Een persoonlijk bericht van De Beste Verliezer Auteur Henk-Jan Koershuis

Een persoonlijk bericht van De Beste Verliezer Auteur Henk-Jan Koershuis

In een wereld waarin vrijwel alles draait om snelheid en digitale vooruitgang is aandacht voor elkaar soms ver te zoeken. Waar zijn de persoonlijke berichten? Het lijkt erop dat we we steeds minder tijd hebben voor elkaar. Juist deze persoonlijke aandacht is voor ons als mens een belangrijk onderdeel als het gaat om een gezonde levensstijl. Naast Gouden Boodschappen voeding, voldoende beweging en ontspanning is aandacht voor elkaar onmisbaar. Opréchte aandacht. 

Vanuit De Beste Verliezer vertaal ik die persoonlijke aandacht naar een persoonlijke Gouden Boodschap. Ieder boek dat overhandigd wordt, voorzie ik van een persoonlijke noot. Geen standaard bericht. Voor eenieder een andere Gouden Boodschap. We zijn immers niet allemaal hetzelfde. Iedereen verdient een stukje persoonlijke aandacht. Ook dát is een Gouden Boodschap. 

Ik geloof erin dat we 90 jaar kunnen worden. Dan moet het roer wel om bij velen. Althans, als het gaat om onze voedingskeuzes. #DBV90. Hoe dan ook; iedereen die het boek koopt ontvangt een persoonlijke Gouden Boodschap van mij erbij. Omdat ook persoonlijke aandacht Goud waard is…

Henk-Jan Koershuis, Eén van De Beste Verliezers

De-Beste-Verliezer-Handtekening0g1B8GSVKnifG

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.