De Beste Verliezer mag Fitland Mill inspireren

De Beste Verliezer mag Fitland Mill inspireren

Bij Fitland in Mill kochten vele enthousiastelingen een ticket om de Masterclass De Beste Verliezer bij te wonen. Full House in Brabant. Aan het einde van de avond ging een hele groep Brabanders naar huis met Hét Boek: De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. En dat op de avond waarin ruim 5.5 miljoen Nederlanders voor de buis zaten. Voor de halve finale Champions League eindstrijd tussen Ajax- Tottenham Hotspur. 8 mei 2019. 

Na de Masterclass in Almelo, Enschede, Rijsbergen, Den Ham was het op deze avond de beurt aan Mill. Bij fitnessclub Fitland was alles uit de kast getrokken om er een bijzondere avond van te maken. Alle ingrediënten waren aanwezig. Een prachtige zaal met mooie lampen en mooi scherm, een gevulde zaal met enthousiaste aanwezigen én een club locatie waarin De Beste Verliezer al enkele weken rondzong. Kortom; alles was aanwezig voor een waardevolle avond. En dat werd het ook: Henk-Jan Koershuis sprak in Mill over ‘zijn’ Gouden Boodschappen. Het Verliezen van slechte eetgewoontes en het Verliezen van gewicht. 

Vestigingsmanager Maaike Rothof: "Als club willen wij de leden meerwaarde bieden. In onze mooie club doen wij dat op alle manieren. Degene die Fitland Mill kennen weten dat wij niet zomaar een club zijn. We zijn niet standaard. Terwijl we wel in de basis de dingen goed geregeld zien. Als het gaat over onze voeding en de basis dan kom je al snel uit bij Henk-Jan. Daarom hebben we hem uitgenodigd om zijn Gouden Boodschap te verkondigen. Op die manier geven wij de leden wat terug. Maar ook voor niet-leden was deze avond toegankelijk. Als club willen wij onderscheidend blijven en dat hoge service niveau blijven bieden. In aanloop naar de Masterclass heeft ons hele team een mooie bijdrage geleverd aan deze avond. Er waren ook collega's van andere locaties aanwezig. Het zegt ook veel over de energie binnen Fitland tussen de vestigingen. Ik vond het in ieder geval erg tof om deze Masterclass aan te bieden aan onze leden en niet-leden".

Fitland-Mill-De-Beste-Verliezer-05

Fitland-Mill-De-Beste-Verliezer-01

 

HOE GEZOND IS MILL

We namen de proef op de som. Is Mill eigenlijk wel gezond? Om het voeding kennisniveau te testen van de inwoners van Mill en omgeving, speelden wij een interactief spel. Hoe stond het met de kennis in Mill? 8 vragen vlogen voorbij: 20 seconden tijd om elke vraag te beantwoorden. Geen van de deelnemers had alle 8 vragen juist beantwoord. Toch rolde er een winnares uit de koker. Deze jongedame ging naar huis met Het Boek, De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Zij kreeg deze persoonlijk overhandigt van Henk-Jan. 

 Fitland-Mill-De-Beste-Verliezer-04

 Fitland-Mill-De-Beste-Verliezer-11

De gezondheid statistieken uit Mill en omgeving laten geen best resultaat zien. Een groot aantal mensen kampt met overgewicht. Onder de aanwezigen ligt dat percentage een stuk lager. Zij zijn immers al positief gedreven en geïnteresseerd en bezig met het onderwerp, voeding en gezondheid. Zoom je echter in op de statistieken van de gemeente Mill, dan kom je uit op een schrikbarend percentage van ruim 50% overgewicht. Goed dat De Beste Verliezer dan ook aanwezig was in Mill.

Henk-Jan“Juist déze groep mensen die aanwezig waren bij de Masterclass De Beste Verliezer, zijn van grote waarde voor de gemeente Mill; als het gaat om een positieve invloed uitoefenen op de gemeente/inwoners. Mensen die vanuit zichzelf interesse tonen in dit onderwerp kunnen vele andere mensen enthousiasmeren tot een gezondere lifestyle. Ik geloof sterk in de kracht van mensen en de gemeenschap. Een íeder is op zijn eigen manier een influencer. Verliezen doe je nooit alleen. Je kan elkaar enorm helpen. Ik hoop dat ik zelf vanuit mijn kant de aanwezige mensen ook kon raken. Kon inspireren. Zoals ik dat zelf noem: #DBV90. De leeftijd van 90 jaar bereiken zonder toeters en bellen. Met volle energie. Geweldig dankbaar dat ik in Mill mocht zijn”. 

 Fitland-Mill-De-Beste-Verliezer-03

GOUDEN BOEK EN DIET PROTEIN

Na de Masterclass was er voor 25 mensen een speciale VIP meeting met Henk-Jan. Hij nam ruim de tijd om het boek te signeren en beantwoorde de nodige vragen die gesteld werden. Veel aanwezigen gingen naar huis het met boek en/of Diet Protein. Boodschappen doen zal voor velen niet meer hetzelfde zijn. Op een andere manier boodschappen doen. Dat vraagt een juiste aanpak, een wellicht andere mindset en andere kijk tegen voeding. 

Ik hoop in ieder geval dat mijn persoonlijke noot in het boek een extra stimulans is om er tegen aan te gaan. Gezond(er) te gaan leven. Volop te leven. Te genieten. 

Fitland-Mill-De-Beste-Verliezer-09

 Fitland-Mill-De-Beste-Verliezer-06

Fitland-Mill-De-Beste-Verliezer-08

GOUDEN BOODSCHAPPEN

Henk-Jan vervolgt: "Het doen van Gouden Boodschappen vraagt voor velen om een (radicaal) ander eetpatroon. Juist die weg naar gezonde voeding geeft zoveel meer energie. Natuurlijk kan je dan af en toe helemaal los gaan. Dat mag. Maar het lijkt wel alsof een grote groep mensen elke dag helemaal los gaat. Althans, als het gaat om voedinginname. Ik heb niets tegen ongezonde voeding. Wél tegen de hoeveelheid en intensiteit waarin het gegeten wordt door velen. Dat vind ik niet meer van deze tijd. Nou ja, nu nog juist wel van deze tijd, maar daar moeten we vanaf. Anders eten vraagt om anders tegen voeding aan te kijken. Gouden Boodschappen. Het is cruciaal als onderdeel van een fit en vitaal leven. Ik omschrijf dat als #DBV90. De leeftijd van 90 jaar bereiken zonder toeters en bellen. Ik geloof daar in. 

DBV_Powerpoint_Extra_04

Fitland-Mill-De-Beste-Verliezer-07

 

Fitland-Mill-De-Beste-Verliezer-10

Dank voor de meer dan goede support vanuit Mill

Wil jij ook een Masterclass bijwonen? De eerst volgende grote Masterclass is in de maak voor dit najaar. Een Masterclass op-locatie voor jouw bedrijf? School of vriendengroep? Mail naar info@debesteverliezer.comof Bekijk deze gave Masterclass Video.

Fitland-De-Beste-Verliezer-Masterclass

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.