandiging voor alle medewerkers, erg waardevol is voor een organisatie. Op die manier gaat vitaliteit en meer gezondheid écht leven binnen de gehele organisatie”.

KADER BUREAU VOOR KWALITEITSZORG 

De Beste Verliezer is dankbaar voor het mogen spreken voor de collega’s van Kader. Op de website is de volgende tekst te lezen over deze high end organisatie met locaties in diverse plaatsen in het land. 

Kader is de specialist op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging. Bereik organisatieverbetering en realiseer uw QHSE doelstellingen, met behulp van certificeringsbegeleiding, ondersteuning en opleidingen.

Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. ontzorgt en helpt om uw organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging. We helpen u vooruit! Gestart in 1994, is Kader anno 2019 een organisatie met ruim 115 medewerkers verdeeld over drie Business units: Managementsystemen & CertificatieHSE Managementen Opleidingen.

kader-vitaliteit-de-beste-verliezer

 

Eigenaren Roelof (l) en Nanko samen met Eén van De Beste Verliezers, Henk-Jan Koershuis 

Kader-opleidingen-Beste-Verliezer

 

 

 

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.