Adviesnet reist met hele team af naar De Beste Verliezer in De Lawei

Adviesnet reist met hele team af naar De Beste Verliezer in De Lawei

Eigenaar Renee Lagerwaard van Adviesnet in Drachten ziet het helemaal zitten. Het gehele team zal aanwezig zijn bij De Masterclass De Beste Verliezer. De financieel specialisten kregen bezoek van de auteur en voedingsdeskundige op het kantoor in Drachten.  

“Via Miente Steensma hebben we vernomen van De Beste Verliezer Masterclass die gaat plaatsvinden in Drachten op 29 januari 2020 in De Lawei. Miente nam contact met mij op en zei: “je moet eens met Henk-Jan spreken. Hij heeft een mooi verhaal over voeding enzo. Dat moet hij zelf maar vertellen. Heb je eens tijd?”. Omdat ik voeding en gezondheid een belangrijk thema vindt voor zowel mijzelf als mijn team, heb ik Henk-Jan uitgenodigd. Met Miente en Henk-Jan hebben we bij elkaar gezeten. Ik was er al snel uit: als team Adviesnet zullen we erbij zijn in De Lawei. Ik gun zowel mijn team als mijzelf meer energie en gezondheid. Deze avond lijkt mij daarvoor zeer geschikt”

 

OP NAAR FULL HOUSE IN DE LAWEI

Het ziet ernaar uit dat het ook in Friesland gaat gebeuren. Een uitverkocht Theater. Met ruim 900 stoelen zal op 29 januari De Lawei gevuld zijn. De onbekende Tukker die al enige tijd door het land tourt en ‘het verhaal’ dat steeds meer aanhangers krijgt. Een uniek, authentiek sterk verhaal. Hij was nog niet eerder in Friesland geweest met zijn Masterclass De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Door het vertrouwen van een paar mensen groeide het aantal mensen dat een ticket kocht voor de aankomende Masterclass in De Lawei step by step by step by….. step. 

OOK IN FRIESLAND GAAN WE VERLIEZEN

Het is een landelijk gegeven: veel mensen kampen met zowel met overgewicht of gebruiken een grote hoeveelheid medicijnen. Daarnaast ‘stoeit’ een grote groep mensen met een jojo-effect of komen zij maar niet af van die overtollige kilo’s op de verkeerde plek. Voor de meeste mensen geldt echter; het ervaren van gebrek aan energie tijdens de dag en strijd met het maken van gezonde voedingskeuzes. Meer energie in het leven ervaren en de werkdag met volle energie tegemoet gaan is een groot goed. We hebben niet alles in de hand, maar als het gaat om onze gezondheid, meer dan we denken. Een grote groep mensen zal dan echter radicaal anders gaan eten. Gouden Boodschappen lijkt één van de oplossingen, naast nog andere goede stappen waar tijdens de Masterclass op ingezoomd wordt. Ook in Friesland gaat we dan ook Verliezen.

“Het is mooi te zien hoe De Beste Verliezer ontzettend leeft in Drachten. Vele bedrijven gaan de avond op 29 januari meemaken in De Lawei. Gaaf dat ook Adviesnet met haar team aanwezig zal zijn. Het gesprek dat we met elkaar hadden was fijn. Er was direct een klik. We delen dezelfde drive: de energie en liefde voor het leven. Mooi dat we dit met elkaar gaan meemaken in De Lawei. Het ontvangst kon niet beter; een naambordje met personal ontvangst is toch zéér attent van Renee en zijn team”

 

Wij danken Adviesnet Drachten voor het vertrouwen. Een bijzonder mooie en vooral erg waardevolle avond gewenst.

Adviesnet-Drachten-Beste-Verliezer

De goedlachse Miente Steensma (l), Henk-Jan Koershuis en drijvende Adviesnet kracht Renee Lagerwaard (r)

Adviesnet-Renee-Lagerwaard

Dank voor het warme welkom

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-09

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-06

De-Lawei-De-Beste-Verliezer-02

Hét Boek, De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap | verkrijgbaar na de Masterclass in Drachten of nu al online te bestellen via de webshop

De-Lawei-Drachten

De Beste Verliezer Base Camp, geparkeerd voor De Lawei | Iedere maand in Drachten voor de promo tour

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.