Masterclass De Beste Verliezer bij DRW Moodstudios maakt impact

Masterclass De Beste Verliezer bij DRW Moodstudios maakt impact

De Beste Verliezer mocht op donderdag avond bij DRW Moodstudios een Masterclass verzorgen. Als onderdeel van het eigen programma dat draait op de club. Een waardevolle avond, met 80 enthousiaste aanmeldingen. Aan het einde van de avond gingen velen naar  huis vol inspiratie, Gouden Boodschappen, het mooie boek of met Diet Protein. Het was vooral een avond met impact in Nijverdal. Er werd nog lang na gesproken in deze prachtige club, die al eens naar huis ging met de titel: “Fitnessclub van het jaar”. Vanaf heden ook Official verkooppunt van De Beste Verliezer Diet Protein.

Het aanwezige publiek was gemixed. Van erg jong tot oud(er). De jongste deelnemer was 10 jaar. Prachtig om te zien dat er ook jeugdige sporters aanwezig waren. Een gezonde generatie begint bij de jeugd. Beweging is belangrijk. Evenals voeding. Beide! Natuurlijk spelen de ouders een belangrijke en vooral ook cruciale rol in het maken van (on)gezonde keuzes. Een energieke generatie begint bij hoe de jeugd eet en beweegt. Er valt nog een wereld te winnen wat ons betreft als het gaat om voeding binnen de jeugd. Perfect dus dat er binnen DRW Moodstudios ook aandacht werd gegeven aan de Masterclass richting de allerjongsten. Mooi dat zij er ook waren en de kans kregen om meer te weten over Gouden Boodschappen, beweging en meer.

 

SPORTCLUB EN DE BESTE VERLIEZER

Als je dan toch Gouden Boodschappen aanhaalt, kan je in dit kader wel spreken over een Gouden Combinatie: Sportclub & De Beste Verliezer. Binnen fitnesscentra is al de nodige aandacht voor voeding. Meer dan gemiddeld uiteraard. De Beste Verliezer is dan ook bij uitstek geschikt om op fitnesscentra haar Gouden Boodschap te delen. En dat bleek ook in Nijverdal weer het geval. Auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis, sprak niet alleen over Gouden Boodschappen. Ook over de rol van Diet Protein in het voedingspatroon voor sporters.

 

"Diet Protein kan sporters een absolute meerwaarde geven. Niet alleen in het herstelvermogen na een inspanning. Of als maaltijd als start van de dag. Wanneer je fit blijft, motiveert dat enorm om keer op keer door te gaan op de ingeslagen gezonde weg"

 

Diet-Protein-De-Beste-Verliezermms6dZ60Aiq9X Eigenaar Emiel Middelkamp“Als club willen we steeds vooruit. Onze club in Nijverdal heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. We willen hoge kwaliteit bieden als club. In Borne zijn we ook gestart met DRW Moodstudios. We willen blijven verbeteren. Ook op gebied van voeding. De Masterclass die Henk-Jan geeft is voor ons een mooie extra service naar de leden. Met zo’n 80 aanmeldingen blijkt wel dat er voldoende interesse is voor zijn onderwerp, waar hij zo graag en heel bevlogen over spreekt. We besteden zelf al de nodige aandacht aan het onderwerp voeding, maar het is mooi om ook een echte professional als Henk-Jan hier ook over te laten vertellen. Het is een aanvulling op ons goede programma. Verder ben ik blij te melden, dat we vanaf heden ook officieel verkooppunt zijn van De Beste Verliezer Diet Protein. Het is verkrijgbaar in onze club. Het kan dan ook direct worden afgehaald bij een van onze trainers tijdens onze ruime openingstijden”.

 

DRW-NijverdalW7oYo3qHzdYEu

DRW-Moodstudios-voeding

DRW-Moodstudio-DietProtein

DRW-Moodstudio-Diet-Protein

NAAR HUIS MET IMPACT

Een bijdrage leveren aan een gezonder Nederland. Dat is de drive die Henk-Jan heeft. Zijn nieuwe grote Masterclass is gepland op 29 januari 2020 in Drachten in het Theater van De Lawei. In Nijverdal kwam zijn boodschap ook aan. Niet belerend. Wel ogen openend. Of soms confronterend. Velen gingen niet alleen naar huis met zijn boek of Diet Protein.  Vooral ook vol…. Inspiratie. Een geslaagde avond bij DRW Moodstudios in Nijverdal. Eentje met impact. 

 

“Impact is gemaakt op het leven en de gezondheid van wéér een aantal mensen. Voor de een een klein beetje. Voor de ander wat meer. En sommigen gooien zelfs het roer radicaal om. Nú ga ik echt anders doen en leven en die stap maken, kwam binnen als reactie. Mooi!”

 

Wil je meer weten, check dan eens de gave Diet Protein video of vraag een van de trainers van DRW Moodstudios naar de werking en hoe jij er meer uit kan halen. Beide smaken zijn overigens vanaf heden verkrijgbaar bij DRW Moodstudios; zowel Vanille als Blueberry.

DRW-Moodstudio-Beste-Verliezer

DRW-De-Beste-Verliezer

De-Beste-Verliezer-DRW-nijverdal

Beste-Verliezer-Nijverdal-DRW

BEste-Verliezer-DRW-Nijverdal

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.