Den Ham is een ware Bootcamp tuin rijker! De Beste Verliezer had de eer de officiële opening te mogen verrichten. Henk-Jan Koershuis, drukte samen met Loes Ottens en eigenaar Tom Rang op de knop. Een feestelijke opening met als afsluiter de Masterclass en een nieuw Official Verkooppunt Diet Protein
Altijd weer die struggle en uitdaging om het roer om te gooien. Of om nou eindelijk éccccht eens aan de slag te gaan. Voor sommigen is het heel eenvoudig. Voor anderen blijft het een grote uitdaging. Of nog erger: een pijnlijke ‘kwelling’. Voor veel mensen blijkt dit de praktijk: het maken van strúctureel gezondere keuzes en het ervaren van meer energie, verliest het heel vaak van al die grote verleidingen om ons heen. Veel mensen willen het roer echt wel omgooien. Liever vandaag nog dan morgen.
#DBV90. De leeftijd van 90 jaar behalen op een fitte en vitale manier. Zonder toeters en bellen. Deze boodschap delen met vele anderen; dát is de drive van auteur en inspirator Henk-Jan Koershuis. En waar hij dagelijks aan werkt. Om een heel land te bereiken de komende decennia, deelt hij zijn passie bij (sport)clubs, verenigingen, scholen, op congressen en uiteraard binnen het bedrijfsleven. Het leveren van een positieve bijdrage aan de vitaliteit van een organisatie; dat is waar De Beste Verliezer voor gaat binnen het bedrijfsleven. Zowel startende ondernemingen als grote bedrijven gaan aan de slag met De Beste Verliezer.
De Beste Verliezer mocht op donderdag avond bij DRW Moodstudios een Masterclass verzorgen. Als onderdeel van het eigen programma dat draait op de club. Een waardevolle avond, met 80 enthousiaste aanmeldingen. Aan het einde van de avond gingen velen naar huis vol inspiratie, Gouden Boodschappen, het mooie boek of met Diet Protein.
Op 29 januari 2020 komt De Beste Verliezer Masterclass naar De Lawei in Drachten. De succesvolle Masterclass Theatertour gaat voor het eerst Friesland aandoen. Het eerste officiële promo werk is verricht. Afgelopen weekend, medio oktober, trok auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis met zijn Beste Verliezer Airstream naar Drachten. Huppppppp……. Je gezicht laten zien en….
Voedingskundige Henk-Jan Koershuis is een van de sprekers op het hardloopsymposium ‘You BETTER run’. Het maximale uit hardlopen halen gaat gepaard met een goede voedingsstrategie. Voor de tweede keer wordt het symposium georganiseerd door de organisatie van de Diepe Hel Holterbergloop. Ook zal ex-Olympisch atleet Robert Lathouwers een prachtig verhaal vertellen, over zijn weg naar de Olympische Spelen in Londen.
De jeugd heeft de toekomst. Juist gebruik van (sport)voeding voor jonge talentvolle voetballers is een van de aspecten als het gaat om optimaal presteren. Eerst dient de basisvoeding op orde te zijn, om vervolgens aan sportvoeding aandacht te geven. De FC Twente academie wil verder ontwikkelen en professionaliseren. 500 mensen zaten klaar op woensdag 5 september 2019 in de Grolsch Veste. Onze collega (sport)voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis gaf voorlichting over juist gebruik van zowel basisvoeding als sportvoeding. Ruim 125 jeugdige spelers en 375 ouders, begeleiders en trainers/staf ontvingen voorlichting van de sportvoedingsdeskundige. In 1.5 uur tijd deelde hij met de 500 aanwezigen
Het is zover! Na meerdere uitverkochte zalen in Nederland gaat De Beste Verliezer Masterclass Theatertour nu Friesland aandoen. De Beste Verliezer goes… Drachten! Wees erbij: woensdag 29 januari om 19:00 uur in schouwburg De Lawei. Plek voor ruim 909 (!) mensen.
Effect personeelsdiensten uit Oldenzaal bestaat 10 jaar. Het jubileumfeest werd gevierd bij Carte Blance in Oldenzaal. Het feest werd gedeeld met relaties en het team. Relaties afkomstig uit alle delen van het land. Aan het einde een heel energieke en waardevolle avond, gingen alle aanwezigen naar huis met Hét boek, De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Twee sprekers gingen eraan vooraf. Scheidsrechter Bas Nijhuis trapte af. Hij gaf een inkijkje op energieke wijze in de wereld van voetbal en de scheidsrechterswereld. Na de pauze was het de beurt aan Henk-Jan Koershuis.
Als een gemeenschap de mouwen opstroopt, dan kan er heel wat neergezet worden. Létterlijk! Straten zijn versierd in het Twentse dorp en de speciaal ontworpen ‘650 jaar Vriezenveen vlaggen’ sieren aan menig huis in Vjenne. De grote feesttent op het Manitobaplein voor het gemeentehuis, is het middelpunt van de feestweek. Tal van ondernemers maken dit mogelijk en komen er tijdens de feestweek samen. September 2019 staat in het teken van de viering van 650 jaar Vriezenveen, met tal van activiteiten. Auteur en (sport)voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis sprak tijdens de ondernemersavond. Ook mocht hij het eerste exemplaar ontvangen van Ondernemers Magazine Twenterand.
In mei van 2019 trapte Rabobank Centraal Twente af met de eerste Masterclass tijdens een ontbijtsessie. Een energieke start van de dag voor het gedreven team van de bank uit Hengelo en omgeving. Tijdens het nuttigen van een gezond ontbijt verzorgde Henk-Jan de Masterclass De Beste Verliezer. Na de Masterclass gingen de collega’s niet alleen naar huis met Het Boek, De Beste Verliezer een Gouden Boodschap. Ook gingen zij naar huis met enthousiasme en de nodige verdere vragen. Enkele maanden later, op 10 september, was De Beste Verliezer terug met de Masterclass De Verdieping.

Het bijzonder mooie bedrijf Ambius gaat aan de slag met De Beste Verliezer. Vrijdag 6 september 2019 ging voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis op bezoek op bij de experts in sfeerbeleving. Wat een prachtig bedrijf mocht hij zien. Op energieke wijze nam Henk-Jan op zijn eigen unieke manier het gehele team Ambius Nederland mee in de wereld van (on)gezondheid, voeding en beweging.

Het bijzonder mooie bedrijf Ambius gaat aan de slag met De Beste Verliezer. Vrijdag 6 september 2019 ging voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis op bezoek op bij de experts in sfeerbeleving. Op energieke wijze nam Henk-Jan het gehele team Ambius Nederland mee in de wereld van (on)gezondheid, voeding en beweging. In een ruim uur durende Masterclass sprak hij over voeding, beweging, de supermarkt tour en hoe je keuzes maakt.
“In Engeland zal naar alle waarschijnlijkheid de huidige generatie kinderen, jonger overlijden dan de vorige generatie. Nog nooit eerder kwam het voor in de mensheid dat de nieuwe generatie jonger overlijdt dan de generatie ervoor”. Het waren de woorden die auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis sprak tijdens de Masterclass De Beste Verliezer en de lancering van zijn gedachtegoed.
De Sportfabriek Vriezenveen gaat De Beste Verliezer Masterclass inzetten als onderdeel van hun eigen ontwikkelde 100 dagen Challenge. De 100 dagen Challenge is het voeding en beweegprogramma van de Sportfabriek. Op maandag 9 september gaat de 100 dagen Challenge van start. Vijf dagen later zal op vrijdagavond 13 september om 19:00 uur de Masterclass De Beste Verliezer gepresenteerd worden.
2 van 4