DE BESTE VERLIEZER BASE CAMP GOES NORWAY

DE BESTE VERLIEZER BASE CAMP GOES NORWAY

Na maanden van voorbereiding....is het zover: De Beste Verliezer Base Camp Goes Norway! 

UPDATE JANUARI 2020 | Lees via onderstaande 2 links de ervarigen van De Beste Verliezer Base Camp Norway (deelnemers zijn uiteraard niet gefotografeerd ivm privacy): 

 

Auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis nodigt jou uit om de Ultimate Life Changer te ervaren. Je gaat met hem mee op reis in zijn gave Airstream. Op naar awesome Noorwegen. De Noorwegen editie van De Beste Verliezer Base Camp vindt in de zomer van 2019 plaats. Een unieke ervaring die je nergens anders vindt. Het is de ultieme ervaring van zijn gedachtegoed en lifestyle van De Beste Verliezer. Er is slechts plek voor een select gezelschap. Zij die meegaan komen terug met een wáánzinnige ervaring. De Beste Verliezer Base Camp Norway is Dé Ultimate Life Changer.  

Henk-Jan Koershuis: “Het leven is bijzonder kort. Aan het einde van dit leven mag je álles denken, maar 1 ding niet: “had ik maar…”. Je hoeft niet te rennen van de ene naar de andere challenge. Maar als het gaat om ons grootste goed, moeten we daar zuinig op zijn: gezondheid! Optimale gezondheid is geen garantie in dit leven. Toch hebben we meer in de hand dan velen denken. Ik wil mensen uitdagen dat te ervaren en hun eigen te maken. Het is mijn drive een bijzondere bijdrage te leveren aan een gezonder Nederland. Voor een select gezelschap ga ik daar heel ver in. 

 Je mag alles denken aan het einde van je leven, maar 1 ding niet, namelijk: "Had ik maar..."

 

Tijdens deze reis doe ik dagelijks mijn best om mensen daarin mee te nemen. Ieder op zijn eigen manier. Ik deel waardevolle informatie. En hopelijk inspireer ik een beetje. 

Om écht de magic te ervaren van mijn boek De Beste Verliezer en de Gouden Boodschap écht goed over te brengen, wil ik mensen létterlijk meenemen op reis. Dat is een behoorlijke stap verder. I'm Thrilled! Om mét elkaar een heel gave energieke ervaring te beleven. Waar je vooral ook Life Long wat aan hebt. Tijdens de reis deel ik mijn drive, mijn passie en energie en bovenal mijn bruikbare en effectieve voedingslessen van De Beste Verliezer. En natuurlijk maak je heel intens kennis met de Gouden Boodschappen. Uiteraard maak je ook kennis met Diet Protein De Beste Verliezer. Ik serveer je Worlds Best Shake 'n Smoothie: Diet Protein

Je gaat letterlijk ervaren hoe het is om te leven volgens het gedachtegoed van De Beste Verliezer. Dit alles tezamen heb ik vertaald naar een werkelijk unieke experience: De Beste Verliezer Base Camp. Het is de ultieme vorm van mensen mogen inspireren. For Life! 

Serieus: dit wordt gaaf!”

Henk-Jan-Koershuis-De-Beste-VerliezerhKUZ7X0dZOjGj

De Noorwegen editie van De Beste Verliezer Base Camp is een onvergetelijke ervaring | Ik neem jou heel graag mee

Tijdens De Beste Verliezer Base Camp ga je met een select gezelschap op reis. Je tourt samen met Henk-Jan langs ongekend mooie plekken in Noorwegen. Je ervaart alle rust. En tegelijkertijd zijn ‘unstoppable’ en aanstekelijke energie. Henk-Jan heeft een ijzersterk geloof dat je zelf het heft in eigen hand kan nemen in dit leven. Hij daagt je uit het maximale uit jezelf te halen. Dat gaat veel verder dan gezonde voeding. Hij inspireert jou vol enthousiasme en positieve energie tijdens de werkelijk uníeke De Beste Verliezer Base Camp. Jij komt terug en bent geïnspireerd voor het leven: #DBV90. Een ervaring die je nooit zal vergeten....

de-beste-verliezer-airstream

Je reist samen met Henk-Jan Koershuis en zijn zeer bijzondere en exclusieve Airstream tijdens 'De Beste Verliezer Base Camp Goes Norway'

 noorwegen-fjord

 

Henk-Jan vervolgt: “Ik besef mij hoe ontzettend bevoorrecht ik ben. Ten eerste omdat ik geboren ben in Nederland. In een van de meest bijzondere landen ter wereld. Ook heb ik het geluk te mogen opgroeien in een prachtig warm en liefdevol gezin. In mijn boek schreef ik er een hoofdstuk over. Het feit dat ik hier mag zijn op deze prachtige aardbol mag je beschouwen als een wonder. Het gaat echter juist níet om mij. Alleen om datgene wat ik ervaar en graag aan kennis en inspiratie wil overdragen. Omdat ik zelf veel energie ervaar wil ik dit doorgeven. Of overbrengen. Hoe je het noemen wilt. Hoe gaaf is het als je met een groep naar Noorwegen mag afreizen en daar elkáár  an inspireren. Dat is echte rijkdom voor een ieder die erbij zal zijn.

Diet-Protein-De-Beste-Verliezermms6dZ60Aiq9X 

Ook maak je kennis met Diet Protein van De Beste Verliezer; Worlds Best Smoothie 'n Shake. Het product dat exclusief ontwikkeld is voor De Beste Verliezer en enkel online verkrijgbaar is. Ontwikkeld door Henk-Jan Koershuis. Volgens zijn eigen zeggen: "mijn best ontwikkelde product ever".

Gezond leven is voor een hele grote groep mensen niet eenvoudig. Verleiding van ongezonde voeding is overal. Ook heeft het te maken met onze eigenwaarde, hoe we naar onszelf kijken en niet te vergeten de gebrekkige kennis over voeding. Velen zijn zich niet bewust wat zij dagelijks naar binnen ‘proppen’ aan ongezonde voeding en de effecten voor hun gezondheid op de lange termijn. En als je 70 jaar bent en ziek wordt of niet meer vooruit te branden bent ben je nog extreem jong. 70 is níet oud als het gaat om onze gezondheid en vitaliteit. Echt, als we kiezen voor het gezonde dan hebben we veel meer in de hand dan we denken. Niet alles, maar wel ontzettend veel. Tijdens deze reis gaan we dit met elkaar ervaren. Ik zie er enorm naar uit. Ik heb zin om te geven: een select gezelschap komt anders terug. Geweldig toch?!?! Het is onderdeel van mijn drive: een substantiële bijdrage leveren aan een gezondere generatie. Een gezonder Nederland. Het Verliezen van slechte eetgewoontes (en of) het Verliezen van gewicht. Deze selecte groep Beste Verliezers komen straks terug na deze reis uit Noorwegen en kunnen weer een ander inspireren. Íedereen is een influencer. Íedereen!”

bergen-noorwegen

 

Je arriveert in Bergen | Daar starten we onze Life Changer

bergen-vismarkt-noorwegen

 In het adembenemend mooie Bergen in Noorwegen ontmoet ik jou. Hier, op deze werkelijk prachtige locatie 

bergen-vis-markt-noorwegen

Met elkaar verkennen we een van de meest bijzondere vismarkten ter wereld. De ochtendvangst is nog maar nét binnen of jij gaat al een eerste Gouden Boodschap eetmoment ervaren | Ik neem je mee op deze markt en geef je een rondleiding en vertel je alles over de vissoorten en natuurlijk wat het eten van vis voor ons betekent. Wat is de rol van vis in ons voedingspatroon? Tijdens het eten maken we kennis met elkaar en vertel ik je meer over de wereld van vis

bergen-noorwegen-vis-markt

Jij kiest je favoriete vis op de vismarkt in het mooie Noorse Bergen | lust je geen vis, dan sla je over en is er een alternatief

noorwegen-fjord-stop

 Je ziet de mooiste plekken

noorwegen-fossen


Noorwegen, het land van de watervallen. Jij gaat ze voelen.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DE BESTE VERLIEZER BASE CAMP: EDITIE NOORWEGEN

 1. Een select gezelschap reist af naar Noorwegen voor de waanzinnige editie: De Beste Verliezer Base Camp Norway
 2. Een week lang (7 dagen) ga jij als een van De Beste Verliezers de Ultimate Life Changer Noorwegen ervaren
 3. Je ervaart én leert het gedachtegoed van De Beste Verliezer tijdens een waanzinnige reis. We reien als groep natuurlijk een week lang met elkaar. We zijn samen en inspireren elkaar. En toch voldoende tijd voor jezelf als je dat nodig hebt. HJ loopt niet de hele dag als een irritante reisleider achter je kont aan. Ook doen we ‘sessies’. Nee, niet met klankschalen. Niet dat daar wat mis mee is, but not my DBV Style. Je krijgt: Mij * niet letterlijk dan ;-)) Dat betekent dat we bewegen (geen topsport), dat we spreken over voeding, over life. 
 4. Iedere dag leer je meer en meer over Gouden Boodschappen 
 5. Het is Base Camp. Dat betekent dat je op reis gaat en een Wereldse ervaring gaat mee maken. Noorwegen is hét land bij uitstek geschikt om het avontuur te ervaren. De kans dat je buiten je comfortzone treed is groot. En dat is maar goed ook, want het is geen standaard reisje: het die Ultimate Life Changer. Daarom overnacht je niet in hotels. Dat kan je de rest van je leven nog. We gaan zelfs niet eens alle dagen op een camping overnachten: we overnachten in het wild. Met af en toe bezoek aan een camping. Hoe die verdeling tussen camping en wild camperen in dagen is? Dat zie je dan wel. En douchen dan enzo? Base Camp! Ervaar wat de kracht en real schoonheid van de natuur is. * natuurlijk is er ook tijd/ruimte om een douche te scoren tijdens een van de camping bezoeken. 
 6. Eten volgens De Beste Verliezer. “Het Verliezen van slechte eetgewoontes en het Verliezen van gewicht” is de subslogan van De Beste Verliezer. Wat dit inhoudt ga je dagelijks ervaren. We gaan met elkaar eten kopen en bereiden. Ik leer je een nieuwe blik op voeding. Wat ís voeding? Wat doet het met en in je lichaam? Geen suffe, saaie theorie. Nee, sprekende dingen waar je echt wat aan hebt. Elke dag leer je wat nieuws als het gaat om voeding en ‘de manier’ van eten. Deze waardevolle ervaring en wijze lessen neem je mee terug naar Nederland. Thuis kan jij andere mensen inspireren als je dat wenst. 
 7. 7 dagen lang reizen we met elkaar met onze De Beste Verliezer Airstream door Noorwegen. Je erváárt Noorwegen, elke dag reizen we. Natuurlijk verklap ik de inhoud van het dagprogramma niet. We zitten niet de hele dag in de auto. In Nederland kan je wel weer in de file staan en de hele dag zitten. Je hoeft geen op en top sportman / vrouw te zijn, maar we bewegen wel. Iedereen kan dit. Daar zorg ik anders wel voor. Trust me. 
 8. Je slaapt afwisselend in de tent en… Magical Beste Verliezer Airstream
 9. Social media doen we niet of nauwelijks. We kiezen onze bewuste (korte) momenten. Op het toilet. En op speciale Social Media momenten. Its Base Camp! Natuurlijk is er ruimte genoeg om bijzondere momenten vast te leggen. Een professionele Canon fotocamera gaat mee naar Noorwegen. Voor het vastleggen van onvergetelijke momenten. Focus is social media ‘off’. 
 10. Na 7 dagen zijn we weer terug in Bergen. We nemen afscheid van elkaar. Het was waanzinnig. Ja, huilen mag!! Vervolgens jump jij weer in The Plane. Hup back naar Nederland jij. Of je verlengt je vakantie als je dat wenst op eigen houtje en gaat op een later moment terug naar Nederland. Up to you. Jij komt thuis en zegt tegen de mensen thuis of tegen jezelf: 

 

Hoooooly Fck zeg!! De Beste Verliezer Base Camp Norway was voor mij Dé Ultimate Life Changer

 

 

noorwegen-camperen-tent

We zetten onze tent en Airstream op de mooiste plekken 

noorwegen-camperen

Als de avond valt is de stilte en het ervaren van het moment goud waard

noorwegen-tent-camperen

En we worden wakker in pure schoonheid | We starten de dag met een frisse opfrisbeurt en.....

LAATSTE GOUDEN BOODSCHAP VAN HENK-JAN:

“Het is mijn drive om een bijdrage te leveren aan een gezonder Nederland. Ik geloof heel sterk in het feit dat iedereen iemand kan inspireren. Ook heb ik een ijzersterk geloof dat ons leven grotendeels maakbaar is. Ellende en verdriet overkomt ons. Allemaal! Hoe we ermee omgaan, bepalen wij zelf. We hebben daar bijzonder veel invloed op. Ik heb alles gegeven om een prachtig boek te maken. Met als doelstelling mensen te inspireren tot het ervaren van meer energie. 

Nu ben ik klaar om een kleine groep mensen een heel bijzondere reis en ervaring te laten ervaren. Een ieder die mee gaat, garandeer ik een bijzondere ervaring. Stel jezelf open. Naar mij, naar anderen. Maar vooral naar jezelf. Hoe ver jij daar in gaat, bepaal jij zelf. De reis is geen zware sessie. Toch zal je ervaren dat het veel met je doet. Als je moet huilen, huil je. Als je lacht smile je vriendelijk. Of je lacht keíhard. Alles wat besproken wordt blijft in de groep. Dat is de Gouden Boodschap die we met elkaar afspreken. We stellen ons open op. Wat gedeeld wordt in de groep blijft in de groep. Its all about respect and making Great memories. This is a Life Changer. Ik zie er enorm naar uit en vraag aan jou…. 

“Ga jij deze mooie reis en ervaring met mij en een select gezelschap aan? 

 

noorwegen-De-Beste-Verliezer-01

De Beste Verliezer Base Camp Norway is Dé Ultimate Life Changer

PRAKTISCHE ZAKEN | REISSCHEMA | PRIJZEN EN ... BOEKEN 

 1. Je hebt geen verloren (auto) reistijd: om een Life Changer te ervaren krijg je 7 dagen maximale aandacht. 
 2. Henk-Jan rijdt zelf met De Beste Verliezer Base Camp Airstream naar Noorwegen. Jullie ontmoeten elkaar in het prachtige Bergen. 
 3. Jij scoort zelf een retour ticket Schiphol - Bergen. Je pakt het vliegtuig naar Bergen (Noorwegen) en voelt voordat al in Noorwegen bent, de fijne energie al door je lichaam stromen.
 4. De reis duurt van 22 juli (maandag) t/m 28 juli (zondag). Jij arriveert op eigen initiatief in Bergen op maandag in de ochtend. Zondag avond of einde middag vlieg je weer terug. Je kiest je eigen vluchttijden. Als je maar maandag middag uiterlijk 14:00 uur in Bergen bent. Zondag arriveren we weer in Bergen. Vanaf de middag kan je dan weer terugvliegen. Bij voorkeur in de avond terugvliegen, zodat we met elkaar nog een hele dag kunnen ervaren. Tip: check de website van skyscanner voor vlucht opties.
 5. Excl. is je retour vlucht naar Noorwegen. Wil je met de auto naar Noorwegen komen dan kan dat uiteraard ook. Ik adviseer een vlucht.
 6. De laatste 15km van de luchthaven naar het centrum Bergen reis je zelf. Op naar één van Noorwegen mooiste steden. Henk-Jan vangt jou daar op in het centrum. Iedere Beste Verliezer reist vanaf het station naar het centrum in Bergen. Iedere 10 minuten vertrekt er een bus vanuit de luchthaven naar het centrum. Quite easy dus. 
 7. Je hoeft geen topsporter te zijn, maar je moet wel 5km kunnen wandelen. #DBV90 betekent ook dat je lekker in beweging komt. Trust me: je hoeft niet eens een sportman of sportvrouw te zijn. Ik léér je hoe je simpelweg fit wordt en blijft in this life. 
 8. Uiteraard ontvang je het boek De Beste Verliezer. Personally signed door Henk-Jan. Al in je bezit? Mooi! Dan kan je het boek met de Gouden Boodschap doorgeven en anderen ermee inspireren.
 9. Eten en drinken tijdens de gehele reis vanaf aankomst in Bergen tot Bye Bye in Bergen, is all-inclusive. We eten en drinken volgens de richtlijnen van De Beste Verliezer.
 10. Ook Diet Protein van De Beste Verliezer is All-Inclusive
 11. Overnachtingen zijn uiteraard ook voor rekening van De Beste Verliezer. Een reisverzekering sluit je zelf af.
 12. Je neemt je eigen kleding, slaapzak en reismatras/mat mee. 
 13. Het meenemen van 1 koffer is echt voldoende. PLEASE beperk je hoeveelheid (kleding) die je meeneemt. Probeer het te beperken tot 15kg. Zo weinig? Yes!  In Noorwegen heb je echt niet veel nodig. Het lopen van een modeshow is geen onderdeel van De Beste Verliezer Base Camp. 
 14. Neem een zwembroek / badpak / bikini mee voor een duik in het koude water in Noorwegen. 
 15. De laatste praktische zaken ontvang je via email
 16. Wil je mee? Boek dan hier je reis online. * gezien de korte tijdsperiode van bekendmaking van deze reis en de daadwerkelijke vertrekdatum, is na betaling annulering helaas niet meer mogelijk
 17. De investering in jouw leven, voor deze reis bedragen 1.000 euro. De editie van De Beste Verliezer Base Camp Norway boeken? Dat kan via de webshop. Je ervaring is worth a million.

Je zal vast nog de nodige vragen hebben. Stel je vraag hieronder in het 'commentaar' of mail naar info@debesteverliezer.com

Ooh,... trouwens, ik vind het sowieso erg leuk als je hieronder in het commentaar zou willen laten weten wat je ervan vindt..... Of je nou meegaat of niet. En als enige verzoek: mag ik je vragen dit blogartikel te delen via Twitter, Facebook of Insta? Het verspreiden van deze waanzinnige gave reis en Gouden Boodschap zou tof zijn ;-)

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

 • Helaas

  Wat een gaaf plan, Henk-Jan! Ik wou, dat ik erbij kon zijn! Helaas midden in de vakantie van Walter. Hij heeft maar 2 weekjes en dan gaan we samen ff weg. Ik weet zeker, dat er volop animo is. Of dat dan gelijk voor nu is of dat iedereen al vakantieplannen heeft, al dan niet met gezin..??? Ik duim, dat er toch flexibele volgers genoeg zijn. Supermooi!!

 • Heel tof!!

  Heeeeeel gaaaaaaf!! Helaas ben ik dan op vakantie ??.
  Heel veel Suc6!! Wat een toffe ervaring zal dat zijn/worden voor diegenen die meegaan!

 • Geweldig

  WoW wow wow. Fantastisch mooi land. Dat moet een waanzinnige beleving worden.

 • Life changing experience

  Echt te gek dit. M’n schoonzusje raadde het me aan. Ik coach zelf ook, heb 10 jaar gevochten tegen kanker, een lifestyle aangenomen die mij goed doet (alleen verse producten) en een baan waar ik me goed bij voel. Ik wandel veel lange afstanden. Had graag mee gewild maar heb net een vakantie geboekt naar m’n geëmigreerde vrienden in Oliva. I’ll keep you in mind!
  Voor de mensen die meegaan: enjoy!

 • Verantwoordelijk voor eigen gezondheid, vitaliteit & geluk

  Wat een geweldig plan en een geweldig aanbod! Ik haak volledig aan bij jou drive om mensen bewust te maken van hun eigen aandeel ten aanzien van hun gezondheid!!
  Zelf heb ik door een pittige levensles de 'waarde' van het leven leren kennen en voel ik sindsdien de URGENTIE om mensen bewust te maken van het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid, vitaliteit en geluk in de breedste zin van het woord. Ik wens jou en het 'selecte' gezelschap een magische reis en wie weet kruisen onze paden elkaar nog eens!!
  Warme groet Marj♡lein

 • Ik ga super graag met je mee! Ik zit op een soort van tweesprong in mn leven qua werk en relatie en deze reis zou voor mij bij uitstek de gelegenheid zijn om de confrontatie met mezelf aan t gaan!

  Ik vind het een geweldig initiatief, en denk dat t mensen absoluut dichter bij zichzelf gaat brengen!

 • Inspirerend zo'n reis naar Noorwegen

  Hallo Henk Jan, naar aanleiding van jouw inspirerende sessie afgelopen vrijdag voor Kader, zat ik te scrollen door jouw website de beste verliezer, en lees nu wat jouw reis naar Noorwegen precies inhoudt. Wat gaaf en spannend om zoiets te gaan ondernemen. Hoeveel deelnemers heb je op dit moment, is er nog beschikbaarheid? Ik ben nl. wel geïnteresseerd. Zat aan hele andere vakantiebestemmingen te denken, maar zoiets, back to basic, prachtige omgeving en voor mij weer grensverleggend en buiten m'n comfortzone trickert me en lijkt me supergaaf.
  Hartelijke groet, Christel Kroeze