De Beste Verliezer Masterclass bij Fitland in Mill

De Beste Verliezer Masterclass bij Fitland in Mill

De Beste Verliezer reist 8 mei af naar Fitland in Mill voor de 4e Masterclass. Na het succes in Almelo, Enschede en Rijsbergen, gaat De Beste Verliezer Tour verder. Op naar Mill in Brabant. Nederlands grootste fitnessclub kiest voor Hét Lifestyle programma; de meest energieke en inspirerende Masterclass. Op woensdag 8 mei delen wij De Beste Verliezer Masterclass voor de 4e keer. In deze mooie club. Hét Boek, De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap is inmiddels een hit in Nederland. Ook in Mill zal dit boek onderdeel zijn van de Masterclass.

Henk-Jan: “Het voelt voor mij heel bijzonder om naar Mill te gaan. Vooral omdat het niet ‘om de hoek’ is. Nederland is nou ook weer niet zó groot, maar toch is het speciaal om het De Beste Verliezer verhaal verder op in het land te mogen presenteren. Mill is wat dat betreft uniek. Een klein dorp en toch een sterke regionale aantrekkingskracht voor die fitnessclub. Dat is bijzonder en zegt vooral veel over de kracht en unieke aanpak van deze club. Het voelt voor mij erg prettig om in deze club het energieke verhaal van De Beste Verliezer te laten horen. Daar zie ik echt naar uit.

Overigens denk ik ook dat het hard nodig is. Nederland is ziek. Althans, velen worden het of velen zíjn het al. Vaak zonder dat ze het door hebben. Als het gaat om onze gezondheid hebben we echt niet alles in de hand. Wel véél meer dan wij denken. Persoonlijk denk ik wel 80%. Bizar veel dus. Tegelijkertijd doen we bizár veel eraan om ons lichaam te verkloten heel plat gezegd. Het voedingspatroon van veel mensen in dramatisch. De gevolgen voor onze gezondheid uiten zich in vrijwel alle gevallen op latere leeftijd. Hier een positieve bijdrage aan leveren is wat ik graag en het liefste doe. Om de inhoud van Masterclass De Beste Verliezer in Mill door te spreken was ik enkele weken geleden bij Fitland. Met manager Maaike Rothof sprak ik deze avond al door. Aan enthousiasme geen gebrek bij haar. Prachtig om te zien. De swung zit erin daar. Ik weet het zeker; dit wordt wéér een gave Masterclass. De reacties vanuit de club die ik nu al mocht ontvangen zijn zéér warm en prettig. Heb het volle vertrouwen dat we in Mill écht wat kunnen betekenen met elkaar. En ook voor de omgeving. Dat is gaaf en daar zie ik erg naar uit die 4e Masterclass”.

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-02

 

4e MASTERCLASS: NA ALMELO. ENSCHEDE. RIJSBERGEN. NU MILL.

Almelo was een droomstart. Henk-Jan lanceerde daar zijn boek in zijn eigen hometown. In een uitverkocht Theaterhotel Almelo. 1.000 aanmeldingen. Een gave video maakten wij erover. Helaas konden wij tijdens de lancering in Almelo aan ‘slechts’ 850 mensen een stoel bieden. Daarom volgde twee weken later een 2e Masterclass. Een deur verderop in Enschede. Met 350 De Beste Verliezers in de zaal. Rijsbergen was de 3e in de rij en nu maken wij ons op voor de 4e Masterclass. Het draagt bij aan onze droom: een substantiële bijdrage leveren aan een gezonder Nederland.

Fitland MillHoogveldseweg 1
5451 AA Mill

Aanvang: 19:30 uur

* Toegang gratis voor de eerste 25 clubleden. Daarna betalen clubleden 2.50 euro per Masterclass Ticket. Geen lid? Scoor hier je Masterclass Ticket

De-Beste-Verliezer-boek

 

TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN

De eerste 25 leden van Fitland Mill hebben gratis toegang. Daarna betalen leden 2.50 euro. Ben je geen lid van Fitland? Ook dan nodigen wij je uit om de Masterclass bij te wonen. Je betaalt dan slechts 5 euro. Een ticket voor de Masterclass kan je online scoren. Het gaat een mooie avond worden. Vol energie. Inspiratie. Direct aan de slag gaan? Ga dan voor Hét Boek, De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap.

De-Beste-Verliezer-Theaterhotel-01

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.