De Beste Verliezer geeft Masterclass als onderdeel van de Sportfabriek 100 dagen Challenge

De Beste Verliezer geeft Masterclass als onderdeel van de Sportfabriek 100 dagen Challenge

De Sportfabriek Vriezenveen gaat De Beste Verliezer Masterclass inzetten als onderdeel van hun eigen ontwikkelde 100 dagen Challenge. De 100 dagen Challenge is het voeding en beweegprogramma van de Sportfabriek.  Op maandag 16 september gaat de 100 dagen Challenge van start. Kort voorafgaand zal op vrijdagavond 13 september om 19:00 uur de Masterclass en het Boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap gepresenteerd worden. De Masterclass ging van start in het Theaterhotel Almelo met 850 aanwezigen en tourt inmiddels door heel Nederland; ook binnen de Sportfabriek in Vriezenveen zal het gepresenteerd worden door auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis. De toegang voor deze Masterclass is geheel gratis voor leden. Niet-leden zijn welkom. Wil je erbij zijn? Een email is voldoende voor een mooie en waardevolle avond. De-Beste-Verliezer-Sportfabriek-Vriezenveen

 

Club manager Tom Hallink: “Wij willen onze leden keer op keer kwaliteit bieden. Onze eigen ontwikkelde 100 dagen Challenge geeft onze leden net dat extra op gebied van begeleiding en het realiseren van je persoonlijke fitheid doelen. Voeding is daarin een belangrijke schakel. We kennen Henk-Jan als een deskundigheid op dit gebied. We zien dan ook De Beste Verliezer als aanvulling op ons eigen ontwikkelde programma. Een mooie win-win. Ik zie dan ook uit naar zijn Masterclass die hij bij ons gaat verzorgen op de club op 13 september”.

"HOE HEEFT HET ZOVER KUNNEN KOMEN? EN VOORAL: HOE KRIJG JIJ MEER ENERGIE?"

De Masterclass De Beste Verliezer staat in het teken van het gedachtegoed, gebaseerd op het gelijknamige boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap. Tijdens deze Masterclass zal auteur en voedingskundige Henk-Jan Koershuis je meenemen in de wereld van voeding, met uiteraard ook de relatie tussen voeding en beweging. Onze (on)gezondheid wordt grotendeels bepaald door de keuzes die wij maken. De keuzes die wij dagelijks maken. Hoewel we in een van de gelukkigste landen en tevens in een van de rijkste landen ter wereld leven, zijn we tegelijkertijd een land waarin 2 epidemieën heersen. Overwicht en ziekelijk hoge bloedsuikerspiegels. Hoe heeft het zó ver kunnen komen? Henk-Jan zal zijn visie hierover delen. En vooral: wat kan jij eraan doen om dit te voorkomen. Of om dit op te lossen als je te kampen hebt met overgewicht of ziekelijk hoge bloedsuikerspiegels. Zijn praktische handvaten geven je direct na de Masterclass de mogelijk om aan de slag te gaan. Train je bij de Sportfabriek dan zal je tijdens de 100 dagen Challenge ook support krijgen van de trainers van de Vriezenveense club. De inhoud van deze 100 dagen Challenge wordt gepresenteerd op bij de Sportfabriek. 

 

Programma manager van de 100 dagen Challenge Kaey van de Wateringen voegt eraan toe: “Ons eigen ontwikkelde 100 dagen Challenge bevat diverse onderdelen. Voeding is van die onderdelen. Het is mooi dat Henk-Jan aftrapt. Zijn kennis en energie is voor ons erg prettig. Wij gaan vanuit onze eigen expertise daar verder op voortborduren en nog dieper op de materie in 100 dagen lang. Deelnemers krijgen onze maximale begeleiding. De samenwerking en onze gezamenlijke kennis is erg waardevol. Ik heb zin in de 100 dagen Challenge”.

 

RADICAAL ANDERS | GOUDEN BOODSCHAPPEN

Henk-Jan is van mening dat we anders moeten gaan eten; willen we meer energie ervaren, dan is dat cruciaal. “Veel mensen ervaren gebrek aan energie. Zijn moe. Of nog erger; zijn niet happy met zichzelf. Om de energie terug te krijgen en fit en energiek door het leven te gaan is een van de aspecten dat we toe moeten naar een radicaal andere manier van eten. Dat vergt kennis. Deze kennis deel ik graag tijdens de Masterclass. We moeten radicaal anders boodschappen gaan doen. GOUDEN BOODSCHAPPEN. De manier hoe we eten heeft een grote impact hoe we ons voelen. Vandaag. Op de korte termijn. En vooral ook op de lange termijn. Hiervoor bied ik tijdens de Masterclass niet alleen kennis, maar ook waardevolle inzichten en praktische handvaten. Ik zie er enorm naar uit om de Masterclass te verzorgen bij de Sportfabriek. Een club waar veel energie in zit. Dat is alleen al te merken hoe de 100 dagen Challenge en de Masterclass aangepakt wordt door Tom, Kaey, Aron en overigen uit het team. Mooi!!".

 

DIET PROTEIN VERKRIJGBAAR BIJ DE SPORTFABRIEK VRIEZENVEEN


De Masterclass staat in het teken van voeding en beweging. Ook zal kort verteld worden over het gebruik en de rol van Diet Protein. De voordelen ervan en waarom dit product daadwerkelijk uniek is als het gaat om voeding. De Beste Verliezer Diet Protein is vanaf heden bij de Sportfabriek Vriezenveen verkrijgbaar. 

* 23 Augustus spraken Tom Hallink, Kaey van de Wateringen en Aron van de Sportfabriek de Masterclass door met Henk-Jan. De eerste zakken Diet Protein De Beste Verliezer zijn ook geleverd en direct verkrijgbaar bij de Sportfabriek. 

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.