Na de succesvolle lancering van De Beste Verliezer in Almelo, Enschede en Rijsbergen mogen we nu het grote nieuws bekend maken: De Beste Verliezer goes Ziggo Dome! Hét lifestyle programma waarin het gaat over het Verliezen van slechte eetgewoontes en het Verliezen van gewicht, was vanaf de start succesvol ontvangen. Na de lancering in een uitverkocht Theaterhotel volgde de bioscoop tour.

Ben jij De Beste Verliezer

Ruim 50% van de mensen kampt met overgewicht of gevaarlijk hoge bloedsuikerspiegels als gevolg van ongezonde voedingspatronen. Een epidemie van ongekende omvang is helaas de keiharde realiteit. Blijven wij op de huidige manier eten, dan winnen wij niet, maar verliezen we de strijd tegen kanker, diabetes, overgewicht, vermoeidheid, gebrek aan zelfvertrouwen en vele ander klachten en ziektes.
Na een succesvolle eerste Masterclass in Almelo, daarna in Enschede was Rijsbergen (Brabant) de 3e locatie waar De Beste Verliezer Masterclass plaatsvond. Niet ver van de Belgische grens streek De Beste Verliezer neer.
Personal Training studio All it Takes uit Hengelo is de club waar ze het net even anders willen doen. Geen 13 in een dozijn sportschool. Zij gaan voor constructieve fitness-sessies met een eigen Personal Trainer.