Ben jij De Beste Verliezer

Ben jij De Beste Verliezer

Ruim 50% van de mensen kampt met overgewicht of gevaarlijk hoge bloedsuikerspiegels als gevolg van ongezonde voedingspatronen. Een epidemie van ongekende omvang is helaas de keiharde realiteit. Blijven wij op de huidige manier eten, dan winnen wij niet, maar verliezen we de strijd tegen kanker, diabetes, overgewicht, vermoeidheid, gebrek aan zelfvertrouwen en vele andere klachten en ziektes. Hét boek over gezondheid is een must have voor iedereen die op welke manier dan ook aan zijn gezondheid wil werken. Twee jaar lang werkte auteur Henk-Jan Koershuis aan zijn Bestseller.

De rol van voeding is hierin cruciaal. Veel mensen zijn totaal de weg kwijt en proppen van alles maar naar binnen. Niet wetende wat de consequenties zijn.

Henk-Jan Koershuis verkondigt een Gouden Boodschap, want we moeten radicaal anders gaan eten. En we gaan radicaal anders boodschappen doen! Gouden Boodschappen.

Voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis verspreidt zijn boodschap over voeding en beweging. Een boodschap die aankomt. Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over dit onderwerp. Een enthousiaste, nuchtere tukker met een eigen stijl. Hij sprak voor ruim 30.000 mensen, liep de marathon binnen drie uur en werkt met de beste atleten ter wereld. Hij vindt dat wat we zien als een normaal voedingspatroon, nog verre van gezond is. Volgens hem is de epidemie alleen te stoppen door anders tegen ons voedingspatroon te kijken en… Radicaal anders boodschappen te doen; Gouden Boodschappen.

 

De-Beste-Verliezer-000

De Beste Verliezer Family
Verliezen doe je niet alleen. Daarvoor is het te ingrijpend. De Beste Verliezer roept heel Nederland op om aan te haken bij de Family. Wij leven voor één ultiem doel: #DBV90. Samen minimaal 90 jaar worden (zonder hulp van toeters en bellen; medicijnen) en nog barsten van de energie én gezondheid. Ontmoet Henk-Jan live! Tijdens de Supermarkt Tour of volg zijn Masterclass. Op De Beste Verliezer Base Camp of nog vele andere plekken. Je kijk op voeding zal niet meer hetzelfde zijn. #DBV90

De-Beste-Verliezer-Rijsbergen-02

De-Beste-Verliezer-Rijsbergen-30

Beste-Verliezer-Kinepolis-05

Hét boek als het gaat over onze gezondheid. Een Bestseller waar auteur en voedingskundige Henk-Jan Koershuis 2 jaar aan werkte.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.