Bewegingscentrum BCD Drachten verkoopt 100 De Beste Verliezer Masterclass tickets in 72 uur

Bewegingscentrum BCD Drachten verkoopt 100 De Beste Verliezer Masterclass tickets in 72 uur

Whow…. Het is Rene de Jong en Natasja en hun team gelukt om in slechts 72 uur maar liefst 100 tickets voor de aankomende Masterclass De Beste Verliezer 29.01.2020 te verkopen. De high quality sportclub is al vele jaren een absoluut begrip in Drachten en omgeving. Na een kennismakingsgesprek op vrijdag 8 november 2019 tussen eigenaren Rene en Natasja en auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis was het snel rond.
Enexis vitaliteit wint en wordt De Beste Verliezer

Enexis vitaliteit wint en wordt De Beste Verliezer

Netbeheerder Enexis is een Gouden Boodschap rijker. Vitaliteitscoaches Roy van Loevezijn en Sylvia Eshuis gingen de uitdaging aan. Een traject inzetten voor alle medewerkers met als resultaat: een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de vitaliteit van zowel de organisatie als van de collega’s van Enexis. op vele locaties zal De Beste Verliezer Masterclass en het boek ingezet worden als inspiratie voor haar eigen medewerkers.
Creatief Steggink Infra kiest voor De Beste Verliezer

Creatief Steggink Infra kiest voor De Beste Verliezer

Nederland heeft behoefte aan meer creatieve ondernemers. Anders durven denken. Creativiteit en het lef om niet zo zeer tegen de stroom in te gaan, maar vooral het geloof dat het ook anders kan. Met de mens voorop als uitgangspunt. Een van die ondernemers is Jan Steggink. Met zijn Steggink Infra vaart hij al heel wat jaren een ‘andere koers’. Naast zijn ingenieursbureau is Code Oranje één van zijn paradeplaatjes. Stratenmakers, die niet alleen échte vakmannen zijn, maar vooral ook álle support krijgen die zij verdienen.
De Beste Verliezer spreekt op Mediapark in studio van All Sports Radio

De Beste Verliezer spreekt op Mediapark in studio van All Sports Radio

Op het mediapark in Hilversum sprak voedingsdeskundige en auteur Henk-Jan Koershuis een uur lang met Mari Carmen Oudendijk over zijn GOUDEN BOODSCHAP. Over zowel de Gouden Boodschap die hij wil delen en het létterlijk doen van Gouden Boodschappen. Ook over de substantiële bijdrage die hij wil leveren aan een energieker Nederland. Voor zowel de huidige als nieuwe generatie. Zijn boek en Masterclass ‘razen’ door het land, evenals de 2 grootste epidemieën van deze tijd: overgewicht en hoge bloedsuikerspiegels.
De Beste Verliezer opent Bootcamp tuin Health & Welness Center Den Ham

De Beste Verliezer opent Bootcamp tuin Health & Welness Center Den Ham

Den Ham is een ware Bootcamp tuin rijker! De Beste Verliezer had de eer de officiële opening te mogen verrichten. Henk-Jan Koershuis, drukte samen met Loes Ottens en eigenaar Tom Rang op de knop. Een feestelijke opening met als afsluiter de Masterclass en een nieuw Official Verkooppunt Diet Protein
Morgen ga ik écht aan de slag. Nog eeeeeeeeentje dan!

Morgen ga ik écht aan de slag. Nog eeeeeeeeentje dan!

Altijd weer die struggle en uitdaging om het roer om te gooien. Of om nou eindelijk éccccht eens aan de slag te gaan. Voor sommigen is het heel eenvoudig. Voor anderen blijft het een grote uitdaging. Of nog erger: een pijnlijke ‘kwelling’. Voor veel mensen blijkt dit de praktijk: het maken van strúctureel gezondere keuzes en het ervaren van meer energie, verliest het heel vaak van al die grote verleidingen om ons heen. Veel mensen willen het roer echt wel omgooien. Liever vandaag nog dan morgen.
Beursgenoteerd World Class Sensata Technologies aan de slag met De Beste Verliezer

Beursgenoteerd World Class Sensata Technologies aan de slag met De Beste Verliezer

#DBV90. De leeftijd van 90 jaar behalen op een fitte en vitale manier. Zonder toeters en bellen. Deze boodschap delen met vele anderen; dát is de drive van auteur en inspirator Henk-Jan Koershuis. En waar hij dagelijks aan werkt. Om een heel land te bereiken de komende decennia, deelt hij zijn passie bij (sport)clubs, verenigingen, scholen, op congressen en uiteraard binnen het bedrijfsleven. Het leveren van een positieve bijdrage aan de vitaliteit van een organisatie; dat is waar De Beste Verliezer voor gaat binnen het bedrijfsleven. Zowel startende ondernemingen als grote bedrijven gaan aan de slag met De Beste Verliezer.
Masterclass De Beste Verliezer bij DRW Moodstudios maakt impact

Masterclass De Beste Verliezer bij DRW Moodstudios maakt impact

De Beste Verliezer mocht op donderdag avond bij DRW Moodstudios een Masterclass verzorgen. Als onderdeel van het eigen programma dat draait op de club. Een waardevolle avond, met 80 enthousiaste aanmeldingen. Aan het einde van de avond gingen velen naar huis vol inspiratie, Gouden Boodschappen, het mooie boek of met Diet Protein.
EEN GOUDEN BOODSCHAP KOMT BINNEN IN DRACHTEN

EEN GOUDEN BOODSCHAP KOMT BINNEN IN DRACHTEN

Op 29 januari 2020 komt De Beste Verliezer Masterclass naar De Lawei in Drachten. De succesvolle Masterclass Theatertour gaat voor het eerst Friesland aandoen. Het eerste officiële promo werk is verricht. Afgelopen weekend, medio oktober, trok auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis met zijn Beste Verliezer Airstream naar Drachten. Huppppppp……. Je gezicht laten zien en….
De Beste Verliezer spreekt op hardloop symposium ‘You BETTER run’

De Beste Verliezer spreekt op hardloop symposium ‘You BETTER run’

Voedingskundige Henk-Jan Koershuis is een van de sprekers op het hardloopsymposium ‘You BETTER run’. Het maximale uit hardlopen halen gaat gepaard met een goede voedingsstrategie. Voor de tweede keer wordt het symposium georganiseerd door de organisatie van de Diepe Hel Holterbergloop. Ook zal ex-Olympisch atleet Robert Lathouwers een prachtig verhaal vertellen, over zijn weg naar de Olympische Spelen in Londen.
FC Twente Voetbalacademie gaat aan de slag met De Beste Verliezer

FC Twente Voetbalacademie gaat aan de slag met De Beste Verliezer

De jeugd heeft de toekomst. Juist gebruik van (sport)voeding voor jonge talentvolle voetballers is een van de aspecten als het gaat om optimaal presteren. Eerst dient de basisvoeding op orde te zijn, om vervolgens aan sportvoeding aandacht te geven. De FC Twente academie wil verder ontwikkelen en professionaliseren. 500 mensen zaten klaar op woensdag 5 september 2019 in de Grolsch Veste. Onze collega (sport)voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis gaf voorlichting over juist gebruik van zowel basisvoeding als sportvoeding. Ruim 125 jeugdige spelers en 375 ouders, begeleiders en trainers/staf ontvingen voorlichting van de sportvoedingsdeskundige. In 1.5 uur tijd deelde hij met de 500 aanwezigen
DE BESTE VERLIEZER GOES… DRACHTEN

DE BESTE VERLIEZER GOES… DRACHTEN

Het is zover! Na meerdere uitverkochte zalen in Nederland gaat De Beste Verliezer Masterclass Theatertour nu Friesland aandoen. De Beste Verliezer goes… Drachten! Wees erbij: woensdag 29 januari om 19:00 uur in schouwburg De Lawei. Plek voor ruim 909 (!) mensen.
EFFECT Personeelsdiensten viert 10-jarig jubileum met 100 Beste Verliezer Boeken

EFFECT Personeelsdiensten viert 10-jarig jubileum met 100 Beste Verliezer Boeken

Effect personeelsdiensten uit Oldenzaal bestaat 10 jaar. Het jubileumfeest werd gevierd bij Carte Blance in Oldenzaal. Het feest werd gedeeld met relaties en het team. Relaties afkomstig uit alle delen van het land. Aan het einde een heel energieke en waardevolle avond, gingen alle aanwezigen naar huis met Hét boek, De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Twee sprekers gingen eraan vooraf. Scheidsrechter Bas Nijhuis trapte af. Hij gaf een inkijkje op energieke wijze in de wereld van voetbal en de scheidsrechterswereld. Na de pauze was het de beurt aan Henk-Jan Koershuis.
Verliezen tijdens viering 650 jaar Vriezenveen

Verliezen tijdens viering 650 jaar Vriezenveen

Als een gemeenschap de mouwen opstroopt, dan kan er heel wat neergezet worden. Létterlijk! Straten zijn versierd in het Twentse dorp en de speciaal ontworpen ‘650 jaar Vriezenveen vlaggen’ sieren aan menig huis in Vjenne. De grote feesttent op het Manitobaplein voor het gemeentehuis, is het middelpunt van de feestweek. Tal van ondernemers maken dit mogelijk en komen er tijdens de feestweek samen. September 2019 staat in het teken van de viering van 650 jaar Vriezenveen, met tal van activiteiten. Auteur en (sport)voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis sprak tijdens de ondernemersavond. Ook mocht hij het eerste exemplaar ontvangen van Ondernemers Magazine Twenterand.
2 van 5