DE BESTE VERLIEZER GOES… DRACHTEN

DE BESTE VERLIEZER GOES… DRACHTEN

** UPDATE MASTERCLASS DE LAWEI: 29.01.2020 IS VOLLEDIG UITVERKOCHT | BIJNA 1.000 TICKETS **

Het is zover! De Beste Verliezer Masterclass Theatertour komt naar Drachten. Na meerdere uitverkochte zalen in Nederland gaat De Beste Verliezer Masterclass Theatertour (zie video) nu Friesland aandoen. De Beste Verliezer goes… Drachten! Wees erbij: woensdag 29 januari om 19:00 uur in schouwburg De Lawei. Plek voor bijna 1.000 (!) mensen. De Beste Verliezer roept heel Friesland en ‘omgeving’ op om de meest inspirerende én meest waardevolle Masterclass ever bij te wonen! De nuchtere en vooral energieke Tukker presenteert zijn Gouden Boodschap. Over gezondheid, over onze voeding en voedingspatronen! Een boodschap die aankomt

Auteur, en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis garandeert ... een werkelijk on-ver-getelijke avond. Zoals hij zelf zegt:  

“De Beste Verliezer Masterclass Drachten wordt een avond met impact. Vol inspiratie en diepe inzichten... Hoe word je 90 jaar, zónder toeters en bellen? Langer leven, langer genieten. Waardevol voor iedereen die een Life Changer wil zijn.”

BESTEL HIER JOUW TICKETS | 
Eerst meer informatie? Lees verder onder de foto-impressie! 

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-02

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-04


 | BESTEL HIER JOUW TICKETS | 

NIET HET ZOVEELSTE DIEET OF HYPE? 

Nee,... De Masterclass De Beste Verliezer gaat verder! Of jij nou sporter of geen sporter bent? Voedingsdeskundige of nog amper iets weet over het onderwerp voeding? Of je nu overgewicht hebt of helemaal afgetraind bent? Deze magic avond heeft op iedereen ware impact. Henk-Jan neemt je mee in de wereld van (on)gezondheid, energie en voeding. Het is niet het zoveelste dieet of hype. Als geen ander weet hij hoe je gezond kan leven, de tools die daarvoor nodig zijn op dagelijkse basis. Hoe je op een fitte en vitale manier door het leven gaat. Zelf is de Tukker het levende bewijs van Unstoppable energie. Hoe bereikt hij dat? En vooral: hoe zorgt hij dat jij dit ook gaat ervaren? En hoe lukte het de vele duizenden die jou voorgingen? Je zal merken dat hij je ‘grijpt’ deze avond. Achteraf zal je zeggen:

“Whow…wat ben ik blij dat ik erbij was in Drachten bij De Lawei Beste Verliezer Masterclass. Wat. Wasssss. Het. Gaaf!" Niet alleen voor mij. Maar ook voor mijn thuissituatie. Mijn gezin en hele familie. Henk-Jan heeft mij geraakt”


BESTSELLER | EEN GOUDEN BOODSCHAP

Henk-Jan draait al 20 jaar mee. In al die jaren sprak hij al voor meer dan 30.000 mensen. Hij is een absolute kenner en één van Nederlands meest gevraagde sprekers. Inmiddels een autoriteit in zijn vakgebied. Hij werkt met de beste atleten ter wereld. In recordtijd werd zijn eerste boek een bestseller. Je vliegt er namelijk zo doorheen. Als lezer heb je het gevoel dat Henk-Jan létterlijk met je praat. Het is één van de meest ontvangen reacties van zijn lezers. Een van de redenen dat mensen tegen een vriend, familielid of bekende zeggen: “Hey... Dat boek moet je eens kopen joh! Super bruikbaar!”.

Henk-Jan“íeder woord in het boek heb ik zelf geschreven. Het is mijn doel mensen te motiveren tot hun meest energieke en gezondste leven. Álles is waardeloos als je gezondheid je in de steek laat. Álles! De manier hoe ik spreek op het podium, zo ‘spreek’ ik ook in mijn boek. Je krijgt mij. 100% mij. Niets meer. Niets minder. 
Op een één of andere manier spreekt mijn manier van schrijven erg aan. Het is motiverend en je krijgt zin om zelf ook aan de slag te gaan.  Als je het leest, voel je de gezondheid op je af komen. De Masterclass is daar een verdieping op. Het kan confronterend zijn. In mijn optiek mag dat best. Ik ben niet belerend of arrogant betweterig. Wél neem ik heel duidelijk stelling in. Omdat ik vind dat we op een totáál andere manier tegen ons voedingspatroon moeten aankijken. En als ik bewustwording wil creëren, moet het eerst schuren. Het roer moet bij velen radicaal om, mits zij vitaal oud willen worden met plezier. Wat velen beschouwen als een normaal voedingspatroon heeft niets meer met gezond te maken. Ik geef deze avond in Drachten een 100% zekerheid: een zeer waardevolle avond. Ik voel het als mijn ware drive en DNA: ik ben het verplicht om alle mensen, die 29 januari 2020 naar De Lawei komen, te geven waar ze recht op hebben: álle tools voor een gezond en energiek leven. Ik noem dat #DBV90”.

 

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-08


BESTEL HIER JOUW TICKETS | 

IK WIL ERBIJ ZIJN | HOE RESERVEER IK ÉÉN VAN DE BIJNA 1.000 STOELEN?

  1. TICKETS BESTELLEN: Tickets zijn vooraf ONLINE TE KOOP VIA DEZE LINKLet op: Het ticket ontvang je per post thuis. Verlies deze niet. Een ticket is eventueel wel overdraagbaar aan een ander. 

     2. GROEPSKORTING: “Wij willen met meerdere mensen komen. Ons hele team komt. Met misschien wel 25 mensen of zelfs nog meer. Kan ik groepskorting krijgen?”

Dank voor jullie grote interesse! In tegenstelling tot andere theatershows en masterclasses is De Beste Verliezer Masterclass al zeer laaggeprijsd. De reden is heel simpel: Henk-Jan wil aan alle Nederlanders zijn Gouden Boodschap kwijt. Oók aan Nederlanders met minder financiële ruimte. Helaas kunnen we dus geen groepskorting bieden. Wel een garantie op een bijzondere avond.

LAATSTE TIP EN VERZOEK VAN HENK-JAN

“Beste Verliezer, ik zie enórm uit naar deze avond in Drachten. Niemand kan iets alleen. Ook ik niet! Ik heb een hulpvraag; ik geloof namelijk in de kracht van vele, positieve mensen. September 2019 deed ik een oproep via mijn Facebook pagina. Met de vraag: “Ik wil eens naar het Noorden van het land. Waar moet ik zijn?”. Er werd heel tof op gereageerd. Onder andere door Peter en Miente. Direct daarna ontving ik een warme uitnodiging om naar Drachten te komen. 3 dagen later was ik er. Actie zorgt voor resultaat! Een rondleiding volgde in De Lawei en inmiddels zijn we ‘los’. Verschillende mensen uit Drachten en omgeving geven hun support. We kunnen dit niet alleen. Daarom is mijn vraag aan jou: wil jij deze pagina doorsturen, appen of tippen aan je vrienden, kennissen of collega’s? Ik zal er vanuit mijn kant alles aan doen een TÓP AVOND neer te zetten. Dat is al meerdere keren gelukt in andere theaters in Nederland. Een 100% geloof heb ik dat we ook in Drachten iets gaafs gaan neerzetten. Wil je wat kwijt? Heb jij een top idee? Neem actie! Mail naar info@debesteverliezer.com of app mij: 06-21111208. En ja… bellen mag ook. 100% dedicated en into Drachten!! Succes maak je samen. Ben je erbij? DOEN!"

4 X PROMO TOUR IN DRACHTEN | HELP JE MEE?

Voorafgaand aan de Masterclass van 29 januari 2020 in De Lawei, komt De Beste Verliezer tour al 4 keer naar Drachten. De Beste Verliezer Base Camp caravan zal op onderstaande 4 data geparkeerd staan voor de deur van De Lawei of in de buurt. Vind je het leuk om ons te helpen tijdens deze 4 promo dagen? Laat dan van je horen. We gaan letterlijk de straat op, spreken mensen aan, gaan langs clubs, scholen, bedrijven of verenigingen. Kortom; we maken er een toffe promotour van. Of je nou een uurtje meeloopt, of een hele dag? Alle support is welkom. Loop en help je mee? Stuur dan een email naar info@debesteverliezer.com

DE ONDERSTAANDE DATA ZAL DE BESTE VERLIEZER PROMOTOUR IN DRACHTEN ZIJN:

  1. Oktober: vrijdag 11 oktober en zaterdag 12 oktober present in Drachten, met Base Camp Caravan
  2. November: 8 en 9 november, mét Base Camp Caravan
  3. December: data volgt zsm
  4. Januari: data volgt zsm

En uiteraard op 29 januari 2020 de grote finale: De Beste Verliezer goes Drachten in De Lawei. Tickets voor 29 januari kan je hier online bestellen.

 De-Lawei-De-Beste-Verliezer-05

Support mannen van het eerste uur support uit Drachten: Peter (l) en Miente (r)

De-Beste-Verliezer-De-Lawei-07

De Lawei Drachten | Prachtige Theaterzaal | Ik zie uit naar een bijzondere avond | Een Gouden Boodschap...

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.