Práchtig...!! Als er docenten zijn die studenten willen inspireren het maximale uitzichzelf te halen. Dat wil De Beste Verliezer ook. Het leidde dan ook tot een bijzondere samenwerking... In een prachtig Odeon Schouwburg te Zwolle presenteerde Henk-Jan Koershuis een speciale op-maat Masterclass voor 300 studenten van Landstede.
Wauw…. In een uitverkochte en stampvolle Lawei in Drachten presenteerde auteur en inspirator Henk-Jan Koershuis voor bijna 1.000 mensen zijn Gouden Boodschap. Een waardevolle avond die aankwam in Friesland. Zijn Beste Verliezer Masterclass tourt door het land. Op 29.01.2020 stond Drachten op de kaart: ook in Friesland was er veel aandacht voor De Gouden Boodschap.
Exáct 365 dagen na de Masterclass in het Theaterhotel in Almelo, is de Masterclass De Beste Verliezer in De Lawei in Drachten uitverkocht. Helaas zijn er geen tickets meer verkrijgbaar. Alle bijna 1.000 tickets zijn verkocht. Wel is een Masterclass op-maat binnen een bedrijf, club of vereniging uiteraard nog wel te boeken in 2020.
Na de succesvolle lancering van het boek De Beste Verliezer, dat uitgroeide tot een Bestseller in 2019, is de 2e druk in de maak. De tweede druk komt binnenkort binnen. Via social media ontvingen we met regelmaat de vraag of er veel gaat veranderen. Het antwoord daarop is...
Trots. Zelden was ik het. Nú wel. Ik kan mij niet de laatste keer herinneren dat ik zei dat ik ergens trots was. Ik gebruik dat woord gewoon niet zo vaak. Niet vanwege een gebrek aan zelfvertrouwen. Ook niet vanwege een gebrek van het geven van complimenten aan een ander. Of aan mijzelf. Het woord trots komt bij mij pas naar voren als ik écht ergens een waardevolle bijdrage aan heb geleverd.
De Beste Verliezer Masterclass Theatertour komt naar… BORNE. Een extra bijzondere editie zal het worden: Het is namelijk de éérste Masterclass Theatershow die in samenwerking – met support – van een gemeente wordt georganiseerd. Daarnaast zijn er ook dit keer weer lokale ondernemers die de Masterclass supporten.
Eigenaar Renee Lagerwaard van Adviesnet in Drachten ziet het helemaal zitten. Het gehele team zal aanwezig zijn bij De Masterclass De Beste Verliezer. De financieel specialisten kregen bezoek van de auteur en voedingsdeskundige op het kantoor in Drachten.

IK HEB SLECHTS 97 MINUTEN

Letsss go. Op naar Londen. Voor een mini week vol met training. Na de lancering begin 2019 in het Theaterhotel, de vervolg Masterclasses door heel het land, de tweede druk van mijn boek die eraan komt, en de voorbereidingen voor de aankomende grote Masterclass op 29 januari in Drachten, is het nu weer tijd om ook m’n eigen skills verder te ontwikkelen. We zijn immers nooit uitgeleerd.
Auteur en voedingskundige Henk-Jan Koershuis, bezocht in Drachten een ‘huis’ vol specialisten. Op de vrijdagmiddag kwam de Tukker binnenvallen. Slechts één van de Friezen kende hem voordat hij zijn 10 minuten durende intro speach hield. Tijdens de middaglunch, sprak hij op enthousiaste wijze over zijn Masterclass die door het land tourt. Binnenkort te zien in Friesland. In de Lawei op 29.01.2020 zal Henk-Jan álles geven tijdens zijn Masterclass: De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. De 10 minuten speech was een succes, zo bleek. Team Bentacera Drachten zal eind januari met haar team aanwezig zijn bij de eerstvolgende grote Masterclass in het Theater.
Het Centraal bureau voor de statistiek heeft de vitaliteit van haar werknemers hoog in het vaandel staan. Voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis verzorgde op locatie bij het CBS een inspirerende Masterclass over voeding, energie, (on)gezondheid en vitaliteit. Een high end organisatie dat graag investeert in haar medewerkers en gezondheid.
Whow…. Het is Rene de Jong en Natasja en hun team gelukt om in slechts 72 uur maar liefst 100 tickets voor de aankomende Masterclass De Beste Verliezer 29.01.2020 te verkopen. De high quality sportclub is al vele jaren een absoluut begrip in Drachten en omgeving. Na een kennismakingsgesprek op vrijdag 8 november 2019 tussen eigenaren Rene en Natasja en auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis was het snel rond.
Netbeheerder Enexis is een Gouden Boodschap rijker. Vitaliteitscoaches Roy van Loevezijn en Sylvia Eshuis gingen de uitdaging aan. Een traject inzetten voor alle medewerkers met als resultaat: een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de vitaliteit van zowel de organisatie als van de collega’s van Enexis. op vele locaties zal De Beste Verliezer Masterclass en het boek ingezet worden als inspiratie voor haar eigen medewerkers.
Nederland heeft behoefte aan meer creatieve ondernemers. Anders durven denken. Creativiteit en het lef om niet zo zeer tegen de stroom in te gaan, maar vooral het geloof dat het ook anders kan. Met de mens voorop als uitgangspunt. Een van die ondernemers is Jan Steggink. Met zijn Steggink Infra vaart hij al heel wat jaren een ‘andere koers’. Naast zijn ingenieursbureau is Code Oranje één van zijn paradeplaatjes. Stratenmakers, die niet alleen échte vakmannen zijn, maar vooral ook álle support krijgen die zij verdienen.
Op het mediapark in Hilversum sprak voedingsdeskundige en auteur Henk-Jan Koershuis een uur lang met Mari Carmen Oudendijk over zijn GOUDEN BOODSCHAP. Over zowel de Gouden Boodschap die hij wil delen en het létterlijk doen van Gouden Boodschappen. Ook over de substantiële bijdrage die hij wil leveren aan een energieker Nederland. Voor zowel de huidige als nieuwe generatie. Zijn boek en Masterclass ‘razen’ door het land, evenals de 2 grootste epidemieën van deze tijd: overgewicht en hoge bloedsuikerspiegels.
1 van 4