EFFECT Personeelsdiensten viert 10-jarig jubileum met 100 Beste Verliezer Boeken

EFFECT Personeelsdiensten viert 10-jarig jubileum met 100 Beste Verliezer Boeken

Effect personeelsdiensten uit Oldenzaal bestaat 10 jaar. Het jubileumfeest werd gevierd bij Carte Blance in Oldenzaal. Het feest werd gedeeld met relaties en het team. Relaties afkomstig uit alle delen van het land. Aan het einde een heel energieke en waardevolle avond, gingen alle aanwezigen naar huis met Hét boek, De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Twee sprekers gingen eraan vooraf. Scheidsrechter Bas Nijhuis trapte af. Hij gaf een inkijkje op energieke wijze in de wereld van voetbal en de scheidsrechterswereld. Na de pauze was het de beurt aan Henk-Jan Koershuis.
Verliezen tijdens viering 650 jaar Vriezenveen

Verliezen tijdens viering 650 jaar Vriezenveen

Als een gemeenschap de mouwen opstroopt, dan kan er heel wat neergezet worden. Létterlijk! Straten zijn versierd in het Twentse dorp en de speciaal ontworpen ‘650 jaar Vriezenveen vlaggen’ sieren aan menig huis in Vjenne. De grote feesttent op het Manitobaplein voor het gemeentehuis, is het middelpunt van de feestweek. Tal van ondernemers maken dit mogelijk en komen er tijdens de feestweek samen. September 2019 staat in het teken van de viering van 650 jaar Vriezenveen, met tal van activiteiten. Auteur en (sport)voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis sprak tijdens de ondernemersavond. Ook mocht hij het eerste exemplaar ontvangen van Ondernemers Magazine Twenterand.
Rabobank Centraal Twente biedt alle gezonde tools voor haar medewerkers

Rabobank Centraal Twente biedt alle gezonde tools voor haar medewerkers

In mei van 2019 trapte Rabobank Centraal Twente af met de eerste Masterclass tijdens een ontbijtsessie. Een energieke start van de dag voor het gedreven team van de bank uit Hengelo en omgeving. Tijdens het nuttigen van een gezond ontbijt verzorgde Henk-Jan de Masterclass De Beste Verliezer. Na de Masterclass gingen de collega’s niet alleen naar huis met Het Boek, De Beste Verliezer een Gouden Boodschap. Ook gingen zij naar huis met enthousiasme en de nodige verdere vragen. Enkele maanden later, op 10 september, was De Beste Verliezer terug met de Masterclass De Verdieping.
Wereldmarktleider Ambius aan de slag met De Beste Verliezer

Wereldmarktleider Ambius aan de slag met De Beste Verliezer


Het bijzonder mooie bedrijf Ambius gaat aan de slag met De Beste Verliezer. Vrijdag 6 september 2019 ging voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis op bezoek op bij de experts in sfeerbeleving. Wat een prachtig bedrijf mocht hij zien. Op energieke wijze nam Henk-Jan op zijn eigen unieke manier het gehele team Ambius Nederland mee in de wereld van (on)gezondheid, voeding en beweging.

Het bijzonder mooie bedrijf Ambius gaat aan de slag met De Beste Verliezer. Vrijdag 6 september 2019 ging voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis op bezoek op bij de experts in sfeerbeleving. Op energieke wijze nam Henk-Jan het gehele team Ambius Nederland mee in de wereld van (on)gezondheid, voeding en beweging. In een ruim uur durende Masterclass sprak hij over voeding, beweging, de supermarkt tour en hoe je keuzes maakt.