De Beste Verliezer opent Bootcamp tuin Health & Welness Center Den Ham

De Beste Verliezer opent Bootcamp tuin Health & Welness Center Den Ham

Den Ham is een ware Bootcamp tuin rijker! Bewegen in de buitenlucht is al lang geen hype meer. Naast teamsporten als voetbal, hockey of korfbal, zijn ook de fitnesscentra en welness centra zover: buitensporten wordt meer en meer toegevoegd aan het huidige sportaanbod. Die keuze is ook door Health en Welness center Den Ham gemaakt. Op een prachtige manier zijn zij uitgebreid. Henk-Jan Koershuis van De Beste Verliezer kreeg de eer de opening te verrichten. Daarna werden de aanwezigen getrakteerd op een Masterclass. Het einde van de avond werd het Health en Welness Center Den Ham officieel verkooppunt van Diet Protein.

 

DRIJVENDE KRACHTEN TOM RANG EN LOES OTTENS

Een grote eer om de opening van de nieuwe Bootcamp tuin te mogen verrichten. Nadat eigenaar en tevens apotheker Tom Rang de aanwezigen had toegesproken, was het de beurt aan Henk-Jan om de Bootcamp tuin te openen. Teveel eer om alleen op de knop te drukken. Uiteraard riep Henk-Jan dan ook de drijvende krachten Tom en Loes Ottens naar voren om met elkaar dit moment te vieren. Met een goede trilogie handdruk werd de opening van de Bootcamp tuin in Den Ham officieel geopend. BAM!! 

Eigenaar Tom Rang:

"Den Ham is een ware Bootcamp tuin rijker. Als club willen we een extra positieve bijdrage leveren aan dit mooie dorp. We zijn ervan overtuigd dat veel mensen met plezier hier gebruik van gaan maken" 

 

Na applaus van de aanwezigen werd direct de Bootcamp tuin ‘getest’. De komende jaren zal er ongetwijfeld met veel plezier gebruik gemaakt worden van deze uitbreiding in Den Ham. Vanuit De Beste Verliezer juichen wij deze vorm van training meer dan toe. Binnensporten is goed. Buitensporten evenzo. De combinatie van binnen en buiten is ideaal. Daarnaast is het trainen met je eigen lichaamsgewicht in de Bootcamp tuin iets waar wij zeer enthousiast over zijn. 

De combinatie van kracht en conditietraining is zeer effectief. Dit in combinatie met het doen van Gouden Boodschappen geeft een aardige garanatie op meer energie en gezondheid op de lange termijn. Garantie is wellicht een wat groot woord; een sterke kans op verhoogde gezondheid kan je wel van spreken. Je hebt meer in de hand dan je wellicht zelf dent als het gaat om je eigen gezondheid. Dat is ook de droom van en het geloof in DBV90.

Loes-Ottens

Drijvende krachten Tom Rang (eigenaar) en Personal (Bootcamp) Trainer Loes Ottens | Twee krachten uit het Team van Health & Welness Center Den Ham | Uiteraard met support van andere collega's

HealthWelness-Center-Den-Ham

Health-Welness-Center-Den-Ham00

Health-Welness-Center-Den-Ham_02 

DIET PROTEIN | WELNESS CENTER DEN HAM OFFICIAL VERKOOPPUNT 

Onderdeel van de Masterclass die deze avond gegeven werd, was ook de uitleg van Diet Protein. Je lichaam maakt zelf bepaalde ‘stoffen’ aan. En uiteraard haal je een heel groot deel uit de voeding. Gouden Boodschappen ‘scoren’ is dan ook van groot belang. Het boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap is inmiddels een aardige bekendheid aan het worden. Dat geldt ook voor Diet Protein. Meer mensen ervaren de meerwaarde en het positieve effect van Diet Protein op hun sportieve prestaties of hun gezondheid. Vanaf heden is Diet Protein ook verkrijgbaar bij Welness Center in Den Ham. Heb je een zware training gehad? Wil je een heerlijke ontbijt(shake) maaltijd bereiden, gewichtsverlies realiseren of gezonder leven? Dan past het gebruik van Diet Protein daar er goed bij. 

Personal Trainer Loes Ottens:

"Diet Protein is voor mij een super product. Ik sta hier zelf 100% achter. Het wordt al veel gebruikt binnen onze club. Zelf gebruik ik het ook met regelmaat als Personal (bootcamp) Trainer. Ook voor onze sporters is het een mooie aanvulling. Daarom zijn we blij dat we nu ook Official verkooppunt zijn van De Beste Verliezer Diet Protein" 

 

De Beste Verliezer wenst Health & Welness Center en de inwoners van Den Ham veel plezier met de gave Bootcamp tuin. En uiteraard de meest heerlijke Diet Protein tussendoortjes of maaltijden gewenst.

opening-Health-Welness-Center-Den-Ham

Loes-Ottens-Den-Hem

Health-Welness-Center_Den-Ham

Health-Welness-Center-Den-Ham00

Health-Welness-Center-Den-Ham_01

Health-Welness-Center-Den-Ham-verliezer

Health-Welness-Center-Den-Ham-koershuis

Health-Welness-Center-Den-Ham-henkjan-koershuis

Health-Welness-Center-Den-Ham-bootcamp

Health-Welness-Center-Den-Ham-Beste-Verliezer

Health-Welness-Center-Den-Ham-apotheek

Health-Welness-CenterDen-Ham

Health-Welness-Center-Den_Ham

Health-Welness-Center-Den-Ham

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.