Bentacera maakt zich op voor De Beste Verliezer in De Lawei

Bentacera maakt zich op voor De Beste Verliezer in De Lawei

Auteur en voedingskundige Henk-Jan Koershuis, bezocht in Drachten een ‘huis’ vol specialisten. Op de vrijdagmiddag kwam de Tukker binnenvallen. Slechts één van de Friezen kende hem voordat hij zijn 10 minuten durende intro speach hield. Tijdens de middaglunch, sprak hij op enthousiaste wijze over zijn Masterclass (zie video) die door het land tourt. Binnenkort te zien in Friesland. In de Lawei op 29.01.2020 zal Henk-Jan álles geven tijdens zijn Masterclass: De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. De 10 minuten speech was een succes, zo bleek. Team Bentacera Drachten zal eind januari met haar team aanwezig zijn bij de eerstvolgende grote Masterclass in het Theater. Niet alleen om hun eigen team vitaliteit een boost te geven. Ook ter inspiratie prive om meer uit het gezonde leven te halen. 

 

BENTACEREN WILLEN ZELF HET GOEDE VOORBEELD GEVEN

Het in Drachten gevestigde Bentacera helpt dagelijks vele ondernemers op diverse vlakken. Van accountancy tot administratie. Van Belastingen tot bedrijfsadvies en financiering. De ‘Bentaceren’ creëren de nodige rust en ruimte om ondernemers maximaal te laten floreren in datgene waar zij goed in zijn. Zoals Bentacera het zelf omschrijft op haar site: “Wanneer tijd en inzicht leiden tot een heldere kijk, dan lacht de toekomst je toe”. Naast Drachten werkt Bentacera nog vanuit de nodige andere locaties. Om als Bentacera team maximaal te presteren moet het team top fit zijn. Zij willen immers ondernemers en andere team inspireren. 

 

“Dagelijks inspireren wij vele ondernemers en medewerkers in tal van organisaties. Als je andere mensen wilt inspireren, om optimaal te presteren, dan wil je zelf het goede voorbeeld geven. Als Bentacera willen wij dan ook fit zijn. We zijn dan ook aanwezig bij de Masterclass De Beste Verliezer in De Lawei”

  

RABOBANK | ADVIESNET | BCD DRACHTEN | DRACHTSTER BOYS | SC HEERENVEEN | …

Het zingt zich rond inmiddels in Drachten en omgeving. De aanstaande Masterclass van De Beste Verliezer. Iedere maand is Henk-Jan in Drachten voor een promo campagne. Aanpakken en de boer op. Het verhaal ‘overal’ vertellen. Keer op keer op keer. Mensen een kort inkijkje te geven van de aankomende Masterclass in De Lawei. Zijn shows zijn steevast uitverkocht. En zijn boek is inmiddels een Bestseller in Nederland. Toch is de Tukker in Friesland nog niet heel erg bekend. Hoe goed de Masterclass ook is: in Friesland kennen zij de Tukker nog niet. Ondanks zijn Bestseller en een díjk van een avond die hij keer op keer neerzet, heeft hij nog een lange weg te gaan. 

 

“In Friesland ben ik niet bekend. Het is dan ook keihard werken om de grote theater zaal vol te krijgen. Ruim 900 mensen bij elkaar krijgen is een gigántisch aantal, zeker voor een onbekend iemand als ik. Toch….het gaat ons lukken. Élke keer weer als ik tijdens de maandelijkse promotour in Friesland ben, en een bedrijf verlaat, krijgen we zo veel enthousiasme terug. Vaak met slechts 4 woorden. “Gaaf! We zijn erbij!”. Dit geeft erg veel geloof erin dat het ook in Friesland gaat lukken. Ruim 900 mensen in De Lawei. Zelf heb ik er altijd in geloofd. Met nog iets meer dan 2 maanden te gaan, zeg ik: ook dit keer gaat het weer lukken. Op 29.01.2020 zal ik alle aanwezigen belonen met een zeer wáárdevolle avond".

 

Naast het vertrouwen en de aanwezigheid van team Bentacera, zal ook de Rabobank met een grote delegatie aanwezig zijn. Evenals het team van Adviesnet met de nodige relaties en aanhang. De vele jaren dat ik voor sc Heerenveen werkzaam was als sportvoedingsdeskundige was een heel bijzondere tijd. Mooi te zien dat ook vanuit Heerenveen mensen gaan aansluiten en de moeite nemen om naar Drachten te komen. Vanuit Grou komt er zelfs een club met 75 mensen. BCD Drachten staat midden in de samenleving zo blijkt, zij komen met ruim 100 mensen. De support die ik nu al voel in Friesland voelt zeer warm.

De-Beste-Verliezer-Bentacera 

Binnenkort zal Henk-Jan andere locaties van Bentacera bezoeken om ook die collega’s en hun aanhang, en relaties te enthousiasmeren voor de aankomende waardevolle Masterclass. Een uitgelezen kans om de vitaliteit voor jezelf, maar zeker als bedrijf ook een enorme boost te geven.

Bentacera-De-Beste-Verliezer

Team Bentacera is erbij | De eerste tickets zijn gescoord. Henk-Jan bezocht de locatie in Drachten om daar de collega's vol enthousiasme te vertellen over de aankomende Masterclass in De Lawei: De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap.

Boek-Beste-Verliezer 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.