Uitnodiging Healthy Profit | Congres over voeding, sport en gezondheid

Uitnodiging Healthy Profit | Congres over voeding, sport en gezondheid

 

Voeding, sport en gezondheid hebben een grote impact op jou als persoon en jouw organisatie. Wat zijn dé gouden lessen bij de integrale aanpak anno 2019 volgens de laatste inzichten? Henk-Jan Koershuis van De Beste Verliezer is op woensdag 15 mei dagvoorzitter van het congres Healthy Profit. Hij nodigt je uit hierbij aanwezig te zijn. Henk-Jan opent de avond en deelt zijn visie en geeft zijn kritische blik over dit onderwerp. Vervolgens gaat hij aan tafel. In gesprek met hele interessante gasten, met allen een sterk verhaal. Het beloofd een bijzondere avond te worden. Aan tafel zullen de nodige onderwerpen besproken worden. Deelname aan het event is gratis. Registreren is wel noodzakelijk. 

Hoe kan een juiste balans tussen voeding, sport en gezondheid een positieve impact hebben op jou als persoon en jouw organisatie? Om hier een gedegen antwoord op te kunnen geven is het volgens organisatoren Next Generation Athletics en Rush Hour van belang dat er een integrale visie wordt gegeven vanuit diverse invalshoeken. Hiervoor gaat dagvoorzitter Henk-Jan Koershuis - schrijver van Het boek "De Beste Verliezer, Een Gouden Boodschap" - met enkele deskundigen in gesprek gaan over een betere balans in voeding, sport en gezondheid. Professionals op het gebied van fysiologie, voeding, neuropsychologie, orthomoleculaire geneeskunde, vitaliteit en topsport delen tijdens Healthy Profit hun kennis en inzicht. Enkele sprekers die je kunt verwachten zijn onder andere hoogleraar fysiologie Maria Hopman, orthomoleculair therapeut en neuropsycholoog Norma Jongkind, topatlete Susan Krumins en performance coach Marieke van Wanroij.

 

Streef jij naar een gezond(er) leven? Of ben je ondernemer, werkgever, student, vitaliteitscoach/-adviseur, hr-manager/-medewerker en op zoek naar meer diepgang/inhoud over de onderwerpen voeding, sport en gezondheid in het kader van jouw persoonlijke en/of professionele belang?

https-cdn-evbuc-com-images-59932329-238479954393-1-original-20190408-094000

 

Meld je dan snel aan en kom 15 mei naar Healthy Profit!

Leuke extra! Elke 15e aanmelder ontvangt het boek "De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap" geschreven door Henk-Jan Koershuis.

 De-Beste-Verliezer-boek

"Voeding, sport en gezondheid: één missende schakel remt niet één klein deel: het remt de gehele keten. Het gehele systeem raakt inefficiënt, falen is een logisch gevolg. Eén schakel kan namelijk de keten van succes maken of breken. Om personen, organisaties en samenleving productief en effectief te laten functioneren is het van belang dat de keten in balans is. Wat zijn Dé Gouden lessen bij de integrale aanpak anno 2019 volgens de laatste wetenschappelijke inzichten? Ontmoet de experts. Een totale visie die tot denken zet…"

Henk-Jan Koershuis

WhatsApp-Image-2019-04-26-at-12-07-44-2

 

WhatsApp-Image-2019-04-26-at-12-07-44

 WhatsApp-Image-2019-04-26-at-12-07-43

  • Datum: Woensdagavond 15 mei 2019
  • Tijd: 19.00 - 21.30 uur
  • Locatie: Auditorium van HAN Sport en Bewegen, Heyendaalseweg 141, Nijmegen (zie routebeschrijving)

 

Dit evenement wordt georganiseerd door:

naamloos1

www.rush-hour.nl- www.nextgenerationathletics.nl

Healthy Profit wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: provincie GelderlandHAN Sport & Bewegen en gemeente Nijmegen

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.