DE BESTE VERLIEZER GOES ZIGGO DOME

DE BESTE VERLIEZER GOES ZIGGO DOME

De LINDA! Tubantia, RTV Oost, het AD, lokale media en diverse andere media en platformen schreven over de start van De Beste Verliezer. Na de succesvolle lancering van De Beste Verliezer in Almelo, Enschede en Rijsbergen mogen we nu het grote nieuws bekend maken: De Beste Verliezer goes Ziggo Dome! Hét lifestyle programma waarin het gaat over het Verliezen van slechte eetgewoontes en het Verliezen van gewicht, was vanaf de start succesvol ontvangen. Na de lancering in een uitverkocht Theaterhotel volgde de bioscoop tour. Niet veel later werd in Rijsbergen De Beste Verliezer Masterclass gepresenteerd in het Zuiden van het land. Om de grote vervolgstap te maken werd contact gezocht met het Ziggo Dome. Wij zijn erg verheugt dit bijzondere nieuws te melden. 

 

15.000 DE BESTE VERLIEZERS IN DE ZIGGO DOME

In zijn hometown Almelo ging De Beste Verliezer van start. Oprichter en bedenker Henk-Jan Koershuis verspreide zijn Gouden Boodschap vanuit zijn geboortestad. Zijn boek De Beste Verliezer, werd al snel een hit en veel gekocht exemplaar. De wens om vanuit zijn eigen hometown een start te maken was vanaf dag een heel duidelijk aanwezig. Het bijdragen aan een gezonder Nederland begint vanuit je 'core'. Je hometown. Het bekijken van de video is de moeite waard. Zelf noemt hij het #DBV90. Zonder toeters en bellen 90 jaar worden. Dus zonder medicijnen.  Niet kunstmatig ons leven verlengen. Het gaat om de kwalitéit van leven. Niet enkel om de duur. Nederland heeft volgens hem een groot probleem. Daarom maakt Henk-Jan deze bijzondere vervolgstap.

 

Henk-Jan: “Hoe raar het ook klinkt, maar ik denk - triest genoeg - dat Nederland ziek is. Natuurlijk nuanceer ik die uitspraak. Laat ik zeggen dat een groot deel van Nederland ziek is. Kanker, diabetes, hart- en vaatziekten, beroertes, … het komt op bizar grote schaal voor. Een belangrijke reden is de manier hoe wij eten. Om hier een bijdrage aan te leveren moeten we groot denken. Wél met beide voeten op de grond blijven staan. Altijd! Daarvoor zijn we nuchtere Tukkers. Maar ik vind dat je groot moet denken om een écht substantieel grote bijdrage te leveren om Nederland gezonder te maken. Nogmaals, wel met beide voeten op de grond. Als je groot wilt denken? Dat leidde tot de gedachte om De Beste Verliezer te presenteren in het Ziggo Dome. Beter dan het tot nu toe is geweest. Een Masterclass van ongekend niveau als het gaat om de wereld van voeding en gezondheid. 15.000 mensen moeten we toch bij elkaar kunnen krijgen?! Als je durft te dromen lukt het zeker niet. Als je wél een echt grote bijdrage aan het land wil bijdragen dan moet je ervoor gaan. Ziggo Dome met 15.000 De Beste Verliezers, dát draagt écht bij aan een gezonder Nederland. For sure!. Voor de mensen die nog niet op de hoogte zijn: doe jezelf of een ander een plezier. Het boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap is een prácht exemplaar. Mijn 20-jarige ervaring zit erin verwerkt. Twee jaar trok ik ervoor uit. Het resultaat,… erg blij mee! Dit boek zou bij iedereen en bij elke therapeut op de boekenkast moeten liggen. We zijn nog maar net begonnen en de ontvangen reacties van vele mensen over nu al het meer ervaren van energie is heel bijzonder. Hartverwarmend ook. Hoe mooi zou het zijn als we in een vol Ziggo Dome voor 15.000 Nederlanders nog mooier en anders kunnen presenteren? Gaaf toch?!!?” 

ziggo-dome-00

 

De plannen voor De Beste Verliezer Goes Ziggo Dome zijn momenteel in de maak. De eerst volgende grote Masterclass zal zijn op 8 mei in Mill. Bij Fitland. Nederlands grootste fitnessclub. Henk-Jan zal daar in de avond zijn 4e grote Masterclass verzorgen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.debesteverliezer.com

 

DE BESTE VERLIEZER BASECAMP EN DIET PROTEIN

Later dit jaar worden de plannen voor De Beste Verliezer Base Camp bekend gemaakt. De Ultimate experience. Een absolute Lifechanger. Met Henk-Jan op pad in een select gezelschap en al zijn Beste Verliezer ‘lessen’ van dichtbij ervaren. Zodra de info bekend is, wordt dit bekend gemaakt via de Facebook of insta pagina van De Beste Verliezer. 

 

Diet Protein is een van zijn Gouden Boodschappen. Naast Hét Boek van 2019 is Diet Protein een product dat onderdeel is van De Beste Verliezer. Uiteraard draait alles om de basis: Gouden Boodschappen doen in de supermarkt. Radicaal anders boodschappen doen is de enige manier op weg naar een gezonder Nederland. 

De-Beste-Verliezer-boek

 

Voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis verspreidt zijn boodschap over voeding en beweging. Een boodschap die aankomt. Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over dit onderwerp. Een enthousiaste, nuchtere tukker met een eigen stijl. Hij sprak voor ruim 30.000 mensen, liep de marathon binnen drie uur en werkt met de beste atleten ter wereld. Hij vindt dat wat we zien als een normaal voedingspatroon, nog verre van gezond is. Volgens hem is de epidemie alleen te stoppen door anders tegen ons voedingspatroon te kijken en… Radicaal anders boodschappen te doen: Gouden Boodschappen!

Diet-Protein-De-Beste-Verliezermms6dZ60Aiq9X

 

 

 

De-Beste-Verliezer-Rijsbergen-02

Henk-Jan-Koershuis-De-Beste-Verliezer

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.