Hey there! I'm Lindsay

Ready to start really living your best life? Then you're in the right place. 

Sign Up

BEN JIJ DE BESTE VERLIEZER VAN HOOGEVEEN?

 

Bezoek

Nederlands meest waardevolle theatershow


Dé meest energieke Theatershow komt naar Hoogeveen! De organisatie van de Cascaderun staat al vele jaren bekend als innovatieve organisatie: nú gaat zij iets unieks doen: zij roept samen met inspirator Henk-Jan Koershuis alle Hoogeveners (en omstreken) op om De Beste Verliezer van Hoogeveen te worden. Op 13 februari gaat het gebeuren. In het práchtige Theater de Tamboer. Tickets kan je hier scoren.

Als organisatie willen we niet alleen een díjk van een wedstrijd ook in 2023 weer neerzetten: we willen ook een mooie bijdrage leveren aan een gezonder en mooier Hoogeveen. Dáárom bieden wij deze gave show aan.

De show was al te zien in alle 12 provincies. 90-90-90 wordt gezien als Nederlands meest waardevolle Theatershow. hoe je in 90 minuten tijd, de kans voor 90% kan vergroten om de leeftijd van 90 jaar te bereiken. Doe je niet mee aan de Cascaderun? Maar wil je wél gezond(er) leven? Dan is dit jouw kans om de meest gave show van Nederland bij te wonen.

Met vólle energie, bevlogenheid, passie die van het podium spát en de humor die niet ontbreekt. Inspirator en Bestseller auteur Henk-Jan Koershuis neemt je voor eens en voor altijd mee in de wereld van Voeding, Beweging, een Positieve Mindset en... Gedragsverandering. Na het verlaten van de show wíllll én gá je voor eens en voor altijd die heerlijke gezonde stappen maken. Ze maken onderdeel uit van je leven. Op weg naar de 90 jaar. Mínimaal.

En wellicht raak je zelfs gemotiveerd om aan die gave Cascaderun deel te nemen. Dat is en blijft lekker vrijblijvend en jouw eigen keuze. 


 

Video Poster Image

Verbeter je leven in 90 minuten

Stel je voor dat Henk-Jan je voor ééns en voor álllltijd een radicaal positieve verandering aan je leven kan geven. Door slechts één Theatershow in de Tamboer in Hoogeveen?

1 MOMENT IN JE LEVEN

Slechts 1 moment in je leven kan jouw leven veranderen. Slechts 1 moment. Als er één persoon is die bij jou kan binnen dringen, is het wel Henk-Jan. Nog vele jaren ná het bezoeken van de show 90-90-90 en het zien van de pakkende video's, denk je in de supermarkt nog steeds aan Henk-Jan. Of anders gezegd; je maakt nog dágelijks andere keuzes. Simpelweg door het bezoeken van 1 show.  

Voeding, Beweging, Positieve Mindset en GedragsveranderingÉn je ontmoet andere Cascaderunners.

Al tienduizenden gingen je voor in de show. Natuurlijk, niet iedereen gaat levensveranderend naar huis. Wél het overgrote deel van de mensen. Als geen ander is Henk-Jan in staat om jou te raken als het gaat om je allergrootste goed. Jouw gezondheid.

Scoor een ticket en ervaar de meest waardevolle Theatershow over Voeding, Beweging, Positieve Mindset en.... Gedrag.

SPEELDATUM: 13-02-2023

Ben jij De Beste Verliezer van Hoogeveen?

De Theatershow 90-90-90 is te zien in de prachtige Tamboer. Daarna ben je vrij om wel of niet deel te nemen aan de Cascaderun. Wij willen als organisatie een bijzondere bijdrage leveren aan een gezonder Hoogeveen. En omstreken.