Wereldmarktleider Ambius aan de slag met De Beste Verliezer

Wereldmarktleider Ambius aan de slag met De Beste Verliezer

Het bijzonder mooie bedrijf Ambius gaat aan de slag met De Beste Verliezer. Vrijdag 6 september 2019 ging voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis op bezoek op bij de experts in sfeerbeleving. Wat een prachtig bedrijf mocht hij zien. Op energieke wijze nam Henk-Jan op zijn eigen unieke manier het gehele team Ambius Nederland mee in de wereld van (on)gezondheid, voeding en beweging. In de ruim een uur durende Masterclass sprak hij over voeding, beweging, (on)gezondheid, de supermarkt tour en hoe je keuzes maakt. Ook ging hij in heldere taal verder in over de 2 grootste epidemieën van deze tijd die door ons land razen: overgewicht en -voor velen – een continue blootstelling aan hoge bloedsuikerspiegels. Voedingsdeskundige Koershuis gaf naast een heldere uitleg vooral ook handvaten hoe dit te beperken en hoe je signalen kan signaleren van met name deze laatste epidemie. Einde Masterclass gingen de groenste collega's van het land naar huis met Het Boek: De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap.

Commercieel manager Richard Dreef: “Wij hebben een prachtig bedrijf, met ook nog eens waanzinnig mooie producten. We moedigen andere bedrijven dagelijks aan om in een groene, frisse en energieke omgeving werkzaam te zijn. Dat betekent natuurlijk dat ook wij intern onze collega’s energie en aandacht voor gezondheid als cadeau willen geven. We zien het aanbieden van de Masterclass als een cadeau voor onze medewerkers. Daarom hebben we Henk-Jan uitgenodigd. Zijn kennis en vooral zijn praktische vertaalslag naar de praktijk slaat aan. Hij zet mensen aan het denken. En nog mooier: hij weet mensen te raken, zodat je direct de behoefte voelt om ermee aan de slag te gaan. Als geen ander weet Henk-Jan op erg inspirerende wijze ruim een uur ons gehele team erbij te betrekken. Het is mooi te zien dat het goed ontvangen is en de collega’s naar huis gaan met zijn boek. Als management zijn ook wij erg enthousiast. Ons gehele management team is ook voorzien van zijn boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Henk-Jan bracht ons letterlijk en figuurlijk energie in de organisatie”. 

De Beste Verliezer heeft al voor vele bedrijven mogen spreken. De Masterclass is High End. Geen ‘suf praatje’. Henk-Jan heeft de ultieme drive een bijdrage te leveren aan een gezonder Nederland. Hij gebruikt hiervoor zijn boek, een echte hit. Dit doceert hij in een energieke en vooral rakende Masterclass. Hij laat pas los als er daadwerkelijk een roer om gaat in het bedrijf of bij een of enkele van de mensen. 

IMG_9824

 

“In de kostbare tijd die je krijgt van het bedrijf, heb je maar één doel: zorgen dat je een effectieve en waardevolle ervaring terug geeft aan de mensen”

 

Ambius-De-Beste-Verliezer

AMBIUS RAKEN | HET ROER OM | #DBV90

We hebben niet alles in de hand. Wél meer dan velen denken. Veel mensen ervaren dagelijks een gebrek aan energie of zijn ziek. Of, misschien nog wel erger, een grote groep mensen wordt onnodig ziek. Henk-Jan heeft een ultiem geloof in #DBV90De leeftijd van 90 jaar bereiken zonder toeters en bellen. Geen medicatie. Nog volop energie! Hij zet zich hier dagelijks voor in, zodat zo veel mogelijk mensen zijn gedachtegoed kunnen ervaren. Het boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap is voor iedereen verkrijgbaar. De Masterclass wordt echter op een kleinere schaal ingezet. Simpelweg omdat je niet op 100 plekken op 1 dag tegelijk kan zijn. Iedere keer als Henk-Jan dan ook bij een bedrijf mag spreken voor een grote groep, grijpt hij die kans met beide handen en 100% aan: álles geven om de mensen te ráken en meer gezondheid te geven! 

IMG_9793DaqxpCopk0T5V

IMG_9788tTAVbBst8bgvv

Voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis“Al 20 jaar mag ik spreken voor groepen. Een groot voorrecht. De tijd die krijgt van anderen die het vertrouwen in je hebben, beschaam je niet. Sterker nog: ik zal nooit tevreden het bedrijf verlaten als ik niet minstens één persoon heb weten te raken en het roer vervolgens écht omgooit. Daar doe je het voor: impact maken op de levens van mensen. En in mijn geval ook: impact maken in het vergroten van de totale vitaliteit van de organisatie. De ontwikkelde Masterclass is daar bij uitstek geschikt voor. Zeker in combinatie met het boek. Veel mensen, en dus ook organisaties, zijn de vlammende energie kwijt. Zo jammer! Het voedingspatroon van velen is nog verre van gezond. Dat heeft consequenties. Als je niet alleen ‘de boel’ weer in beweging krijgt, maar ook de mensen energie op de korte termijn en op de lange termijn levensvreugde en meer gezondheid mag geven, is dat een groot goed. Dat beschaam je niet. Elke keer geef ik álles! Dat is alles geven en de mensen dit geven: #DBV90”.

 

“Ik kom niet om een standaard praatje te houden. Als ik mínimaal één persoon heb geraakt, dan pas ga ik naar huis. En dan niet; "ja leuk verhaal".... Nee ik berdfoel: Écht geraakt. Dat ben ik verplicht. En zonder arrogantie durf ik te zeggen dat mijn Masterclass extreem waardevol is en op dit gebied het beste is in de markt. We krijgen volledige organisaties in beweging”

 

De Nederlandse vestiging van Ambius is gevestigd in Duiven, dichtbij Arhem. Een rondleiding voorafgaand aan de Masterclass door het bedrijf geeft alle garanties op een ultieme voorbereiding. Al het groen, de frisse natuurlijke geuren en de styling van het bedrijf geeft ontzettend veel energie om in een bijzondere flow te komen. Op de website van Ambius is te lezen:

 

“Ambius is the global leader in creating enhanced commercial spaces. With over 50 years of experience, our experts are active in 17 countries around the world”

 

IMG_9808ow5IkKUweqUDP 

 

De Beste Verliezer dankt Ambius voor het mogen verzorgen van de Masterclass. Ook wensen wij alle collega’s veel leesplezier. Wij zien er naar uit om in een vervolg Masterclass de verdere verdieping te geven. Niets is zo waardevols als groen in je leven en dat te ervaren in….. volle gezondheid tot in de lengte der jaren. #DBV90.

IMG_9819

IMG_9815

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.