Bewegingscentrum BCD Drachten verkoopt 100 De Beste Verliezer Masterclass tickets in 72 uur

Bewegingscentrum BCD Drachten verkoopt 100 De Beste Verliezer Masterclass tickets in 72 uur

Whow…. Het is Rene de Jong en Natasja en hun team gelukt om in slechts 72 uur maar liefst 100 tickets voor de aankomende Masterclass De Beste Verliezer 29.01.2020 te verkopen. De high quality sportclub is al vele jaren een absoluut begrip in Drachten en omgeving. Na een kennismakingsgesprek op vrijdag 8 november 2019 tussen eigenaren Rene en Natasja en auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis was het snel rond. Er was direct een hele fijne klik. Henk-Jan sprak vol passie over zijn passie om een bijdrage te leveren aan een gezondere generatie. Niet belerend. Niet wijzend met een vinger. Maar een dijk van een Masterclass neerzetten en mensen mogen inspireren is wat hem elke dag drijft. Zijn boek werd in snelheid een Bestseller. Zijn eerdere Masterclasses in Almelo, Mill, Enschede, Rijsbergen en vele andere locaties in het land waren altijd uitverkocht. Maar zou het ook kunnen in Friesland? 

Rene de Jong:

 

“We gaan met je werken Henk-Jan. Wij geloven in jouw verhaal van De Beste Verliezer en je drive. We gaan ons uiterste best doen om 100 tickets te verkopen voor de aankomende Masterclass in De Lawei. Oók voor Friesland is dit een geweldig verhaal. En zoals wij hier bij BCD zeggen: JIJ kunt Het”

 

TUKKERS EN FRIEZEN | NUCHTERHEID EN GEDREVENHEID

In alle vroegte bezocht Henk-Jan met zijn Base Camp caravan de club in Drachten. Geweldige locatie. De mensen voelen zich er thuis. Het is een club voor de mensen. Gewoon doen. Normaal doen. Er voor de mensen zijn. Als een echt thuis. Dat is wat de club wil zijn, aldus Rene en Natasja. Oprechte aandacht. Die gemeenschappelijke deler bracht een energiek gesprek opgang tussen de Friezen Rene en Natasja en Tukker Henk-Jan. De nuchterheid en gedrevenheid van allen bracht al snel de samenwerking op gang. Hoe mooi is het; je kent elkaar niet, ontmoet elkaar en binnen recordtijd zeg je tegen elkaar: “We gaan ervoor samen”. Het is vaak het ongrijpbare wat iets een prettig gevoel geeft.

 

“Wat gaaf dat Rene en Natasja met hun team in slechts 72 uur al 100 Tickets verkochten. Bizar knap! Op 29.01.2020 ga ik niet alleen Rene en Natasja en hun team belonen met een mooie avond; ook voor alle andere aanwezigen beloof ik: álles geef ik deze avond. Het zal een dijk van een avond worden in Drachten. Waardvol voor het leven voor velen”

 

BCD-Drachten-De-Beste-Verliezer

BCD eigenaar Rene de Jong (r) en auteur en voedingskundige Henk-Jan Koershuis voor de mooie club

20 JAAR BCD DRACHTEN

De club uit Drachten viert in 2020 haar 20-jarig jubileum. Het zegt alles over de kwaliteit die de club levert. De 20 jaar halen als ondernemer is al een kunst op zich. Het maakt het extra bijzonder als je als club dat ook nog eens doet met een vibe die er heerst waar mensen graag komen. Voor vele clubleden wordt die vibe als gemoedelijk, professioneel en ‘thuiskomen’ omschreven.  De Beste Verliezer feliciteert BCD Drachten met haar aankomende jubileum. Dank gaat ook uit naar Miente Steensma. Hij geeft niet alleen vlammende spinning lessen op de club. Hij introduceerde Henk-Jan binnen de club. Met een prachtig resultaat.

 

Wat gaaf dat er 29 januari ruim 100 BCD sporters in De Lawei aanwezig zijn. Van de 909 stoelen is dat een gigantisch aantal. Wow…! Het is mijn drive om een bijdrage te leveren aan de energie en gezondheid van dit mooie land. Die gezamenlijke missie delen wij op deze avond in het Theater. Te gek? JA!! Hahahha”

 

Naast BCD Drachten zijn er tal van ondernemers en groepen die hun bijdrage leveren aan deze avond. Het gaat een avond worden waar vele mensen uit Drachten elkaar zullen gaan treffen. Tickets voor de Masterclass De Beste Verliezer op 29.01.2020 zijn te koop via BCD Drachten of online

 

Boek-Beste-Verliezer

De-Lawei-Drachten

De-Beste-Verliezer-De-Lawei-07

909 stoelen in de práchtige Lawei | 29.01.2020 wordt een díjk van een Masterclass 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.