Hey there! I'm Lindsay

Ready to start really living your best life? Then you're in the right place. 

Sign Up

Samen planten we 1.000 zonnebloemen in het Voedselbos. Doe je mee?


Op zaterdag 1 mei is het Wereld Zonnebloemendag. Een mooi moment om samen met jou het Beste Verliezer Voedselbos nóg mooier te maken. Wij supporten jou met een tof Zonnebloemplant pakket. Je ontvangt het gratis in huis. In onderstaande video leggen we uit hoe het werkt. Het is simpel. En leuk! Maar liefst 200 mensen bieden wij de kans een mooi pakket te ontvangen.
 

En ook nog eens heeeel waardevol voor de natuur.


 

Video Poster Image

Bekijk de video. Plant met ons mee!

In de video geven wij je alle instructies. Samen op weg naar 1.000 prachtige zonnebloemen in het Voedselbos.

 

HELIANTHUS ANNUUS

Dit werkelijk práchtige groengele zonnebloemenveld deed onze energie juichen. Dit waan-zinnn-ni-ge veld bezochten wij, juli 2020 in Frankrijk! Het is de Helianthus Annuus waar iedereen blij van wordt. Jaaawelll,....... de zonnebloem!

Vanaf de eerste minuut dachten wij. Dit willen wij ook. Daarom starten we op 1 mei in ons eigen voedselbos met het planten van 1.000 zonnebloemen. Tof dat zo'n 200 mensen hierbij helpen. Van Amsterdam tot Enschede. Van Assen tot Culemborg. Vanuit alle delen van het land komen mensen naar Nijverdal. Zelfs basisscholen doen met de hele klas mee. Te gek!

 

VOEDSELBOS

Op 1 november 2020 is het Beste Verliezer voedselbos officieel geopend. Ook de zonnebloemen planten we op deze bijzondere plek. In Nijverdal, tegen de rand van Nationaal park Sallandse Heuvelrug. Kom je ook op 1 mei? 

Ruim 150 mensen waren aanwezig bij de eerste dag van het voedselbos. Met elkaar planten we 75 fruitbomen. Het voedselbos heeft al perenbomen, appelbomen, walnotenbomen en kersenbomen. We geven het voedselbos extra kleur door het aanplanten van 1.000 zonnebloemen. Op naar een knal groengele zomer.

FAMILY HOUSE

"Hoe staat het ervoor met jullie Family House?". Met regelmaat krijgen wij deze vraag over ons Life Project. Thnx voor je interesse! Op dit moment zitten we in de fase van de architect. Met elkaar zijn we volop 'aan het tekenen'. Het is een heel proces. We nemen er rustig de tijd voor. Net als de natuur; we hebben geen haast en laten het lekker op ons af komen. Het komt 'vanzelf'.

DE PROEF

Tof dat je erbij bent op 1 mei! Tot die tijd? Je kan overwegen om De Proef aan te gaan. Het is The Next Level, na het succesvolle boek. Of zoals Henk-Jan het benoemt: "Mijn Ullll-ti-mate programma".

Gericht op de 4 pijlers: Voeding, Beweging, Positieve Mindset en Gedrag. Vol met video's, blogs, spraakberichten en... much more!

 

30-dagen-proeftijd!

Dé Voorproef is een monster van een eerste indruk! Het voorspel, de spannendste les van de Premium Proef die jou ~ in de basis ~  coacht naar een leven vol energie en gezondheid. Wij pakken 1 van de 4 grootst gemaakte fouten in ons eetpatroon aan! En leren je nieuw gedrag, zodat deze ene fout voor altijd verdwijnt uit je leven! 

Lekker proefdraaien met 30 lessen vol gouden boodschappen! 

90-dagen-oefenen

Dit is de meest populaire Proef. In de Premium Proef leer jij hoe je simpel afscheid neemt van slechte eet- én beweegpatronen. Het is een díjk van een programma. Alle 4 fouten komen uitgebreid aan bod! Ook onze beweeglijke fouten. Wat is échte voeding of nepvoeding? En bewust stil staan bij HOE je eet? Niet alleen bij WAT! Ooit gedaan? En als allerrrrrr-belangrijkste: leer je, hoe jij voor eens en altijd, in real-life je nieuwe patronen gaat volhouden! Yesss. Levenssssslang.

Premium! Online video's, audios', blog, tips & tools! 'n Allround optreden! 

Kom eersteklas Proef'n! 

Privé-les! 100% Live met top coach Henk-Jan! In dit proeflokaal is slechts plek voor 25 gelukkigen! Dit is dé meest inspirerende proef. Stap hier in en je ontvangt naast alle online video's, audio's, blogs en oefeningen uit de Premium Proef ook nog eens mij erbij! ; ) Ik zorg er persoonlijk voor dat dit jóuw avontuur wordt dat levenslang impact maakt. We gaan sámen eten, sámen bewegen, lachen, misschien wel huilen en vooral gedrag levenslang veranderen! Ik kan in een paar zinnen niet uitleggen hoe extreem trots ik op deze meest waardevolle proef ben. Maar je gaat het ervaren. Ik zal mij 100% geven. Je ervaart mijn 20-jarige passie en drive. Vólop!

Overblijven?! Alleen de allergezondste keuzes! Levenslang impact.