De Beste Verliezer gaat van start met 1.200 mensen

De Beste Verliezer gaat van start met 1.200 mensen

Wat moet ik zeggen? 1.200 mensen in slechts 2 Masterclasses…. Een groot woord van Dánk is op zijn plaats. Na een héle lange voorbereiding is er vooral één ding dat blijft hangen: dankbaarheid! De start in het Theaterhotel Almelo met 850 aanwezigen was bijzonder. Uniek. Op 27 februari, slechts een paar weken later, volgde een tweede masterclass in Enschede in de bioscoop Kinepolis. 350 mensen waren daar getuige van de droom die geldeelt werd tijdens de Masterclass. De grote opkomst heeft al onze verwachtingen overtroffen. 1.200 mensen in twee Masterclasses. Dat is erg veel. Daarom een groot woord van dank voor de grote interesse. En vele berichten die wij ontvingen vanuit alle hoeken en allerlei mensen.
Dit gezin krijgt een VIP van De Beste Verliezer

Dit gezin krijgt een VIP van De Beste Verliezer

Vorige week deed De Beste Verliezer een oproep: "Ik schaam mij. Ik kan het niet betalen". Er werd massaal gereageerd. Het bericht werd 100x gedeeld. Nog veel meer reacties ontvingen wij. 'Stuk voor stuk' maakten de verhalen veel indruk op ons. Kiezen was niet makkelijk. Ieder heeft zijn eigen verhaal.
Ik schaam mij. Ik kan het niet betalen.

Ik schaam mij. Ik kan het niet betalen.

Ik schaam mij. Ik kan het niet betalen. De Beste Verliezer is op zoek. Op zoek naar een gezin, een stel of 1 persoon. Iemand die zéér weinig, maar ook echt zeeeeer weinig geld heeft. Deze persoon of gezin bied De Beste Verliezer een ware beleving op 27.02.2019 tijdens de 2e Masterclass. Alles op deze avond is geregeld voor dit gezin of deze persoon. Alles!

2e Masterclass 27.02.2019 Bioscoop Kinepolis Enschede

2e Masterclass 27.02.2019 Bioscoop Kinepolis Enschede

2e Masterclass Kinepolis Biocoop Enschede

Na een succesvolle eerste Masterclass en boeklancering in een uitverkocht Theaterhotel Almelo voor 850 mensen, is er nu een 2e Masterclass gepland. Op woensdag 27 februari gaan we een deurtje verder. In de prachtige bioscoop Kinepolis in Enschede gaan we op een héél groot scherm een hele mooie 2e Masterclass geven.