Het voedselbos

Op Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, aan de voet van de wáán-zin-ni-ge Holterberg, ontstaat het nieuw te bouwen 'De Beste Verliezer Family House' middenin het voedselbos, met strokenteelt. Een droom en uníek concept in Nederland. Het is dé plek waar we willen bijdragen aan een gezonder, vitaler en energieker Nederland. Daar waar het Boek en de Masterclass 'stopt', gaat het op deze plek verder! Om nóg meer te betekenen voor het leven van andere mensen. #DBV90 voor iedereen.

 

Hey there! I'm Lindsay

Ready to start really living your best life? Then you're in the right place. 

Sign Up

Als rasavonturier zeg ik: wil je gezond zijn? Ga de natuur in! 

Het overgrote deel van de mensen is de connectie met de natuur verloren. En dat terwijl de mens juist ónderdeel is van de natuur. De ontstane afstand tussen mens en natuur, staat in directe relatie met tal van Westerse gezondheidsproblemen, waar veel mensen tegenwoordig mee te maken hebben. In The middle of nowhere kom je niet alleen écht tot rust, met de juiste vibe rondom haal je meer uit jezelf dan je misschien ooit zou denken.

Laat je inspireren. Zélf ervaren. Zien. Voelen. Ruiken. En proeven

Het voedselbos is dan ook een onmisbaar onderdeel van het gedachtegoed van Henk-Jan. Hij heeft de overtuiging dat je mensen moet meenemen in de natuur. Ook zelf het goede voorbeeld geven is zijn credo. Het voedselbos is een enórme bron van inspiratie voor velen, op weg naar meer gezondheid. Op weg naar de leeftijd van 90 jaar. Mínimaal.

Video Poster Image

"Op de kweek"

Het voedselbos is géén plek waar honderden of duizenden mensen naar afreizen. Zelfs geen tientallen. Wél willen we vanuit deze plek treffende, mooie en inspirerende ‘dingen’ ontwikkelen. Vanuit deze plek willen we gezonde Nederlanders 'kweken' : ) die goed eten, lekker bewegen en leven met een positieve spirit!

Basic Instinct

Hier ga je terug  naar je natuur. Basic Instinct! Puur. Met gezond Twents nuchter verstand fit en vitaal door het leven gaan. De leeftijd van 90 jaar bereiken zonder toeters en bellen. Het is onze drive om het massale medicijngebruik te reduceren, kinderen gezonder te laten eten en meer mensen te laten stralen. Energie!

Landelijk én lokaal

De komende jaren bouwen wij aan onze droom. Wij gaan er zelf wonen en hebben zin om nieuwe mensen te leren kennen. Samen met die mensen willen wij verder bouwen aan de visie en missie van De Beste Verliezer. Een gezonder en energieker Nederland én lokale gemeenschap. #DBV90.

 

Voeding verbouwen

Wij planten de toekomst! Op eigen grond verbouwen wij gezonde voeding, juíst op kleine schaal. Uiteraard biologisch. Wij zijn gestart met het planten van het voedselbos. Eetbare planten, bloemen, notenbomen, eetbare bodembedekkers. En een weide vol gele zonnebloemen. Volg onze avonturen via social media.

"Dit bos is een soort bron van wie ik ben".

In verschillende media verscheen al het ons Voedselbos, met het gedachtegoed van De Beste Verliezer. Marco Bosmans van het Nederlands Dagblad interviewde Henk-Jan in zijn eigen voedselbos. Onder het genot van een DBV-proof maaltijd spraken de twee mannen elkaar. 

Ook spraken zij over 'Gouden Boodschappen' en over 'snoep op brood, is idioot'. En natuurlijk over zijn grote drive; zijn inzet voor de nieuwe generatie, waaronder zijn eigen kinderen Kiki & Lenthe.

Voedselbos themadagen

We leven niet voor onszelf. Talenten zet je ten dienste in voor een ander. De mijne is om mensen te inspireren naar meer energie en gezondheid. Op weg naar de leeftijd van 90 jaar.

Ik geloof erin dat wanneer je mensen iets laat erváren dat dat vele malen krachtiger is, dan wanneer je 'slechts' iets leest of ergens over hoort. Aanpakken. Doen! Live ervaren. Dát zet aan tot daadwérkelijk gedragsverandering. Daarom organiseren wij Themadagen. Hele léuke themadagen. Voor jong en oud. Zodat je zelf dírect zin krijgt om óóóók aan de slag te gaan met gezondheid of heerlijk in de natuur bezig zijn. Op jóuw manier!