EEN GOUDEN BOODSCHAP KOMT BINNEN IN DRACHTEN

EEN GOUDEN BOODSCHAP KOMT BINNEN IN DRACHTEN

Op 29 januari 2020 komt De Beste Verliezer Masterclass naar De Lawei in Drachten. De succesvolle Masterclass Theatertour gaat voor het eerst Friesland aandoen. Het eerste officiële promo werk is verricht. En de eerste Tickets zijn persoonlijk afgeleverd. Afgelopen weekend, medio oktober, trok auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis met zijn Beste Verliezer Airstream naar Drachten. Huppppppp……. Je gezicht laten zien en…. Aan-De-Bak!! Die actie ging zeker niet onopgemerkt voorbij. Samen met een krachtig team van Friese mensen werden diverse mensen bezocht. De start was, hoe kon het ook anders, bij De Lawei. Daar waar Dé Masterclass zal gaan plaats vinden. In de Schouwburg.

 

"Bij aanvang en de keuze voor Drachten.... Ik ken nog geen handvol mensen in Drachten. Dus als het daar lukt? ... En het gáát lukken. We krijgen nu al support van velen"

 

EERST NAAR OREEL IN HALLUM 

Vanuit Twente, op weg naar Friesland. In alle vroegte vertrokken.Eerste stop is geen Drachten. Hallum… is The Place to Be. Sorry, … waar?? HALLUM! Een kleine plaats dichtbij Leeuwarden. Hometown van tal van bekende en onbekende bedrijven. Een die bedrijven is Oreel. Het bedrijf dat vroeger melkbussen maakte, maar zeer knap al vele jaren geleden een bijzondere transitie heeft doorgemaakt. En met succes! De melkbussen zijn verleden tijd. Daarentegen staan ze hun mannetje in Hallum; met trots produceren een scala aan high-end producten. Excellente bewerkers van (roestvast) staal en aluminium. Zeer knap als je al 160 jaar succesvol bent. Om ook de komende decennia maximaal te presteren heeft ook Oreel top fitte medewerkers nodig. Gezond, krachtig en vitaal. Henk-Jan deelde in de ochtend zijn verhaal in record tempo met de directie en HR. De uitnodiging voor het Team Oreel staat. Het is mooi nu al te vernemen dat er collega’s van Oreel op 29 januari aanwezig zullen zijn bij de Masterclass in Drachten. Andere bedrijven nodigen wij bij deze ook van harte uit om te komen en een Ticket te scoren voor de Masterclass.

De-Beste-Verliezer-Drachten-004wYfEuG3Xy838V 

VAN 9 NAAR…. 909

Nog geen Hándvol mensen ken ik in Drachten. Toch start alles met een drive en een geloof in iets. En vervolgens het nemen van: Massive action! Slechts 9 mensen die aanwezig zijn in Drachten. Henk-Jan zelf, zijn ouders en family en Master designer Femke. Van 9 naar 909 mensen. Nogmaals, zonder dat je vooraf nog geen handvol mensen kent. . .

Ik heb een ijzersterk geloof in de kracht van mensen. Na mijn oproep op social media waren het Peter, Miente en Marleen uit Drachten en De Wilgen die spraken: 

“Kom naar Drachten HJ! We regelen dat met elkaar. Zo doen wij dat in Friesland!"

 

Zij waren dan ook de eersten die hun medewerking verleenden. Dit eerste weekend ging ik met hun op pad. Langs het bedrijf van Miente. Bellend naar de collega’s van Peter, met Miente de stad in op weg naar bekenden. Bellend met Peter naar zijn relaties. En met Marleen zoekend naar weer andere ingangen. Gestart met 9 mensen en nu op weg naar de verdere groei naar 909 mensen. De start is gemaakt. De kop is eraf. Het eerste bezoek van Henk-Jan aan Drachten is gemaakt. Ook zijn de eerste contacten gelegd. Ook was De Beste Verliezer Airstream in Drachten veel gezien. Niet alleen ‘voor de deur’ van De Lawei, maar ook tourend door Drachten. 

De-Beste-Verliezer-Drachten-0032gJo6qqU6Q0P6

De eerste tickets zijn persoonlijk afgeleverd in Drachten en omgeving

De-Beste-Verliezer-Drachten-002BALj2TA8nrCJr

Super tof, de allereerste tickets | Persoonlijk afgeleverd  

Over 3.5 maanden is het zover. 29 januari 2020. Woensdag avond. 19:00 uur. We zetten alles op alles om ook deze Theatertour tot een succes te maken. Waar de mensen écht wat aan hebben. We kunnen alvast verklappen dat we ook fietsend, lopend en met een ElliptiGo naar Drachten komen. Vanuit Almelo! Je kan je hier zelfs voor aanmelden. Het gaat letterlijki een gave (estafette) reis worden. Binnenkort volgt hierover meer info. Dus volg ons blog of de social media. 

De-Beste-Verliezer-Drachten-001slGIzBifo6qhe 


Met De Beste Verliezer Base Camp Airstream door Drachten en omgeving om de Masterclass Tickets persoonlijk af te leveren

843 | 711 | 909

Ook in Drachten gaan we weer voor volle bak. Wil je ons helpen? Deel dan aub dit blog artikel. Stuur het via WhatsApp naar je vrienden, familie of collega’s. Of help mee promo werk te doen bij de eerst volgende bezoek van Henk-Jan en het team in Drachten. Een promo wordt uiteraard altijd beloond met …. De meest waardevolle beloning. Free ticket(s) voor de Masterclass 29.01.2020.

Of we nou uitkomen op 843 tickets, 711 of 909? Wij gaan ervoor!! Help je mee supporten? Bel , WhatsApp, SMS of mail met Henk-Jan via: info@debesteverliezer.comof via 0621111208

theaterhotel-voorbereiding-00umu1UQL2UwDZgFoto van het eerste uur | Rik, Femke en Henk-Jan enkele ogenblikken voor de show | De eerste grote Masterclass in Almelo in een uitverkocht Theaterhotel. Vanaf die locatie gaan ook 3 groepen van Almelo naar Drachten op 29.01.2020. Op de fiets, lopend in estafette vorm groep of op de ElliptiGo

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.