TWEEDE DRUK DE BESTE VERLIEZER IS ONDERWEG…

TWEEDE DRUK DE BESTE VERLIEZER IS ONDERWEG…

Na de succesvolle lancering van het boek De Beste Verliezer, dat uitgroeide tot een Bestseller in 2019, is de 2e druk in de maak. De tweede druk komt binnenkort binnen. Via social media ontvingen we met regelmaat de vraag of er veel gaat veranderen. Het antwoord daarop is ‘nee’. In hoofdlijnen is het boek hetzelfde als de eerste druk. Er zijn een aantal kleine spelfouten uitgehaald. “Jahaa, die zaten erin hoor…”. Verder zijn een aantal foto’s vervangen, waaronder onderstaande (jacket met capuchon) foto die eruit is gehaald. Vervangen door….

Op dit moment maken we ons op voor de aankomende Masterclasses in Zwolle, Drachten, Borne (2 dagen) en in Houten. Enkel voor de 2e Masterclass in Borne op 4 juli zijn nog tickets verkrijgbaar. De overige Masterclasses zijn uitverkocht.

We zien uit naar de tweede druk. Een wederom mooi moment om een mini vrachtwagen vol met pallets vol met boeken te ontvangen.

“HET VERLIEZEN VAN SLECHTE EETGEWOONTES EN GEWICHT. ANDERS BLIJFT ER NIETS VAN JE OVER”

 

De-Beste-Verliezer-het-boekkAgsGsC787dxy

 Het signeren (technisch goedkeuren) van het boek - De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap - in de drukkerij blijft een speciaal moment

WhatsApp-Image-2018-12-13-at-21-29-35

WhatsApp-Image-2018-12-13-at-21-29-09Oir4z6QMh7SYG

 

Wil jij graag iets terug zien / lezen in het boek? Laat het dan gerust hieronder weten in 'COMMENTAAR SCHRIJVEN'. Ik vind het leuk jullie reacties te lezen. 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.