EFFECT Personeelsdiensten viert 10-jarig jubileum met 100 Beste Verliezer Boeken

EFFECT Personeelsdiensten viert 10-jarig jubileum met 100 Beste Verliezer Boeken

Effect personeelsdiensten uit Oldenzaal bestaat 10 jaar. Het jubileumfeest werd gevierd bij Carte Blance in Oldenzaal. Het feest werd gedeeld met relaties en het team. Relaties afkomstig uit alle delen van het land.  Aan het einde een heel energieke en waardevolle avond, gingen alle aanwezigen naar huis met Hét boek, De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Twee sprekers gingen eraan vooraf. Scheidsrechter Bas Nijhuis trapte af. Hij gaf een inkijkje op energieke wijze in de wereld van voetbal en de scheidsrechterswereld. Na de pauze was het de beurt aan Henk-Jan Koershuis. De voedingsdeskundige en auteur sprak bevlogen over het onderwerp waarin hij wordt gezien als autoriteit over dit onderwerp: voeding & beweging. Gezondheid en vitaliteit in het bedrijfsleven. Als klap op de vuurpijl gingen alle 100 aanwezigen naar huis met…. Het boek. Alle edities personally signed door Henk-Jan. Hij nam er 2 uur de tijd voor. 100 mensen die nu in het bezit zijn van alle tools om het ultieme te bereiken: #DBV90

 

10 JAAR EFFECT PERSONEELSDIENSTEN

Uiteraard werd de avond afgetrapt door het team van Effect. Na een warm welkom een terugblik én vooruitblik in de tijd. De jonge vestigingsmanager Thijs oude Nijhuis weet waarover hij spreekt. Binnengekomen als stagiaire en succesvol doorgegroeid binnen de organisatie. 

 

‘Dit 10 jarig bestaan laten we niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan’

 

In de afgelopen 10 jaar heeft Effect Personeelsdiensten een groot relatiebestand van opdrachtgevers en medewerkers in Twente weten op te bouwen. ”Deze opdrachtgevers en medewerkers willen wij hartelijk danken voor het vertrouwen in en de samenwerking met Effect Personeelsdiensten. Ook dat laten we niet aan ons voorbij gaan en zullen hen persoonlijk bedanken”, benoemd Thijs Oude Nijhuis.

 IMG_0208

DE BESTE VERLIEZER BINNEN EFFECT PERSONEELSDIENSTEN

Een krachtige organisatie is vitaal. In de huidige tijd waarin wij leven is het voor velen niet altijd even makkelijk de juiste voedingskeuzes te maken. Ongezonde voeding leidt tot gebrekkige energie op de korte termijn en een sterke kans op ziekte op de lange termijn. Onnodig ziek worden dus. En dat terwijl met een goede leefstijl en voedingspatroon heel wat te winnen valt. 

 

“Vele mensen worden onnodig ziek. Het voedingspatroon van veel mensen lijkt onschuldig maar maakt alsnog – vaak ongemerkt – veel mensen zieker dan nodig. Door een aantal aanpassingen in het voedingspatroon, is de kans op vitaal oud worden een stuk groter. Het roer moet om!” 

 

Een effectieve organisatie is gebaat bij aandacht voor gezonde voeding en beweging. Op dit gebied verstaat Henk-Jan zijn vak. Als geen ander kan hij op energieke en duidelijke manier zijn Gouden Boodschap overbrengen. Hij spreekt er vol passie over. Ronduit. Bevlogen. Stelling innemend, zonder hard te oordelen over de ander. Wel deelt hij een boodschap die voor velen aankomt.Hij staat voor zijn verhaal. Het doen van radicaal anders boodschappen doen. Gouden Boodschappen.

IMG_0197

 

 

IMG_0189

 

 

IMG_0201

 

 

THIJS OUDE NIJHUIS NIEUWE VESTIGINGSMANAGER EFFECT PERSONEELSDIENSTEN

Een mijlpaal voor het uitzendbureau Effect Personeelsdiensten in Oldenzaal. Wat 10 jaar geleden aan de Prins Hendrikstraat met een klein team begon om mensen te werven in de bouw & techniek, is uitgegroeid tot een begrip in Twente. Sinds november 2017 is het bedrijf gevestigd aan de Münsterstraat in Oldenzaal waar meer ruimte is om verder te groeien en om het beste bouw & techniek uitzendbureau in de regio Twente te worden!

Precies 10 jaar geleden is Effect Personeelsdiensten opgericht door Rick Scholten en Dennis Ikink. Vanuit de overtuiging dat een uitzendbureau mensenwerk is waarbij de lijnen kort moeten zijn en persoonlijke betrokken- en benaderbaarheid erg belangrijk is, zijn zij begonnen met Effect. Deze persoonlijke betrokkenheid wordt gecreëerd door lokale aanwezigheid en werknemers met gevoel voor de Twentse kernwaarden.

“Rick en Dennis hebben met Effect Personeelsdiensten een goede naam in Twente weten op te bouwen, waardoor werkzoekenden en bedrijven ons goed weten te vinden. Daar zijn we trots op!”, zo vertelt een collega van Effect Personeelsdiensten.

OVERNAME COVEBO GROEP

Sinds 2017 is Effect Personeelsdiensten onderdeel van de Covebo Uitzendgroep. Een internationale organisatie met veel vestigingen en meerdere labels in het binnen- en buitenland. De overname heeft echter geen ‘effect’ op de bedrijfsvoering. “Effect Personeelsdiensten is en blijft Effect zoals je ons kent, met dezelfde kernwaarden en Twentse nuchterheid.”

EEN NIEUWE FRISSE START VOOR EFFECT PERSONEELSDIENSTEN

Rick Scholten heeft twee jaar na de overname besloten een stapje terug te doen en bekleedt een nieuwe functie binnen Covebo Uitzendgroep. Daarbij neemt hij na 10 jaar definitief afscheid van Effect Personeelsdiensten. Dennis Ikink, de compagnon van Rick, richt zich vanuit een ander label van Covebo uitsluitend op het bemiddelen van Europese vaklieden in de bouw en techniek en blijft nauw verbonden met Effect Personeelsdiensten. “Een goede toevoeging voor Effect Personeelsdiensten. Op die manier kunnen we een totaalpakket bieden aan onze opdrachtgevers”, vertelt Dennis Ikink.

Deze veranderingen heeft de plek voor een nieuwe vestigingsmanager vrij gemaakt. Thijs Oude Nijhuis, 27 jaar, woonachtig in Tubbergen en een bekende binnen het team van Effect, heeft de kans gekregen om deze plek in te vullen en gaat dat met volle overtuiging en inzet doen. Thijs kent het bedrijf als geen ander. Hij is er begonnen als stagiair en is blijven hangen als recruiter. Maar volgens hem was dat niet zijn einddoel. Met zijn frisse blik en ambities wil hij met Effect verder groeien en het beste bouw & techniek uitzendbureau in de regio Twente worden.

De Beste Verliezer bedankt Effect Personeelsdiensten voor de mogelijkheid die jullie geboden hebben om niet alleen te mogen spreken voor een grote groep mensen, maar ook dat 100 relaties en collega’s naar huis gingen met een gouden exemplaar…… Hét boek, De Beste Verliezer.

IMG_0165

IMG_0167

IMG_0171

IMG_0173

IMG_0182

IMG_0183

IMG_0184

IMG_0189

 

 

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.