De Beste Verliezer
Family House

Op Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, aan de voet van de wáán-zin-ni-ge Holterberg, ontstaat het nieuw te bouwen 'De Beste Verliezer Family House'. Een droom en uníek concept in Nederland. Het is dé plek waar we willen bijdragen aan een gezonder, vitaler en energieker Nederland. Daar waar het Boek en de Masterclass 'stopt', gaat De Beste Verliezer Family House een stap verder. Om nóg meer te betekenen voor het leven van andere mensen. #DBV90 voor iedereen.

 

Hey there! I'm Lindsay

Ready to start really living your best life? Then you're in the right place. 

Sign Up

Koop je het boek of volg je een Masterclass?
Dan is er slechts dat éne contactmoment... 

 

Gaat het om het realiseren van nieuw gewenst gedrag, dan heeft voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis een ijzersterk geloof in meerdere contactmomenten tussen jou en De Beste Verliezer. Daarnaast gelooft hij, als rasavonturier, dat jij je maximale ‘IK’ kan ervaren als je geïnspireerd wordt in een natuurlijke omgeving. In The middle of nowhere kom je niet alleen écht tot rust, met de juiste vibe rondom haal je meer uit jezelf dan je misschien ooit zou denken. Henk-Jan wil jou hier inspireren. Zo ontstond de droom van De Beste Verliezer Family House.

 

Video Poster Image

"Op de kweek"

Het Family House is géén plek waar honderden of duizenden mensen naar afreizen. Zelfs geen tientallen. Wél willen we vanuit dit huis treffende, mooie en inspirerende ‘dingen’ ontwikkelen. Vanuit dit huis willen we gezonde Nederlanders 'kweken' : ) die goed eten, lekker bewegen en leven met een positieve spirit!

Basic Instinct

Hier ga je terug  naar je natuur. Basic Instinct! Puur. Met gezond Twents nuchter verstand fit en vitaal door het leven gaan. De leeftijd van 90 jaar bereiken zonder toeters en bellen. Het is onze drive om het massale medicijngebruik te reduceren, kinderen gezonder te laten eten en meer mensen te laten stralen. Energie!

Landelijk én lokaal

De komende jaren bouwen wij aan onze droom: het Family House. Wij gaan er zelf wonen en hebben zin om nieuwe mensen te leren kennen. Samen met die mensen willen wij verder bouwen aan de visie en missie van De Beste Verliezer. Een gezonder en energieker Nederland én lokale gemeenschap. #DBV90.

 

Voeding verbouwen

Op eigen grond gezonde voeding verbouwen, juíst op kleine schaal. Uiteraard biologisch. Wij zijn al gestart met het planten van het voedselbos. En een weide vol gele zonnebloemen. Volg onze avonturen via social media. Samenwerken, tips of ideeën? Deel ze met ons:  [email protected].